- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen házat vegyek?
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
kovbal79 #4925 üzenetére
Nekem nem esik le, és el sem mozdult soha, pedig az első ilyenem egy Dusterben volt ami rázkódott és remegett minden módon. Az a lightos terepet is bírta.
A mostanira meg annyira feltapad hogy picit el is kell csavarnom a telót leszedésnél különben alig jön le. Mondjuk minden tartóm elég erős és nagy mágnessel van szerelve, és a gyári átlátszó tokot használom. Egy vastag Nilkinnel nem tudom mi lenne a helyzet.
A telefont nem védem semmivel, nem mozog a tokban sem a vaslap sem a teló, nem karcolják meg egymást. Aztán lehet hogy csak nekem volt eddig szerencsém, de semmi nyoma eddig sérülésnek.BTW, ha esetleg valaki talál gyári vagy jó minőségű átlátszó tokot az bedobhatná ide, az enyém is kezd sárgulni. Ha nincs akkor elkezdek random rendelni az Aliról, de jobb lenne valami tutival kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Witcher topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Szép Apple iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest