- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
13T Pro tulajdonos vagyok 1 hete és lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
1. 4K60fps-ben videózok és meglepődve láttam, hogy ha H.265-ös kodeket használok, akkor nagyobb lesz a fájlméret mintha H.264-et használnék. Nektek is így van? Ugyanazt a minőséget kisebb fájlméretben kéne kapnom H.265-ben... H.265-ben 80 Mbit/s, H.264-ben 50 Mbit/s az adatsebesség? Miért? Ti melyiket használjátok?
2. Ha 4K30-ban videózok, akkor elérhető mindhárom kamera. Ez eddig tiszta. Hogyan lehet egyszerűen váltani a kamerák között? Mert én csak egy csúszkát találok, amit húzogatok össze-vissza, mindenféle értékek között és nem a 0.6-ot (ultraszéles) vagy a 2x-es nagyítást kapok. Van valami trükkje hogy pont ezekre az értékekre lehessen állítani videózás közben, ne pedig mást? Mint amikor fényképezek és látom mindhárom értéket.
3. Aki Adguard-ot használ, azoktól kérdezném, hogy beállítottam a privát dns-t dns.adguard.com-ra ami frankón szűt, de ha kikapcsolom a netet, egyből jön egy értesítés, hogy "A hálózaton nincs internet hozzáférés. A privát DNS-kiszolgálóhoz nem lehet hozzáférni". Mivel ezt az Androis rendszer küldi, így ki se tudom lőni, hogy erről nem kérek értesítést. Mit kell ilyenkor beállítani?
Megköszönném, ha tudnátok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest