- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
onereborn
tag
Én is csatlakozom a forumhoz, no meg az xfirehoz!
-
olloczky
senior tag
sziasztok
nekem olyan problémám lenne, hogy bejelentkezéskor a csoportok betöltésénél lefagy az x :-( újratelepítettem és úgy se jo..
üdv: olloczky
-
Ice!?
őstag
Az xfire milyen formátumba konvertál, mielőtt feltöltené a videót?
-
jasza15
csendes tag
valaki plz segítsen!!!
a problémám egy kicsit feljebb van! LÉCCCII VALAKI!!!!!!

-
Ice!?
őstag
Állapotot hogyan lehet manuálisan beírni?
Shadow téma, default felület.
A régebbi témánál, amit használtam, lehetett rendesen. (Valami frissítés "kivette" belőle)
Köszi előre is.
-
szimcsi
senior tag
Nekem meg cod2-höz nem talál

Amúgy nekem az van egy ideje, hogy a nemrég játszott szervereket nem megfelelően jeleníti meg. Tehát nem az van ott, amivel tényleg nemrég játszottam. Van olyan is, hogy kitörlök egy szervert onnan, meg a kedvencekből is, de visszakerül, aminek meg ott kéne lenni, az nincs. -
pappgaba
tag
Nekem az a problémám hogy a cod2-n kívül semmi máshoz nem talál szervert az xfire hiába van benne a listában egyszerűen nem jelenik meg semmi. Valaki tapasztalt már ilyet vagy meg lehet oldani valahogy a problémát??
-
jasza15
csendes tag
Már próbáltam letörölni és újrarakni, de ugyan az a baj!

-
jasza15
csendes tag
Sziasztok! nekem az lenne a problémám h elindítom az x-et, beírom a jelszavamat aztán a felhasználónevemet és utána előjön egy xfire frissítés. A végén kiírja hogy: Xfire found running; update failed. Mit csináljak?? Előre is köszönöm a segítséget!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
valaki tud segíteni?
Az a gond hogy amikor játék közben veszek fel akkor nem veszi fel hozzá a játék hangját!Tudom hogy--->Beállítások+Videó+Hangrögzítési beállítások
Van a hangkeverő ahol nekem semmi nincsen.
És van a Hangeszköz ahol van 2 cucc: Realtek HDA Primary Input és a Realtek HD Digital InputIlyenkor mit kell állítani hogy valamit fel kell hozzá telepíteni?
-
ryosullk
csendes tag
Hello tudnátok nekem segíteni a Battlefield 2 szerverének betöltésében? Én mikor megpróbálom nem indítsa el a szervert csak belép a játékba. Előre is köszönöm.

-
bzsolt75
csendes tag
Az xfirem nemjól működik, amikor belépek mindegyik felhasználóhoz azt írja hogy Ez a felhasználó blokkolvan van.[link]
-
bzsolt75
csendes tag
Pls help
-
Van még valaki aki használ Ati Tray Tools-t?
Mert nekem a 2 progi eggyütt nem műxik. Úgyértem, hogy játékokban nem látom az xfire ablakokat stb... De ha kilépek ATT-ből akkor ok. Valami megoldás lenne erre? -
Közben megoldódott a problémám. Leírom ide is, hátha valakinek hasonló problémája van. Csevegés ablakba be írtam, hogy /forceupdate . Utána újraindítottam az Xfire-t, és frissítette magát, utána minden rendben lett.
-
Zoli1222
addikt
Üdv
Megtudjátok mondani, h win7 alatt, h kell regisztrálni? Köszi. -
-
gere79
csendes tag
Helo mindenkinek!
Azt vettem észre, hogy játékok alatt dx10-be nem vesz fel videot a progi. Ellenben dx9-be jól működik. Vista home premium 64bit-et használok.
Más is tapasztalta már ezt?
Van rá megoldás? -
koxes
tag
beépített böngészön [scroll lock + w] valamiért nem jön be semmi valakinek van valami ötlete mért csinálja ezt ?

-
feka007
veterán
Ez mi, amikor elküldök egy üzenetet, és kiírja, hogy "Nagy válaszidő érzékelhető közted és a szerver között. Az utolsó néhány üzeneted lehet, hogy nem érkezett meg" és nem küldi el az üzenetet... Hát a f*szom megáll hogy lehet ilyen gány vmi

-
Casanova*
veterán
probléma megoldva!
-
Jane01
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom az xfire-vel.
Van olyan barát,akit hiába hívok fel hogy beszéljünk,neki nem jelzi hogy hívást kezdeményeztem felé.Ha ő hívna engem,akkor nekem sem jelzi azt hogy hívást kellene fogadnom,Ugyan ez van a fájl küldésével is,egyszerűen nem jelzi ki neki ha akarok küldeni valamit.
Mással nincs gond,másnak tudok fájlt is küldeni,meg hívni is,de őt nem.
Viszont mással ő is tud xfiren beszélgetni.
Ha valaki tudja a megoldást,írjon légyszíves.
Köszönöm. -
Casanova*
veterán
senki?!

-
Casanova*
veterán
szasztok! van egy olyan gondom,hogy xfiren minden szerver,felhasználó blokkolva van,meg nem látni szerókon kik játszanak.. újra raktam az xfiret,mégse jó. tudja valaki,hogy tudom ezt helyrehozni??? segítsetek! pls! köszi! így néz ki --->[link]
-
koxes
tag
hogy lehet a nevem után irni az állapotom rublikába mint az msn-nél a másodlagos név?
-
Froclee
őstag
válasz
=[DraNzeR]=
üzenetére
Eszközök -> Beállítások -> Játékoknál jól van beállítva a CoD helye? (CoD2MP_s.exe)
Ha igen, akkor telepítsd újra az Xfire-t.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Azt hogy lehet beállítani, hogy mikor meg van nyitva ablakba akkor a tálcán is jelenjen meg ne csak az óra mellett?
Kicsit zavar, hogy ha a háttérbe kerül mindig a kis ikonra duplakattal jöjjön előtérbe.
-
OnSeT
őstag
Hali!
Hogyan tud nekem olyan ember üzenetet küldeni xfire-n keresztül, aki nincs a friend listámon?
-
TeChNoRby
tag
Hello!
Nekem 1 olyan kérdésem lenne,hogy nem tudjátok hogy lehet az xfire-be beállitani hogy vegye a beszélgetéseket,mint msn-nél a naplozott beszélgetés..?ha van valakinek ötlete írja meg,fontos lenne!
-
-
Sziasztok!
Mitől lehet , hogy nincs játék közben x-fire nálam? Régen volt , de most nincs

-
leftyke
aktív tag
Hello mindenki nekem is megtalál minden játékot leis vannak pompásan frissítve és mégsem lát egy szervert sem.
-
Közben megoldódott a probléma, az atitray tools miatt nem működött, mostmár minden rendben.
-
Sziasztok! Én most használok xfire-t először, és nem tudom miért, nem tudok képeket kifényképezni, vagy videokat felvenni a játékból, akármi legyen az(mármint a játék). Beszélgetni se tudok másokkal játék közben hiába nyomom azt hiszem a scroll l. + X-et, semmit nem csinál. A másik gondom még az lenne a progival, hogy ha el van indítva és mondjuk megy a tálcán, akkor nem tudok San andreas-szel jáccani, mert fekete képernyőt kapok ugye a játék elején, és utána kilép. Ez több játéknál is előfordult már, pl. CoD 5-tel is így vagyok. De ha teljesen kilépek xfire-ből, akkor minden működik rendesen. Ha tudtok valami megoldást, kérlek írjátok le, előre is köszi
-
Axel 007
tag
Új firefox használó vagyok és ugyan lát minden játékot a gépemen, de nem találom ,hogy hol nyitom meg a szerverlistákat?odakattintok hogy "szerverek" de a játékok nincsenek ott. Jobb klikkre sincsott semmi értelmes.....HELP ME I'm noob sorry

-
pete_21
addikt
Hello!
Meg tudná mondani valaki, hogy hogy lehet beállítani az Xfire-t úgy, hogy a Punkbuster-es szervereket ne mutassa? -
Mrsmith0321
csendes tag
válasz
di-courage
üzenetére
Szia, nemertem h kell kezelnia progit, szeretnek cohof jaccani de nem engedi azt se h usert hozza letre. Mit csinal;jak?
-
Ice!?
őstag
Sziasztok! Az miért lehet, hogy nem jelentkezik be az x? Eddig jó volt, vista reinstall után meg rossz.. Megáll a "Getting Groups" feliratnál, a bejelentkezés során. Újratelepítettem, utána az első próbálkozásnál azt írja ki, hogy "Gettings Screenshots", a második próbálkozásnál meg azt, hogy "Getting Rooms"... Akár hányszor próbálkozok, megint a Getting Groups felirat fogad, és lejár a csatlakozási time. Köszi a segítséget!
-
Madn!ght
addikt
Hali!
Lenne egy olyan gondom, hogy ha kilepek xfirebol, es mondjuk ki akarom kapcsolni a gepem, akkor "A Windows leáll" képernyőnél kb 5 percet várakozik.
A system fastshutdown registry trukkot használom, de itt mit sem ér. Ha nem futtatom az xfiret, es ugy kapcsolom ki a gepem, akkor masodpercek alatt leáll.Vmi ötlet?
üdv: mad
-
Tsumaas
senior tag
Üdv. gyerekek( vagy bácsik
)Nem tudjátok véletlenül, hogy ha játék közben veszek fel video-t, és nincs hang, szóval, hogy tudnám bekapcsolni?
Kössz előre is. -
djrenato
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van ,hogy felismer mindent fajinul működik is, csak amikor kilépek és elindítom újra akkor megint be kell írni a felhasználónevet meg a jelszót
Amugy már régóta használom de csak egy pár napja csinálja ezt, újra raktam már a gépet is de semmi.Valaki, valamilyen ötlet?
-
cod2gamer
csendes tag
Hi
Nekem olyan problémám van az X-el hogy a jobboldalon a felhasználónál nem mutatja a képét a játéknak amivel játszik a felhasználó és a szerver ip melletti zászlót sem jeleníti meg ez mitől lehet legfrissebb xfire van fent.

-
For357y
aktív tag
Sziasztok! Kéne egy kis help. Xfire nem látja a telepített játékokat, és ebből kifolyólag, szervereket sem talál. Beállításoknál ugyan ott vannak a Vista alap beépített játékai, meg a crysis(ami jó, mert azzal akarnék játszani)Lefuttatom a játékkeresőt, meg is találja a crysis telepítési helyét, és launch parancsra kattintva el is indul. CoD4 is fel van rakva, de azt már baszik megtalálni. Nah most a gond ugye ott van, hogy bár megtalálja a Crysist és indítja is, de amint a szerver fülre kattintok, tök üres lesz minden. Sehol egy filter, hogy milyen játék szerókat keressen, semmi. egy darab szerver nincs.Programot átengedtem a tűzfalon, már akkor amikor telepítettem. Valaki?
Update: Közben sikerült a CoD4-et hozzáadni a keresőhöz, és szervereket is talál. Crysist kivettem a telepített játékok listájából, és manuálisan adtam meg neki a telepítési helyét, de még mindig nem látja a szervereket. Keresőhöz sem adja hozzá
-
fpeter07
veterán
Rendszerközlemény (Ezek rendszerüzenetek, amit az Xfire közvetít.)
[11:55] Don't ALT-TAB out of game. Xfire going down
[11:56] Don't ALT-TAB out of game. Xfire going down for 30 minutes of maintenance. Thanks for using Xfire.
Ez mi? Most kaptam ilyet legelőször
-
bibere
csendes tag
helló!
most kezdtem használni az xfiret,mert az ASE valami miatt nem mükszik.
Viszont admin vagyok és nem tom hogy kell "adminkodni".
rcon parancsot beütöm és nem történik semmi.
játékost se tudok kickelni se mapot váltani.COD2 vel szerencsétlenkedek.
Előre is köszi ha tud valaki segíteni. -
4d
aktív tag
-
fpeter07
veterán
Azt megpróbálhatnád hogy saját kontinensed-re állítod, és a pingket kiválasztod hogy sorba rakja
Vagy a game-monitoron keresel magyar szerókat és berakod kedvencekbe -
4d
aktív tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Felraktam az xfire-t az öcsémnek egy új accountot is csináltam neki, de a reg-et elszúrtam. Elfelejtettem átállítani a country-t hungary-ra, és most csak a német szerók jönnek be. Van valami ötlet h hogyan tudnám használni? Sajnos új reg-et nem enged az Xfire..

-
law007
aktív tag
Bitfarm.huválogass kedvedre:
Az enyém az első cod4, a többit kiadtam.
-
bodazo
tag
Sziasztok
Mi is bérelünk egy Cod4 szervert de nekünk sem látja az X-fire a szerverek között, csak akkor hogyha hozzá adom a kedvencekhez. De más szerver keresők látják, tudtok erre valami megoldást lehet hogy a szerver konfigjába kell valmit megadni hogy lássa az X-fire.
-
law007
aktív tag
nem egy pörgős topic

-
law007
aktív tag
szasztok!
érdekes problémám van az xfire-el, de nem helyi. kifejtem:
Van egy cod4 szerverem, eddig az xfire szerverkereső része simán megtalálta, de 1-2 hete nem jelenik meg a listában, ergo nem kereshető. a gamemonitor megtalálja, sőt, ott országosan a második vagyok.
numero uno: hogy került ki onnan?
numero uno másodszor: hogy lehet visszatuszkolni?amúgy ez egy teltházas (most is) 32 férőhelyes zsírtuti public szerver. Igazából nem értem hogy találnak oda az emberek ennyire..
remélem tud valaki valamit mondani...
üdv
-
Makaveli
senior tag
Mi lehet a baj? Eredeti játék:
[link] -
(Kolombusz)
veterán
Jó a friendslist, meg az xfire egykét alapötlete, de vannak benne bugyuta dolgok is. Pl. a private client részt nem veszi figyeleme, ha egy szerver 12+2-es, akkor simán kiirja 14 fősnek, ahol ha 12-en vannak, nem enged be.
Ugyanigy csont nélkül inditja a játékot, ha tele is van a szerver. Az ASE pingel, míg üresedés nincs és akkor csatlakozik.
Csak sajnos a barátaim nem azt használják, hanem ezt a fost.
-
CséZé
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért h tudd nézni mennyit kockul egy hét alatt...
Nekem a friend-ek (ugyanis ilyeneket is lehet szerezni
) közül mindig a wow-osok vannak legelől. Átlagban 50 heti órával. Most pl amint megnéztem 60 óra wow az utolsó 7 napon. Istenem de kockák ezek a wow-osok.. 
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
di-courage
üzenetére
A wowhoz minek xfire?

-
Dillon
tag
válasz
di-courage
üzenetére
Esetleg az xfire fórumán utánaolvashatsz, hátha írnak valami hasznosat. Mellesleg nekem volt olyan, hoy egy alapban fagyós, kilépős game xfire alatt xfire-s hibaüzivel fogadott, nem pedig windows-ossal, mint általában.
-
di-courage
csendes tag
2 napot kellett várnom az újabb xfire-s "remekműre"... azaz megint kilépett WoW-ból...
kezd már az agyamra menni 
-
Dillon
tag
Eléggé népszerű szerverkereső progi, rengeteg játéktámogatással, hang chat-el. Honlap: X-FIRE. Én rendszeresen használom, régen TeamSpeak volt a nyerő, de itt is megvan a beszédkapcsolat lehetőség (bár csak 2 ember közt, de speciel nekem bőven elég). A honlapon részletes statisztikát lehet találni az általad használt, és persze xfire által támogatott progik "játékidejéről".
-
Vladi
nagyúr
válasz
di-courage
üzenetére
Frissítetted?
Amúgy jó ötlet a topik. Bár írhattál volna vagy 2 szót róla.
-
di-courage
csendes tag
Ha vkinek problémája van a progival, az irjon bátran!
Nekem pl mindig kilép játék közbe! És már kezd az idegeimre menni :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Nekem a friend-ek (ugyanis ilyeneket is lehet szerezni