Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Acer notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szpali
addikt
válasz
DroiDMester #1295 üzenetére
Akkor ha nem frissítek hetit és megvárom a következő stabilt, akkor felmehet?
-
-
juve600
nagyúr
xiaomi.eu stabil rom milyen mostanában ? mik a tapasztalatok ?
-
-
szpali
addikt
Sziasztok! Ha weekly .eu -ról szeretnék visszamenni Stabilra, akkor azt csak factory resettel tudom megtenni igaz?
-
Jött egy ilyen nekem:
-
doctorur
tag
Egy kis segítségre van szükségem!
Nyilván valamilyen beállítási probléma, de a miui fájlkezelőből nem tudok megosztani semmilyen dokumentumot.
A probléma a FUXI_V14.0.31.0. és a FUXI_V14.0.30.0. romoknál jelentkezett és csak a miui fájlkezelőjével. A google files gond nélkül megy.
-
watchfun
tag
Valahogy ki lehet rakni a telefon képét monitorra? Ilyen USB-C/HDMI dologra gondoltam...
-
lovas93
tag
Milyen fóliát ajánlotok a telóra? Úgy hallottam, hogy az üveg fóliák nem olyan jók a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó esetén, de attól valahogy nyugodtabb lennék, mint ettől a gyári fóliától. Kicsit kezd már karcos lenni és szeretnék tájékozódni, mielőtt rendelek. Előző telóimra AliExpressrol rendeltem mindig és beváltak, csak ugye itt van egy nehezítő tényező
-
magmakocka
aktív tag
válasz
kicsipapucs #1277 üzenetére
Szerintem, csak ez az eszeveszett meleg okozza a gondokat. Nekem is mostanában jobban melegszik. De egy 24-26 fokos környezetben nem melegedett annyira. Elég vastag tok van a telefonomon, attól is függhet.
-
Dino69
aktív tag
válasz
kicsipapucs #1277 üzenetére
Nekem a 44 fokos kocsiban szintén meleg szokott lenni, illetve ma a 30 fokban, a zsebemből forrón vettem elő.
Jelenleg 24 fok, klíma, és semmi gond a telefonnal. Ha melegszik állandóan, akkor gari és nem lesz több probléma. -
Egyébként úgy érzem, hogy engem is utolért a pár másik usert is felidegelő issue, melegszik a telefon mint a picsa. Kocsiban a váltó elé rakom árnyékba, nem merek róla navizni se, akkukímélő módban, kikapcsolt képernyő mellett megy Spotifyon a zene rajta BT-n keresztül és egy 20 perces út után olyan izület bizsergetően, kellemetlenül meleg a teló.
Hiába indítom újra, hiába használom 60Hz-en (de amúgy mért is kéne, 120-ra van tervezve), ugyanúgy fos. Akinek van/volt ilyen baja, meg tudta oldani valahogy? Letöröltem 659 millió appot róla, kikapcsoltam háttérben futást, mindent állítgattam oda és vissza, de a teló elolvad (42-46 fokos az aksi gyakorta program szerint), a fényerőt láthatóan lejjebb veszi mint a maximum. Locked BL, gyári EU OS. -
SharpSA
veterán
Ki milyen órát használ ezzel a telefonnal, amelyiknek jól látható a kijelzője napsütésben is (lehetőleg automata fényerőt is tudjon), adott appok értesítéseit mutatja és lehet törölni is és lehet fogadni a hívásokat általa a fülesen?
-
dudzsi
tag
Köszönöm mindenkinek! Veszek akkor majd ezek közül és kiderül.
Visszont lenne még egy kérdésem. Némitásnál lehet valahogy kivételeket hozzá adni? Mert "nezavarjanak"-nál tudom hogy lehet. -
femiki
tag
Kérdezni szeretném, hogy bejövő híváskor a névjegyzékben szereplő neveket nem jeleníti meg, csak a tel.számokat. Hogyan lehet ezt beállítani? Az mindegy hogy a nevek a sim-kártyára vagy a készülékre vannak mentve? Illetve én a DW-tárcsázót raktam fel. Viszont a régi telón is ezt használtam, és ott kiírta a nevet is bejövő híváskor.
-
szpali
addikt
válasz
xabolcsy #1259 üzenetére
valami nem oké a linkeddel, így a jó:
https://www.aliexpress.com/item/1005002829707200.html -
xabolcsy
aktív tag
Ezen nincs kivágás, de olyat akartam amin nincs.
Ez nagyon jó minőségű! SmartDevil Lens Glass For Xiaomi 13 -
dudzsi
tag
válasz
DroiDMester #1254 üzenetére
Szia! Hol vetted? Mert nem log bele de még is tejesedik.
-
Joe 89
tag
válasz
gabikiraly2 #1255 üzenetére
Gcam-ból a BigKaka AGC_8.4.300_V9.7
verziója egész jó szerintem. -
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg eu stabil rom fut a telefonon. De jött új verzió. A beépített updater appal lehet frissíteni adatvesztés nélkül? Vagy jobb fastboot-ból indítani a frissítést?
Más....
Használ valaki gcam-ot? -
-
dudzsi
tag
Sziasztok! Használ valaki a kamerákon üvegfólia védelmet? Mert nálam a vakuzásnál be tejesedik tőle.
A vakunál ki van vágva de ha elkezd vakuzni akkor megvilágítja a fóliát és tejes lesz a kép.
-
novinyul
veterán
válasz
kicsipapucs #1237 üzenetére
Nem baj, igazából nincs baj a telefonnal
-
hroberto
veterán
válasz
magmakocka #1238 üzenetére
Igen, úgy néz ki annyi az egész.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
kicsipapucs #1235 üzenetére
Nekem már megjött, s valóban security!
-
-
novinyul
veterán
válasz
kicsipapucs #1235 üzenetére
Nekem még semmi
0.24. végű szoftver van még nálam
Mi változott benne? -
Másnak is megjött a 14.0.27.0.TMCEUXM?
Vagy már rég és én vagyok lemaradva? -
janston
aktív tag
Sziasztok,
Xiaomi.eu ROM-al mennek a banki alkalmazások, NFC fizetés, stb?
Köszönöm! -
Sziasztok!
Hétfőn elvileg én is csatlakozom a klubbhoz
Elsőre egy gyors kérdés, mert rég csináltam már ilyet..
Ha kinyitom a BL-t, akkor utána fastboot módba rakva a xiaomi.eu ROM a xxxx.first_install_format_data.bat fájllal fel is tehetem a ROM-ot, vagy kell egyéb más?Ha működik így, nem vesződnék twrp-vel.
-
hroberto
veterán
válasz
SharpSA #1224 üzenetére
Nálam semmi sincs lakatolva, az automatikus indítás az ami engedélyezett a Messenger esetén. Ennek ellenére is csak ritkán fordul elő, hogy késik egy-egy értesítés.
Mellesleg a Viber, WhatsApp, Outlook normálisan értesít, úgyhogy valószínűleg a Messenger a ludas, mert más telefonokon is előfordul ilyesmi. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SharpSA #1222 üzenetére
"Mikor milyen kedve van." - ezt szomorúan olvasom, hogy a Xiaomi / Miui még (mindig) itt tart.
" ... a rendszer lövi ki annak ellenére ... " - ez esetben, akkor mi itt a "fos"?Pakolhatnak itt akármennyi RAM-ot a telefonba, ha a rendszer tojik a felhasználó beállításaira, és úgy működik, mintha 1 Gbyte RAM-al gazdálkodhatna.
-
watchfun
tag
Én tokból ezt vettem. A pereme túlér a kijelzőn, valódi bőr, nem csúszik még nedvesen sem. A kamerasziget szélén is túlér, ha leteszem valahová, a tok peremén támaszkodik. Minőségi, úgy 5-6 éve minden telefonomra ilyent veszek, 1 évet simán kibír a széle, addigra el is koszolódik főleg a világosabb színek.
A kijelzőre a védőüveg ma jött meg, fel is raktam, adtak hozzá egy kis fiola folyadékot, amivel a felrakott védőüveg szélét körbefolyattam és a felesleget letöröltem, tökéletesen eltüntette a fehér szélet-légrést ami a kijelző szélének minimális íveltsége és a teljesen sík védőüveg miatt van. -
hroberto
veterán
Már egy jó ideje vásárláskor kifizeted az áfát, szóval itthon már nincs plusz sarc amióta az Aliexpress benne van az IOSS rendszerben.
Előfordulhat ha a csodálatos Magyar Posta a kézbesítő, hogy a semmiért felszámolnak 400/800 forint (online fizetve 400, kézbesítéskor fizetve 800) vámkezelési díjat. De szerencsére mostanában ezt nem tapasztaltam. -
Clay
senior tag
válasz
DroiDMester #1185 üzenetére
Ezzel a tokkal lehet olyan nilkin üvegfóliát használni, ami ráhajlik a kijelző szélére?
-
snowman
tag
válasz
SharpSA #1212 üzenetére
Bocs, rosszul linkeltem.
https://photos.app.goo.gl/G8eEDWcnvjwBdcMR7 -
snowman
tag
válasz
SharpSA #1209 üzenetére
Itt van pár fotó róla.
Keményebb fajta TPU, a hátulján a betét meg valami porózus, puhább tapintású anyag. -
ggabor02
aktív tag
Megérkezett a telefon a szervizből. Minden ok. Van térerő, nem melegszik, nem fagy be, nem indul újra, van normális a sebesség a wifin is.
SW csere van a papíron. Viszont érdekes, az itthoni wifire nem ment fel. Nézem a routerben, hogy miért nem megy fel: más lett a wifi MAC address.
Most költözöm át a 12T-ből.Köszi a tippeket, az előző pár hozzászólásban említett tok ötletek is jók, az egyiket azonnal megrendeltem az alin.
-
snowman
tag
Ha már tokokról van szó, ez az én favoritom:
https://www.aliexpress.com/item/1005005073005496.html
Még 12X-hez vettem ilyet, és nemrég a 13-hoz is. Nagyon jó fogása van, és a kameraszigetet is védi. -
lovas93
tag
Én most tértem át Mi8-rol a 13-ra és eskü az azon lévő Miui12 stabilabbnak tűnt kicsit mint a 14-es. Értesítéseket a gmailt leszámítva nagyobb arányban kaptam meg, meg itt néha még érzek laggolast bizonyos dolgoknal. Gondolom ezt még javítgatják és azért futunk bele ilyen hibákba.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DroiDMester #1201 üzenetére
Értem. Köszönöm a választ / segítséget.
-
válasz
<Adamsky> #1200 üzenetére
ezek megvannak még itt is! tehát van Fastboot rom és recovery rom is!
De ha egy módosított(amilyen a Xiaomi.EU is) ROM alatt vissza zárod a BL-t akkor garantált tégla lesz a telóból és SEMMILYEN házi módszerrel nem lehet helyre hozni, sok esetben még a márkaszervizben sem, csak maga a gyártó tudná helyre hozni ilyenkor, szóval véletlenül se próbálj ilyet!
MiFlash-hez nyitott BL kell zárt BL mellett nem használható, Recovery meg nem megy ha téglát csináltál, de még a Fastboot sem, csak emergency(EDL) mód indul ahoz meg csak speciális eszközökkel tudsz kapcsolódni, és magát a telót is szét kell szedni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben