Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
"Sose állt a kezemre egyik rendszer sem."
Ezt nem értem. A MIUI esetében elfogadom, mert az Android alkalmazások és a szakmai topikok hsz. -eiből néha az jön le, hogy van az Android, meg van a MIUI. De, a Samsung esetében nem ezt tapasztalom. Felrakom a Nova -t, az ikonpakkomat, visszaállítom a másik telóról a mentést és pont úgy néz ki és úgy működik minden, mint az elmúlt sok évben a Zopo -tól, a Motorola -ig az összes telómon, tabomon. A változtatásaim egyáltalán nem kavarnak bele a rendszer működésébe, a Samu nem ragaszkodik a gyári One UI -hoz. Még az olyan extrák, mint a toll szoftverei is ugyanúgy működnek. Egyértelmű, hogy ebben az árkategóriában ki a versenytárs és sztem igen kevés érv szól a Xiaomi mellett. Talán az infra, mert a Wifi 7 sztem nem annyira szükséges. Persze ez is ökoszisztéma függő, mert pl. a Samu Tizen tévét infra nélkül is tudom kezelni Samu telóról, tabról. Sztem az S23+ minden másban lemossa a pályáról ezt a telót. -
NemMo
őstag
Én sajnos kiadok ennyi pénzt is, mert imádom a kütyüket. Évekig xiaomi-t használtam a redmi 4x-től a redmi 9t-ig bezárólag. (lehet rosszul emlékszem a nevére, de a poup up kamerás telefonról beszélek). Az előnye az volt, hogy jó hardvert adott olcsóbban. Aztán vettem egy huawei p30 pro-t, amit imádtam. Gondoltam kipróbálom az iphone-t is egy 11 pro-val. Azóta almát használok illetve a xiaomi elvesztette az előnyét az árazásban. 500 ezer forintért inkább alma. Bocsánat, de ez van.
-
Cunaja
addikt
+1 és itt a megoldás. Ezért rendeltem a Pro-t.
A technika fejlődésével, sajnos az árak is fejlődnek.
Nem a Xiaomi a drága, hanem a fentebb említett két típus van elszállva magától és a Xiaomi csak felzárkózik.
Az árak már rég lehagyták a lélektani határt. Sajnos most azt rendesen át kell lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest