- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Megpróbálok sorrendben válaszolni.
Nem verem az asztalt, kérdeztem, hogy ennyiért is kapunk e reklámot, vagy ezen az áron már eltekintünk tőle. Nem szaroztam a készüléket.
Miui14 sem érdekel mélyrehatóbban, nem nagyon töröltem még gyári alkalmazást sem emlékeim szerint.
Nem utálom sem a miui-t, sem a gyártót.Van tőlük 2 tökéletes routerem, állóporszívóm és még ami nem ugrik be. Nagyon régóta van Xiaomi telefonom, annyira megszerettem, hogy ragaszkodtam a márkához. Jelenleg is csak ez van a családban. És hogy miért merült ez fel bennem? Jó darabig kikapcsolható volt a különböző appokban és miuiban, nem is láttam sokáig. Aztán egyszer visszamászott két frissítéssel. Az egyikben ismét ki lehetett kapcsolni, a tisztítóban is annak jelzi, de folyamatosan nyomják a tisztítás végeztével. Szóval igen, gusztustalannak tartom, végül is nem ingyenes készülék. Szóval tele van téves megállapításokkal a hsz-od.Bocsánat, és köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A485 - AMD Ryzen 7 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest