Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LouiS22

    veterán

    válasz OSERANSKY #1768 üzenetére

    A xiaomi.eu-nak két ága van. Stabil és béta. Előbbi akkor frissül, ha stabil fw jelenik meg, utóbbi meg heti rendszerességgel (ha van miből frissíteni - értsd: van kínai heti béta. De ha nincs, akkor ez sem tud "frissülni").

    De ugye megvan, hogy a béta mit jelent? Nem stabil, lehetnek benne komoly hibák, és előfordulhat, hogy a következő bétáig korlátozottan működik csak a telefonod, vagy éppen az akku baromira merül majd, mert a hiba olyan, hogy beragad egy process. Volt már rá példa :)

    Egyébként, ha most 1 percen belül válaszolsz és felsorolsz 5 olyan biztonsági frissítést, ami augusztus-október között került be az AOSP kódba, akkor meghajolok és emelem kalapom is. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy tök feleslegesen hergeled, hergelitek magatokat. Értem, hogy FOMO, de ha nem tudod, hogy mit javított, mitől lesz "több", akkor tök feleslegesne görcsölsz valamin, ami nem fog változni.

    Egyébként, ha tényleg ennyire rá vagy csavarodva arra, hogy naponta legyen frissítésed, akkor javaslom, hogy vagy vegyél egy Google Pixelt, vagy kezdd el magadnak fordítani AOSP-ből és tényleg teljesen naprakész leszel.

    A mostani telefonodon meg van egy augusztusi security patch. Tök jó, majdhogynem teljesen védett vagy. De mi elől? Hát, azt vélhetően te sem tudod :) Ha meg igazán gonoszember meg akar támadni, akkor így is, úgy is meg fog történni: akik erre "szakosodtak", nem 0day, hanem -1day exploitokkal dolgoznak.

    [ Szerkesztve ]

    Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Új hozzászólás Aktív témák