Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodaboy
tag
sziasztok! nem tudok regisztrálni a xfirere. kitöltöm a reg lapot azután kiirja hogy sikeres regisztrácio vagy már regisztráltál. mikor be akarok lépni nem enged be.minden is invalid.a jelszókikérő email re meg azt irja ki hogy nincs ilyen email cím.a fiamnak elsőre sikerült regisztrálni én meg már 3 napja cumizok vele. mi lehet itt a probléma srácok?
-
zolokas
senior tag
Sziasztok, ennyi volt a xfire? már a oldal sem jön be
-
dzsenks
újonc
Már egy ideje elérhető: Xf1re
-
Benhill
őstag
válasz
olloczky
üzenetére
Nekem meg most terelődött az xfire felé. Hát én is szomorúan látom.
Valahogy bepattant az agyamba, hogy megnézem a régi játékidőimet, az eredményeket... hát már nem tudom

Xfire elődje volt a The all seeing eye, ezzel anno a call of duty szervereket kerestük haverokkal.
Régen szép idők voltak, az biztos.Akkor emlékszek ott volt a Starfuck, az meg eltüntette a CD meghajtókat, bizonyos játékok futtatása miatt.
-
olloczky
senior tag
Tegnap valahogy az xfire felé terelődött a figyelmem, mondom felnézek már az oldalra, erre az a szöveg várt, hogy megszűnt a szolgáltatás.. Gondoltam megnézem van-e topik itt ph-n és látom, hogy írtátok, hogy már tavaly nyáron megszűnt és akkor még volt lehetőség lementeni az adatokat... Borzasztóan szomorú lettem. Nagy ritkán (egy évben egyszer kb) mindig felnéztem, hogy mivan a jó öreg xfirel-rel, megnéztem a régi statjaimat, képeimet, és így a fiatalkorom egy része most eltűnt..

Lehet szánalmasnak hangzik, de rengeteg jó élményem fűződik hozzá.. A legjobb barátomat az ország másik végéből, innen ismertem meg és a haverokkal rengeteg órát szórakoztunk a cod 4-gyel..
-
negroo
aktív tag
válasz
Butulok123
üzenetére
olvass vissza! Megszünt.

-
Butulok123
csendes tag
Sziasztok.olyan problémám lenne hogy feltelepitetem az xfire-t es amikkor bejelntkezek nem lép be.mert nem csatlakozik.DNS hibát ir ki.. ebben szeretném a segitségeteket kérni hogy ezt hogy tudnám megoldani.vagy mi lehet a gond.Válaszokat elöre is köszönöm.
-
chungee
addikt
Én is most szembesültem a ténnyel, hogy már nincs. Milyen alternatíva van a szerver kereséshez? Leginkább COD 2 COD 4 játékokkal játszom.
-
mandin
senior tag
Sziasztok!
Sajnos csak most láttam, hogy leállt az oldal, viszont a képekre, videókra mindképpen szükségem lenne. Van esély rá, hogy le tudom valamilyen módon tölteni?
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Most már késő, hogyha feltöltött képeket szeretnék lementeni, ugye?

-
ayalon99
csendes tag
Sziasztok!
Látom leállt az xFire, esetleg nem tudtok valami megoldást, hogy -hogy lehet multiplayeren játszani Call Of duty 2 -őt?
Előre is köszönöm válaszotokat!
Üdv. -
Visormail
addikt
Annak a GSC-nek a fórumán látom írogatnak, hogy folytassák a fejlesztést mert arra állnak át sokan xfire-ről. Hát ez elég felesleges, szerintem magukban beszélgetnek, az a project már rég meghalt.
-
FoLey-v
addikt
R.I.P. pedig chatnek is használtam nem csak játék céljából.

-
had423
aktív tag
Úgy tűnik itt lett vége.
Hát ezt nagyon bánom... -
FoLey-v
addikt
Senkinek nem működik már az Xfire?
-
had423
aktív tag
Akkor most leáll vagy sem?
-
Visormail
addikt
-
had423
aktív tag
válasz
Visormail
üzenetére
Én nemtudom, de ip-k tárolására nagyon jó volt. Néhány halott játékban minden hónapban szinte más bérli a main szervert, de x-fire-rel gyorsan körbeért az ip mindig. Ezt a piaci rést valaki betömhetné valami hasonló programmal.
Bár azért olyan nagy igény nincs rá világszerte. -
wjbhbdux
veterán
megszűnik a kliens, [link] - itt lehet lementeni az adatokat.
-
szahahaha
csendes tag
válasz
di-courage
üzenetére
VAn egy kis problémám, remélem még nem volt fórumban, kerestem de nem találtam.
Elindítom a xfire-t és amikor belép akkor új ablakban egy hibaüzenet: Unable to send HTTP Resquest. Error code:12156Játszani tudok, bár időnként kidob a szerverről, de au idegesítőbb, hogy akárhányszor belépek és indítom a cod4-et folyton dobálja ezt a hibaüzenetet, remélem valaki tudja a megoldást..
Előre is köszi! -
sapek
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki abban segíteni hogy lehet e törölni az Xfire regisztrációt valahogyan?
-
Robokutya
senior tag
Srácok nincs valami egyszerű megoldás arra hogy a képeimet videóimat lementsem erről a szörnyű oldalról
rengeteg képről van szó hiszen évek óta töltögettem fel rá.
Még a facebook oldalamon is biztonságosabb helyen volnának a képeim
Flashgottal próbálkoztam de az csak a miniatűröket szedi le a nagy kép meg ott marad
-
Visormail
addikt
Basszus az http://www.xfire.com/ oldalon az új programot akarja letöltetni pedig még mindig béta és ugrott a webroot a letöltési linkre is. Ránéztem virustotalon [link] file Azt hittem hirtelen hogy már nem béta és feltettem, hát ez mi nincsenek a listájában olyan zsír új játékaim mint counter-strike source, battlefield bad company 2 ezért kézzel se lehet hozzáadni

A régi program linkje meg jól el van dugva [link] (aminél a link és a fájl is 0/0 virustotalon). -
DonMedve
addikt
Azt mondjuk nem vettem észre,hogy esne az fps-em, bár lehet a gépből kifolyólag is, ezt nem tudom.Én inkább a használhatóságával nem vagyok megelégedve.Pl. aalap, hogy nem tudom megnézni a barátaim hol játszanak.Azt, hogy nem jöttem rá, hogyan lehet vele szervert keresni, hogy mutassa a szervereket ahl már jártam. Csak azokat a szerókat látom, amik bennt vannak kedvencekbe. De azt már nem látom ezeken se, hogy kik, és mennyien játszanak?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár azért olyan nagy igény nincs rá világszerte.