Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Megpróbálok sorrendben válaszolni.
Nem verem az asztalt, kérdeztem, hogy ennyiért is kapunk e reklámot, vagy ezen az áron már eltekintünk tőle. Nem szaroztam a készüléket.
Miui14 sem érdekel mélyrehatóbban, nem nagyon töröltem még gyári alkalmazást sem emlékeim szerint.
Nem utálom sem a miui-t, sem a gyártót.Van tőlük 2 tökéletes routerem, állóporszívóm és még ami nem ugrik be. Nagyon régóta van Xiaomi telefonom, annyira megszerettem, hogy ragaszkodtam a márkához. Jelenleg is csak ez van a családban. És hogy miért merült ez fel bennem? Jó darabig kikapcsolható volt a különböző appokban és miuiban, nem is láttam sokáig. Aztán egyszer visszamászott két frissítéssel. Az egyikben ismét ki lehetett kapcsolni, a tisztítóban is annak jelzi, de folyamatosan nyomják a tisztítás végeztével. Szóval igen, gusztustalannak tartom, végül is nem ingyenes készülék. Szóval tele van téves megállapításokkal a hsz-od.Bocsánat, és köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest