Új hozzászólás Aktív témák

• Cunaja

addikt

válasz Cunaja #761 üzenetére

Szóval az 50mp megvolt, most jöjjön a többi verzió.
    Kamera szoftver verzió: 4.5.002560.1
    Vibrant mód automata
    0,6X; 1X; 2X; 3,2X
    Authentic mód automata
    0,6X; 1X; 2X; 3,2X
    Pro mód Authentic
    UW; Wide; Tele
    Pro mód Authentic
    UW; Wide; Tele
    Pro mód Authentic
    UW; Wide; Tele
    Alap és Authentic mód
    0,6X, 1X, 3,2X
    Vegyes Authentic mód
    50mp alap
    Pro tele; alap 1X, 3,2X
    Észrevehető, hogy az 50mp-s képeknél, nem ártana egy állvány, mert már kényes a mozgásra. Ami érdekesség, hogy portré módba, nem annyira kényes rá.
    Sokat javult a képminőség, de még mindig lehetne sokkal jobb és lesz is.
    Most viszont már, elérte azt a szintet, hogy nem bántam meg, klasszisokkal jobb, mint a Mi10T pro.
    A fotós topikban felröppent az a téma is, hogy a fa sárgás és nem zöld. Nézzük meg a képeket, ami zöld valójában, az zöld, a többi tényleg sárgás színű volt.
    Színek visszaadása 100%-os. Ritkán téved. Nappal szembe fényképezve is tökéletes portrét csinál, bokeh hatással. Ez számomra is meglepő volt. Szinte nem is foglalkozik a nappal, csak a témával. Meglettem itthon dicsérve, hogy ez tényleg jó. :B
    Viszont, ne csak magammal társalogjak a fórumban, mert majdnem úgy tűnik. :D
    Aryon87: Mint írtam , kell neki egy állvány. Akkor jót is ki lehet hozni. Kézből tényleg felejtős. Viszont a 70X zoom kézből, nem is olyan rossz. Amikor készítettem, a kép ugrált össze vissza. Állvánnyal, az is jobb lehet. Mondjuk engem, pont a zoom nem érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák