Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Acer notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
öregpapa
tag
Üdv.Mindenkinek! Elnézést,hogy idetoltam a képem,de nagyon szeretnék egy ilyen telót csak nekem még tul magas az ára. Abban kérném a segítségeteket,hogy ha rendelnék holnap egy ilyen kinai verziót globál rommal az mennyiben lenne más müködésében mint a globál verzió? [link] Előre is köszi ha válaszra méltattok!
-
femiki
tag
Nekem is működik a Wallet, és fizetni is tudok vele, a benne levő kártyával.
-
osonte
őstag
Nyugi a 13T Pro-ból is kivették a Wallet 2 ikonját.. Bár lehet ez nem vigasztal, de nem a Xiaomi 13 tehet róla, MIUI szinten tűnt el. Egyik nap még ott volt, majd egyszercsak nézem, hogy még a lehetősége sincs ott az ikonnak...
Szerintem most vannak azon a szinten, hogy Android főverziót váltanak néhány újabb modellnél még MIUI-n, közben gondolom alapból javítgatják a MIUI-t és eközben meg januártól jöhet a HyperOS globális szinten. Jó ez hogy ennyi mindent is csinálnak egyszerre, de szokták mondani, hogy minden nem megy egyszerre... Még az iOS-ben is hol ezt-hol azt javítják, pedig egy rendszer van csak és kevés telefont kellene karban tartani. Gondolom, hogy erőforrásban ott nincs hiány. Szóval reméljük egyszer túl leszünk ezen a szoftveres történeten, mert a hardveres része nagyon jó a Xiaomi telefonoknak (amikkel én találkoztam eddig).
-
n@p@lm
őstag
válasz
novinyul #1787 üzenetére
"Sajnos a 13 szériából már most nem nagyon lehet rendelni, még kintről sem."
Valamit félre értünk, az Árukereső tele van X13-al.
[Xiaomi 13] -
novinyul
veterán
Sajnos a 13 szériából már most nem nagyon lehet rendelni, még kintről sem. A 12 szériának a pandémia rendesen betett, rohadt nagy raktár készlet volt belőle. Ami meg kapható, az a megmaradt készlet. A gyártó részéről utánpótlás már rég nincs, már a 14 széria fut javában.
-
n@p@lm
őstag
Nektek működik a Wallet ikon a felső parancsikonoknál?
Walletben van CIB-es és WISE kártyám, eddig ezzel a ki ikonnal tudtam váltani a kettő kártya között mikor-melyikkel fizettem.
Most (frissítés után) nyomkodásra nem csinál semmit.
Telefon újraindítás megvolt, nem segített.
Baromi kényelmetlen hogy be kell lépnem az alkalmazásba hogy kártyát tudjak változtatni...
Mód.
Nyomtam egy visszaállítást az ikonoknál, most már nem is lehet újra visszatenni.... -
xabolcsy
aktív tag
válasz
gaborino986 #1780 üzenetére
A 13 szerintem nem fog 200e alá beesni.
Csak megfog szünni a forgalmazása. Hivatalos forrásból már nehéz lesz beszerezni. -
szpali
addikt
Becsszóvisszaolvastam 300-at (
)
Erre szembe jött egy ilyen:
https://androidportal.hu/2023-11-08/nem-kapsz-hyperos-t-ha-felnyitottad-a-bootloadert/Gondolom ez csak az offisöl vonalat és az OTA-t érinti
-
LouiS22
veterán
válasz
gaborino986 #1780 üzenetére
SZVSZ a 13 jobban sikerült darab a 12-nél.
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben két telefon között vacilálok (Xiaomi 12 vagy Xiaomi 13), akkor melyik ajánlott abban az esetben, ha mondjuk pár hónap múlva esetleg a 13-as ára beesik 200 alá, és még a 12-es 140-150 körül kapható lesz?
Nyilván a frissebb verzió miatt talán a 13-as ajánlott, de kérdés, hogy mikor lesz olyan árfekvésben.
Amúgy nem foglalkoznék rendszer mókolásokkal, a gyári romot használnám, és igazából ha van egy stabil alap, akkor nem nagy probléma az, hogy egy idő után nem jön rá újabb frissítés.
Köszi! -
apsaxi
friss újonc
Totál igazad van, én is osztom a véleményedet! Nekem nagyon bejön (nincs még!) a 13T, viszont nagyon elkapott az iOS-ra való kíváncsiság is, és csak a kipróbálásra akarok venni egy száz alatti iPhont, de ebben is hullámzó a hangulatom (mivel ismeretlen a mindig telebuksza érzése) és ilyenkor eszembe jut, hogy inkább tegyek hozzá még pénzt, és vegyek egy 13T-t újonnan, már hosszabb támogatással. Itt tartok most
-
Victoryus94
őstag
Én ketté szedném a dolgot:
1.) Mind a google, mind a Xiaomi felé elvárás kellene legyen hogy mindent megtegyenek azért, hogy 1-2 havonta minden eszközre kikerüljön az aktuális security patch.Én nagyon sok esettel találkoztam, ami a frissítés hiánya miatt kárt okozott (leginkább nem Mariskának, hanem kormányzati szerveknek, ügyvédi irodáknak, tech cégeknek, vagy külföldön pl játék-stúdióknak).
És nagyon sok cég (és hacker csapat) dolgozik azon, hogy ezeket a sebezhetőségeket kihasználják telefonon is.
Konkrét esetet -amelyről személyesen tudok- nem említhetek, de megfelelően keresve elvétve vannak róluk hírek.
Mindenkinek a magánvéleménye, hogy ezekkel folalkozik-e (telepíti-e a frissítést), de igenis nélkülözhetetlen, hogy a gyártó/fejlesztő részéről legyenek javítva a biztonsági rések.2.) A nagyobb funkció/főverzió frissítések más platformokon (pl Windowson) sem egyszerre kerülnek kiküldésre (akár régiótól, akár más beállításoktól, használt alkalmazásoktól függően), és a legtöbb fejlesztő kisebb (majd egyre nagyobb) csoportokban engedi ki a frissítéseket.
Ez teljesen bevett szokás, és ez a felelősségteljes hozzáállás, nem az hogy írjunk valamit, lőjük ki minden mobilra, aztán lesz ami lesz...
Emiatt hisztizni egyrészt felesleges, másrészt gyerekes hülyeség. -
hroberto
veterán
válasz
OSERANSKY #1772 üzenetére
Tudsz olyan embert mondani, aki amiatt esett internetes csalás áldozatául, mert nem a legfrissebb szoft volt a telefonján?! Kötve hiszem...
A saját balfaszságuk miatt történik mindez.
Ráadásul kb. az emberek fele (lehet keveset mondtam), régi elavult telefonokat használ.gond nélkül. -
lovas93
tag
Amúgy én sem aggódok ezen a frissítési mizérián, mert minden okés a telefonnal; az alkalmazások meg amúgy is frissülnek maguktól.
Talán inkább attól tartunk többen, hogy ha egy viszonylag friss készüléknél ennyit késnek sok esetben, akkor mi lesz mondjuk 3 év múlva, mert én simán ennyi időre terveztem ezzel a telóval. Mi lesz majd mikor már az Android 16-ra kéne frissüljünk és hónapok óta várunk az új funkciókra.
Valószínűleg engem ez sem fog különösebben zavarni, mivel júliusban cseréltem le az MI8-asomat, amire már akkor nem érkezett frissítés vagy 3 éve, de jól működött, szóval nem érdekelt, de biztosan vannak köztünk olyanok, akiknek ez preferencia.
-
LouiS22
veterán
válasz
OSERANSKY #1768 üzenetére
A xiaomi.eu-nak két ága van. Stabil és béta. Előbbi akkor frissül, ha stabil fw jelenik meg, utóbbi meg heti rendszerességgel (ha van miből frissíteni - értsd: van kínai heti béta. De ha nincs, akkor ez sem tud "frissülni").
De ugye megvan, hogy a béta mit jelent? Nem stabil, lehetnek benne komoly hibák, és előfordulhat, hogy a következő bétáig korlátozottan működik csak a telefonod, vagy éppen az akku baromira merül majd, mert a hiba olyan, hogy beragad egy process. Volt már rá példa
Egyébként, ha most 1 percen belül válaszolsz és felsorolsz 5 olyan biztonsági frissítést, ami augusztus-október között került be az AOSP kódba, akkor meghajolok és emelem kalapom is. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy tök feleslegesen hergeled, hergelitek magatokat. Értem, hogy FOMO, de ha nem tudod, hogy mit javított, mitől lesz "több", akkor tök feleslegesne görcsölsz valamin, ami nem fog változni.
Egyébként, ha tényleg ennyire rá vagy csavarodva arra, hogy naponta legyen frissítésed, akkor javaslom, hogy vagy vegyél egy Google Pixelt, vagy kezdd el magadnak fordítani AOSP-ből és tényleg teljesen naprakész leszel.
A mostani telefonodon meg van egy augusztusi security patch. Tök jó, majdhogynem teljesen védett vagy. De mi elől? Hát, azt vélhetően te sem tudod
Ha meg igazán gonoszember meg akar támadni, akkor így is, úgy is meg fog történni: akik erre "szakosodtak", nem 0day, hanem -1day exploitokkal dolgoznak.
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
DroiDMester #1769 üzenetére
A mai világban adatbiztonsági szempontból úgy gondolom, a 'tartsd naprakészen a készüléked, kevésbé sebezhető legyen', és egyéb dolgok (nemrég láttam épp a Mobilarena MA!gazin S04E36 részét, abban részletesebben is kitérnek a biztonsági frissítések fontosságára) mellett a gyártói ígéretek betartása is fontos lenne. Jó, persze. Ekkora termékpalettát kézben tartani természetesen nehezebb. Amúgy nem rinyáltam, csupánk kissé átverve érzem magam a Xiaomi révén...
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
DroiDMester #1769 üzenetére
Nem rinyál itt senki szerintem.
Akkora elvárás, hogy egy 300x ezer forintos telefon szoftveresen naprakész legyen?
Személy szerint a TWRP telepítéstől nem félek, csak értelmét nem látom. Nem igazán van mit telepíteni vele. -
Victoryus94
őstag
Nekem is fura ez a hiszti. A Microsoft is kijött 1 hete a 23H2-vel.
A Win11 226 millió eszközön fut, mégis alig rinyál valaki, hogy nem került be az első körös update-be, pedig ő is ugyanazt a szoftvert vette meg, mint a kolléga.Simán lehet hogy van valamilyen alkalmazás, vagy beállítás, ami alapján rangsorol.
DroiDMester: Egyébként a havi sec. patch-nek pont van értelme, mert bizonyos esetben olyan sérülékenységeket javítanak, hogy kvázi elég megnyitnod egy appot (pl facebook) vagy valamilyen weboldalt, és már küldik az emelt díjas SMS-t a telefonodról (hála egy injektált kódnak akár reklámon keresztül), vagy pl beérkező hívást fogadnod VoWifi-n keresztül, és már fent is a kémprogram a mobilodon.
Nyilván kicsi rá az esély hogy az 1. héten pont te fogod megszívni frissítés nélkül, de Windowson nagyon sok 0. napi támadással találkoztam, ami nem szerepelt sem az ESET, sem a Microsoft adatbázisában, és az első online említések is csak hetekkel később bukkantak fel. (Aztán volt amelyik berobbant a magyar sajtóban is).
Manapság már a userek nagyrésze használ céges telefont, és egyre elterjedtebb a személyes telefonok használata céges környezetben (sokan céges flottába is a privát számuk viszik be).
Nem csak a NASA esetén, de egy "mezei" ügyvédnek, könyvelőnek (vagy a munkáltatójának) is tud kellemetlenséget okozni, ha hozzáférnek a mobiljához, vagy azon keresztül a levelezőjéhez. -
válasz
OSERANSKY #1768 üzenetére
nem tudom mit rinyáltok itt ezekkel a biztonsági patch-ekkel, több milló telefon megy 2-3.éves biztonsági patch-el mégsincs semelyikkel probléma!
Ez csak egy berögződött b@romyság hogy jaj..., már 2.hónapos a biztonsági frissítés most mi lesz???
Megsúgom SEMMI nem lesz! nem a NASA-nál vagy hogy állam titkot lopnak el tőled!
a TWRP-től meg szintén nem tudom mit féltek mindha olyan dolog lenne hogy rákot okoz nehogy véletlen használni kelljen!
-
OSERANSKY
junior tag
Akkor a Xiaomi.eu sem frissül rendszeresebben... Elég kiábrándító. Ugye a Xiaomi 13-hoz 3 év főverzió, illetve 5 év biztonsági frissítést harangozott be a gyártó. Nem igazán akarok TWRP-t felrakni. Akkor már inkább Global ROM és Fastboot verzió, Flash Tool-lal csatt felfelé. Global ROM-ban van Béta program, a reklámokat ki lehet kapcsolni, és állítólag rendszeresebben érkeznek a frissítések is. De nagyon remélem mához 1 hétre már csak produkál valamit a Xiaomi EEA ágra, az október elején orrba-szájba behypeolt Android 14 terén. És az előttem írók nagyon helyesen érvelnek. Sokan már 1-2 plusz frissítést is kaptak a főverzió váltás óta... Ez valahogy random mehet, vagy komolyan nem tudom. Jelentkeztem teszternek is újra, kb. 3 hete. Zéró válasz. Nem ezt várnám ennyi pénzért, főleg nem a prémium kategóriában... Nem az Android 14 az elsődleges (nyilván az is fontos előrelépés), a fő gondom az, hogy augusztusi biztonsági patchen van a rendszer, és lassan november közepe van...
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
DroiDMester #1764 üzenetére
Ez így igaz. De nem telepítettem twrp-t. Anélkül csak pc segítségével lehet frissíteni.
-
válasz
gabikiraly2 #1762 üzenetére
BL nyitáshoz kell PC meg az első eu rom telepítéshez, utána simán megy pc nélkül az update(twrp alól)
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
gyikhuszar #1749 üzenetére
Legalább már akkor az az ág rendben van. Vagy legalábbis afelé haladnak vele. NAGYON rég kellett Bootloadert nyitnom, nem is szívesen csinálom. De hátha jövő hétig már csak összehoznak valamit EEA fronton... 'Tuningolni' én sem szoktam, csak némi rutinom lett az évek alatt az optimális beállításokban, MIUI-n belül. Én is jeleztem nekik még március végén 1 Ujjlenyomat-olvasó bugot, de nem kaptam cserébe ilyen privilégiumot
-
válasz
LouiS22 #1755 üzenetére
Mit nem értesz?
Verik a mellük, hogy elsők Android 14 kiadással, aztán a userek fele hírből se hallott róla, mire a "késő" Samsung meg a többi meg kiadja mindenkinek. Akkor mire? Userek fele már nem user, csak míg a pénzt náluk hagyja? Így nem kell reklámozni, hogy ők az elsők.
Aztán abban is mi a logika, hogy aki megkapta, az azóta kapott rá frissítést 2x is, aki elmaradt meg azóta se kapta meg? Itt már nem áll meg, hogy szerver terheltség, meg stb..
Illogikátlan az egész. Az a bajom. Ha nincs kész, nem kell kiadni, és arra verni a mellüket, hogy bezzeg mi már frissítettünk. Ha kész van, meg adja oda mindenkinek, aztán lehet reszelni.
Ha nem érted, nem tudom másképp leírni.
-
LouiS22
veterán
válasz
lovas93 #1756 üzenetére
ÉS kiderült, hogy ezek milyen "frissítések" voltak? Picit visszaolvasva azt látom, a MIUI 14.0.6.0.UMCEUXM changelogjában, hogy pár hibajavítás mellett a szeptemberi Android security patch-et tették bele (nagyjából stimmel is a méret alapján).
Elég régóta mobilozok, early adopter vagyok, szinte mindenhol önként megyek béta programokba, tesztelni, stb. Általában el szokott felejtődni, hogy valahol, valaki egyszer nyomott egy ok-t egy meghívásra, regisztrált, stb. És ennek megfelelően előfordulHAT, hogy kap egy olyan frisstést, "javítást", ami tesztfázisban van. Nyilvánvalóan nem küldenek ki mindent mindenkinek és az is teljesen nyilvánvaló, hogy több hullámban megy a rendes, official frissítés is (egyrészt nem túl szerencsés, ha megfekszik miatta a szerver, plusz ha menet közben mászik elő egy olyan rejtett hiba, amit a tesztfázisban nem szúrt ki senki -- benne van a pakliban, annyiféle variációs lehetőség van, amit képtelenség emulátorban, de valós eszközön is végigpróbálni - akkor ne legyne 1 millió panasz, hogy helló, nem tudok telefonálni (nyilvánvalóan túloztam, de szerintem érted).
-
lovas93
tag
válasz
LouiS22 #1751 üzenetére
Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy örülnék neki, ha frissülne, mert mégiscsak jó érzés, mikor tudod, hogy minden a legfrissebb a telefonodon, de kicsit azt is érzem, hogy ez úgy lett belénk beszélve, hogy milyen fontos dolog, közben meg minden szinte tökéletes a telefonon, tehát tök felesleges lenne állandóan frissítgetni. Csak az a fura, hogy valakinek már több frissítés jött mióta nekünk egy sem. Ebben viszont nem látom a logikát.
-
-
válasz
LouiS22 #1751 üzenetére
Azért, mert ugyan azt a telefont vettem meg, mint mások, ugyan annyit hagytam ott érte, akkor miért érek kevesebbet, mint a másik? Ha most 2 hónap csúszás van, akkor a végén mennyi lesz?
Ugyan annyi jogom van up to date telefont használni, mint mindenki másnak. És persze, lehet csúszás 1-2 hét, de ne vicceljünk már, hogy valaki már 3 frissítésen túl van, valakinek meg semmi.BL nyitást meg nem egy kategória. Az nem gyártói frissítés..
Első Xiaomi, amin nem nyitottam, mondom jó lesz, felső kategóriás telefon, maradok a gyári frissítések mellett. Hát aztán tessék.. -
-
novinyul
veterán
válasz
gyikhuszar #1746 üzenetére
Az kemény
Nálam meg még semmi azóta sem.
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
gyikhuszar #1746 üzenetére
Jó reggelt. Global v. EEA ROM-os a készüléked? Én most néztem, de változatlanul SEMMI. Kinyitottam a Bootloadert tegnap este. Úgyis várni kell 168 órát, ha esetleg meggondolná magát az ember. Bízom benne, hogy meggondolom, és a következő 1 hétben érkezik a telóra valamilyen update...
-
gyikhuszar
tag
Üdv.
Közben nekem OTA jött egy újabb verzió, 14.0.8.0. Gondolom ez is csak vmi bugfix lehet, mert harmincpár mega az egész.
-
OSERANSKY
junior tag
Fenn van a hivatalos Fastboot verzió a Xiaomi 13 Global-hoz (V14.0.6.0.UMCMIXM). Érdemes váltani EEA-ről Global ROM-ra? Tapasztalatok valakinek?
-
kerobi
senior tag
Van S23 ultram, de elnezve a network prefiket ez hulyere veri. Nekem pedig az szamit.
-
kerobi
senior tag
Sziasztok. Egy ilyen telot neztem ki magamnak, de itt UK-ben sehol nem lehet kapni, vagy amit igen, ebayen, arra nincs garancia hogy global. Hol lehet venni ilyen telot, ami tuti tartalmaz b20-at? A xiaomi 13 UK-ben aranyaron van hirdetve, de nincs keszleten.
Ti meg vagytok elegedve a teloval? -
OSERANSKY
junior tag
Már látom azóta, igen. Bocsánat a felesleges postért. Lassan már olyan leszek, mint az "első osztályú" ROM-nyomozók / vadászok...
-
Első két ponttal nem akarok vitatkozni. De ha utána nézel, vásárlás előtt is látod ezt..
Kijelző szerintem simán top. Mellesleg szanaszét paraméterezhető, ha nem tetszik a gyári beállítás, meg még ott vannak a különböző javító cuccok is(hdr stb..). Nem látom át, mi a problémád vele.
Az akksiban is inkább nálad volt a hiba. Legutóbb épp vagy 40 órát ment el nálam 4 óra kijelzővel. De ha napi merülés van, akkor meg akár 6-7 óra is megvan. Töltés meg megvan egy zunany alatt. Én nem látok problémát benne.
MIUI. Legalább ha szidott, tudd, mit. EMUI az Huawei. Nem érzem logikátlannak, bár szubjektív az tény. De nekem meg pl a legjobb rendszer. Volt Mate 20 Pro-m, de sok minden hiányzott a MIUI-ból, annak ellenére, hogy szerettem, és baromi jo készülék volt. De ez megint olyan, hogy csak 1-2 Xiaomi tesztet nézel meg és előre tudod.
Utolsó pontot nem egészen értem, nem tudom mit értesz kikapcsolás alatt. Hotspot-ot nem használok sokat.
Szóval, kamerában igazad van, mit tud, mit nem, de nekem tökéletesen megfelel így is. És más készülékbe is simán bele lehet kötni hasonlók miatt. Neked nem vált be, rendben, de azért erősen költői túlzásnak érzem, hogy nem csúcs készülék. De ha már S21 Ultra, az se egy szint ezzel, még ha régi is. Akkor itt is egy ultrát dobj mellé. Én nézegettem vásárlás előtt a jelenlegi S23 szériát, de az alappal se lettem volna előbbre az X13-al szemben, ha meg Ultra, az már árban is más liga, akkor az X13 Ultrát tedd mellé.
-
-
Victoryus94
őstag
Az első két ponttal egyetértek. Hardveresen a videózás/zoom kamara a legnagyobb gyengepont.
A kijelővel szerintem nincs gond, ahogy az akkuval sem volt xiaomi.eu ROM alatt (leszámítva amikor egy appom néhány óra alatt megette az akkut, de azt javította a fejelsztő).
A Gyári ROM-on nehezebb követni, de általában nálam másfél napos üzemidőt hoz (12-14 órás "használattal", ami 3-4 óra kijelzőidőt jelent este 40-65% akku marad), de a gyorstöltéssel max 10 perc alatt belepumpál még fél nap üzemidőt.
A MIUI olyan, amilyen. Sokan nem szeretik, és vannak idegesítő dolgai...
A Hostpottal viszont nekem nem volt gondom. -
Comic
aktív tag
Hát eddig tartott a románc. Én nem tudtam megbarátkozni ezzel a kütyüvel.
Volt Huawei P30 Pro-m, utána Samsung S21 ultra-ra váltottam, s ez után kött a x13.
Orbitális csalódás. Csúcsként vezették be európában, így nálunk is, viszont a tesztek ehyértelműen megmutatták, hogy nem ez a csúcs. Bár, ha nem tudnám, hogy létezik az x13 ultra, akkor sem hinném el, mert azt éreztem, hogy egyértelműen hiányzik belőle, ami zászlóshajóvá tegye. A problémáim, hátha mások nem így tapasztalják és kiderül, hogy én hibáztam valahol.1.: A zoomkamera az előzményeimet tekintve gyengén muzsikál.
2.: FHD60 mellett sincs videózás közben váltás a kamerák között, ami szerintem hatalmas hiányosság, főleg ha a kamerával akarják eladni a masinát.
3.: A kijelző képe valamiért nekem kifejezetten nem tetszik, bár ez nagyon szubjektív.
4.: Az akku a kompakt méret ellenére eléggé gyatrán teljesít (szintén az előzőeket tekintve).
5.: A gagyi, minden logikát mellőző EMUI-ról ne is beszéljünk.
6.: Vicces, hogy hamar lekapcsol a masina mindent, amikor mobil hotspot-ot használtam. Gyakorlatilag semmit nem lehet vele 15-20 percnél tovább csinálni, ha közben osztom róla a netet.
Azért döntöttem az X13 mellett, mert azt vártam, hogy kiváltja a Huawei hagyta űrt a piacon, de közelében sem jár.
Remélem többeteknek okoz több örömöt, mint nekem.
Én, a magam részéről visszatértem a Huawei-hez (google hiány ellenére) egy Huawei Mate 50 Pro személyében. -
Akkor ez se nyert.
-
Joe 89
tag
Nekem is Magyarországra van állítva. Megkaptam minden frissítést már.
-
lovas93
tag
válasz
Barthezz2 #1725 üzenetére
Erről a régió dologról jut eszembe, hogy anno a Mi8-asomon számított a régió bizonyos funkcióknál, pl téma csak akkor volt, vagy arcalapú feloldás, ha a magyar régió helyett valami mást állítottam be. Ennél a Miui-nál is vannak ilyen korlátozott dolgok, vagy itt már mindegy?
-
Dino69
aktív tag
Nagynehezen [IDE] is felkerült a 14-es, némi kiegészítő szöveggel
-
válasz
eeestvan #1718 üzenetére
Ezt írtam én is.
De nem az a baj, hogy havonta vagy kéthavonta jön. Hanem mikor valaki 1 hónapja kapta meg a 14.0.5.0-t és hozzá már frissítést is azóta, sokaknak meg még a 3-al ezelőtti ROM-on ragadt és direktben sem engedi feltenni az újat.
Minek van egyáltalán az opció is, a korábbi ROM fogadásra akkor?
-
eeestvan
tag
Kipróbáltam mind a két firmware -t egyik sem megy fel
a 14.0.5.0-re még mindig azt írja hogy "beta rom" a 14.0.6.0-ra pedig "Other reason" . Azért nem ezt várná az ember egy csúcskategóriás készüléktől.
Ha nem is jönnek havonta,de legalább kéthavonta jöhetne a biztonsági frissítés. -
OSERANSKY
junior tag
-
femiki
tag
Nekem ma jött meg a frissítés...
-
Dino69
aktív tag
válasz
Black&White #1713 üzenetére
Azért pár pixel hibára szaladt a 14 -el. Nem kizárt hogy, a xiaomi megpróbál nem sz@rt kiadni, hogy ne legyen probléma..
-
Black&White
addikt
-
Victoryus94
őstag
válasz
Black&White #1692 üzenetére
Nekem is megjelent ugyanez.
Épp le fogok merülni szóval majd holnap lesz frissítve.
(14.0.5.0.UMCMIXM -en vagyok most)Szerintem az 5.0 nem véletlen lett visszavonva, a hibák miatt akarják előbb azokat átterelni, akik ezen voltak.
Másrészt én frissen telepítettem a rendszert, és úgy jeleng meg az 5.0 is. Lehet valamiért az is számít nekik (több a bug ha sok app van telepítve, vagy nem tisztán telepítettél, hanem költöztél, de csak tipp) -
válasz
Black&White #1710 üzenetére
14.0.5.0 volt az első. Az ember azt gondolná, a javitott már stabil..
Mellesleg itt többen megkapták az elsőt is. Azóta a javítást is. Valaki meg semmit. Ez azért így gáz valahol.. Oké, nem egyszerre mindenki, dehogy 1 hónap alatt még valaki a 14.0.5.0-t se, valaki meg már a következőt is, azért még nem top szint..
Direkt nem nyitottam BL-t, hogy jó lesz így, de lehet kár volt várni..
-
válasz
Black&White #1697 üzenetére
Nem jó. De ez annyit ír: "other reason"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- BMW topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max