- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
-
-
erikke17
őstag
Jesszus mióta megvették Xfiret semmit se csinálnak vele se game support update se semmi

-
Visormail
addikt
Nincs benne a maffia 2 a nem telepített játékok listájában még mindig. Ez hogy lehet? Jött volna már ki hozzá frissítés csak nem rakta fel valamiért?
-
tálusz
tag
válasz
Redcaster
üzenetére
Nem telepített játékok listája itt kell megkeresned azt a játékot amit hozzá akarsz adni, arra kattintasz 1t és megadod az elérési utat. Viszont az F1Ch 99-02-t nem találtam a listában, szóval ezt a játékot
támogatja az xfire! Marad a Fraps vagy más felvevő progit kell keresned. -
Redcaster
őstag
Az a problémám, hogyha nem jelölök ki a telepített játékok közül egyet sem, akk ilyen , és nem tudok kiválasztani a manualt. Ha viszont kiválasztok egy telepített játékot, akkor engedi a manualt, viszont így meg nem tudom megadni az indítófájl helyét

Nemtudom, h mi a baja, de remélem, hogy tudsz segíteni -
tálusz
tag
válasz
Redcaster
üzenetére
Jó reggelt!
Bocs hogy nem válaszoltam, most jöttem melóból!
Eszközök,beállítások,telepített játékok és ott a nem telepített játékok listájából kiválasztod amit hozzá szeretnél adni(kézileg adod meg az elérési utat). Onnan tudod hogy jó, ha elindítod a játékot és a jobb alsó sarokban bejön egy kis ablak(xfire engedélyezve:elérhető).
Innentől kezdve annyi videót, képet veszel fel, csinálsz amennyit akarsz. -
tálusz
tag
-
tálusz
tag
Helló!
Igen lehet videót venni vele(Scroll Lock+V, de tetszés szerint változtatható). A hang felvételt pedig be kell kapcsolni(eszközök,beállítások,videó)!

-
Redcaster
őstag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a progival videót is fel lehet venni a játékokból?
Hangot vesz fel? Csakmert nekem az volt a gondom, h Frapsel nem vett hangot, mert nem eléggé jó a hangkártyám.
Remélem tudtok segíteni
-
tálusz
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy bejelentkezek majd pár mp. múlva szétkapcsol az xfire és azt írja, hogy "Kijelentkeztettek, mert egy másik gépről beléptél." Ilyenkor mi van? Másnál volt ilyen?
Előre is kösz!
-
po1son
addikt
Megvették az X-firet.Egyenlőre nem közöltek sok hírt mi fog változni, de az már biztos, hogy a név változni fog Titan Gaming-re.
További infó ezen a linken: http://radikalmod.hu/index.php?p=5&x=ne&y=5263
-
Salim
csendes tag
válasz
stravorius
üzenetére
Üdv!
Nálam is ugyanígy előszokott fordulni ez a dolog, sajnos elég gyakran.
Az én böngészőm adatai:
- Google Chrome v.5.0.375.99
- semmi plugin, kiegészítőRemélem, tudtok segíteni, előre is köszönet!
S. -
po1son
addikt
Vigyázzatok!!! X-fireőn mostanában elégé elterjedt, mint ami msnenen szokott lenni hogy vírusos linkeket kapunk üzenetbe ismerőseinktől.
-
stravorius
csendes tag
Na, lehet, hogy a probléma megoldva.
A legutóbbi frissítés óta (Flagfox updated to 4.0.7) nem tapasztaltam hasonlókat.
Vagy talán az oldalon ügyködtek valamit, és az oldotta meg a problémát.Azért ha valaki tud bármit is evvel kapcsolatban, szívesen fogadnám.

-
stravorius
csendes tag
Up?
Nagyon örülnék egy helpnek. :S
-
stravorius
csendes tag
Majd elfelejtettem, elnézést érte;
A böngésző kiegészítői:
AVG Safe Search 9.0.0.825
Flagfox 4.0.5
Flashblock 1.5.13
Skype extensions for Firefox 4.2.0.5198 -
stravorius
csendes tag
Üdv!
Nem is igazán a programmal, annál inkább a hivatalos oldalukkal kapcsolatban van problémám.
Amikor nézegetem a screenshotokat az oldalukon, a gépem iszonyatosan lelassul, a processzorhasználata hirtelen felugrik 90%+-ra. A böngészőm semmire sem reagál, csak a feladatkezelőből történő bezárásra.
Nem tudom, más is találkozott-e már evvel a problémával, de bármiféle segítségnek, ötletnek nagyon örülnék, mert nagyon sok helyen kerestem már evvel kapcsolatban dolgokat, de sehol sem találkoztam még ilyennel. Lehet, egyedi probléma?
Xfire hivatalos oldal: [link]
A böngészőm: Mozilla Firefox 3.6.3 hu
Operációs rendszerem: Windows 7 Ultimate Edition hu -
Redcaster
őstag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy lehet X-Fire-val videót felvenni játék közbe? Ha igen, akkor hangot is vesz fel mellé? És kisebb fájlokat csinál, mint a Fraps? Mert én felvettem F-1-be 1 kört, és az már 369 mb

Köszi a segítséget
-
Koczka
tag
hali
valaki tud xfire alternatívát ?
-
flori20044
csendes tag
nagyon kár mert nekem nincsen ott játékom mert anya kitürölte a kálodátit

-
icons
addikt
Hol lehet kikapcsolni, hogy ne akarja mindig detektálni a játékokat induláskor? Úgyis annyira béna, hogy nem találja meg, ami fent van, ha meg mégis meg kellene, akkor segítek neki...
So?
Köszi!
-
chungee
addikt
Gondol 1et az Xfire-em és nem naplózza a chatlog-okat. Mitől van

-
dnbboy
csendes tag
Hy segítség kéne! Letöltöttem az Xfire-t van fifa 10 em és a progi fel ismeri a játékot de nem jelenít meg egy szervert sem. :S jó lenne ha tudnátok segíteni köszi Dawe
-
feka007
veterán
qrva Xfire, édes jó qrva anyádat, hogy nem tudok ráírni vkire, mert "you have a high latency between the server blabla", kis faszomat bele..

-
feka007
veterán
dupla

-
No-kia
addikt
hello4 a progi hova menti a naplózott beszélgetéseket?
-
birno
addikt
Ennyire részletesen?
Olyan nagy dolog a mai világban az, hogy szó töredékre is tudjon szűrni?
Még csak nem is a keresést kellene átalakítani, egyszerűen csak a szűrésen lenne szükséges változtatni, ha egy weboldalon(game-monitor.com) könnyedén megcsinálják ezt akkor az Xfire-ben sem lenne nehéz szerintem.
Amúgy megkérdeztem a fórumokon is és megerősítették, hogy jelenleg ez nem lehetséges. -
birno
addikt
Sziasztok,
Az megoldható, hogy ne csak pontos kifejezések alapján lehessen szűrni keresésnél?
Tehát pl. ha a szerver nevénél beírom, hogy "knife" akkor csak azokat mutassa amiknek a nevében szerepel ez a szó?
Ahogy észrevettem töredék információkkal nem tud dolgozni, pedig ez elég fontos lenne.A másik, beállítható, hogy olyan szervereket amiken csak botok vannak ne mutasson?
Vagy ha botok is vannak akkor a valódi játékosok számát mutassa? -
dokee78
félisten
Miért nem vesz fel hangot?
-
DeusHun
őstag
Hali mindenkinek!
Egy olyan hibába futottam bele az xfire használatakor ami elég idegesítő játék közben, mégpedig ha bejövő üzenetem van akkor azt teljes képernyőn megjeleníti a program, szépen eltakarva előlem mindent. Igazából csak az msn részét használom, mert az xfire eszik 5 megát, a normál kliens meg 60-at és mikor notebook-on próbál Aion-ozni az ember egy osztott videókártyával akkor elég sokat számít az 55 mega. Másnál is előjött már ez a hiba vagy csak engem tisztel meg a kliens?
-
Doki16
addikt
Hol lehet az beállítani, hogy mutassa az időt és az FPS-t játék közben?
-
feka007
veterán
De faxa, hogy az új verzióban már nem mutatja az országot a szervereknél.. Megint vagy 100 buggal több lett.
Egyre ratyibb ez az Xfire. 
Ja igen, most éppen nem indul el a CoD4 ha bevan kapcsolva ez a sz.r..

-
dzsona
csendes tag
sziasztok
csak azt szeretném megkérdezni hogy letelepítettem az xfire-t és minden megy csak az a baj ,hogy nekem csak azokat az alapjátékokat mutatja a baloldalt mint( pl:.snapszer )
pedig nekem felvan téve a gépre a counter strike 1.6 de nem mutatja pedig már rémentem százszor arra,hogy telepített játékok keresése de nem talál semmit vagy fel kell telepíteni az xfire-re de már azt is probáltam de nem jutottam semmire ha valaki esetleg tudná ,hogy mit kell csinálni vagy ismeri az xfire-t akkor az létszi segítsen,mert még csak egy napja töltöttem le de nem tok rájönni hogy kell használni
előre is kössz!!!!

-
Sunsetjoy
aktív tag
Ahogy most így utánanéztem, azt láttam, hogy ezeket a szervereket az %appdata%\xfire\XfireUser.ini (C:\Documents and Settings\Windows Username\Application Data\Xfire) fájlban tárolja a látogatott szervereket is, pl.
[ServerListInfo]
RecentServer1=gameid=5186,208.100.43.110:28960
RecentServer2=gameid=5186,8.12.69.12:28960
RecentServer3=gameid=4684,209.85.112.7:28960
...
...Na most ha ki vagy lépve a xfire programból, ezt az init szerkeszted úgy, hogy a serverlistinfo bejegyzést törlöd, majd mented a fájlt. Utána újraindítod a progit, Ilyenkor a legutóbbik törlődnek, de talán már nem lesz vele gond.
Nem tudom, hogy tud-e írni a program a fájlba rendesen, vagy csak valami bug. Esetleg az lehet gond, ha kilépsz a xfire hálózatból a program kilépése előtt, stb. Most csak így felsorolok néhány idevonatkozó dolgot. Ezt ajánlják főleg akkor, ha nem jegyzi meg, illetve akkor, ha NAGYON megjegyzi
Majd írd le, sikerált-e.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Huh, akkor nem tudom, az xfire oldalának fórumán kellene utánakérdezni, hogy milyen specifikus hiba, én nem tapasztaltam.
Igen, azt hiszem, hogy fordítótársam talán azért kérdezte meg a főprogramozót, hogy megoldható-e az újrafordítás, mert elég szánalmas volt az előző verzió. -
Sunsetjoy
aktív tag
És ugyanazok a szerverek jönnek vissza? Mert ugye arra való, hogy az ott legyen, és a legutóbb látogatott szervereket mutassa.
Amúgy az év elején kiadott fordítás az xfire programban hogy tetszik (ami a korábbit váltotta le)? Akkortájt fordítottuk le hivatalosan egy másik fordítóval, aki azóta frissíti. Kaptunk X-fire pólót is fromthe USA

-
lovag05
aktív tag
Valaki, nem tudja, hogy ha kitörlöm a "Legutóbb látogatott szerverek" listáját, akkor miért "teremnek" azok ugyanúgy vissza, mintha nem lennének törölve?
-
lovag05
aktív tag
Nem tudja e valaki, hogy a StarCraft még bugol e XFire alatt? Ugyanis, villogó képet ad, ha az XFire megy, valami gyógyír erre? - a StarCraft eredeti -
-
adam320
senior tag
válasz
WhiteSkyline
üzenetére
Mind1,ráhagyom,de nagyon idegesítő
-
WhiteSkyline
tag
Szerintem kifogytak az ötletekből
talán próbáld meg a másik topikba
"Azonnali kérdések órája" -
adam320
senior tag
Ennyire lassu ez a topik?

-
lovag05
aktív tag
Péháiksz. xDDDD
Amúgy meg, az XFire ritka bugos egy program, az eredeti StarCraft-ot úgy "villogtatta", hogy olyan nincs... kilőttem, jó. Ventrilo is bugolt miatta nálam, a 2.1.4, XFire ment, recsegtem, nem ment, tükör simán beszéltem, én a helyedbe nem foglalkoznék vele... Format C: egy ikon miatt? Ugyanmár...
-
adam320
senior tag
Jah minden frissítés levan töltve,+ a flash player is felvan rakva.

-
adam320
senior tag
Semmelyikel nemlett jo

-
CptMisi
őstag
válasz
WhiteSkyline
üzenetére
nem mert elvileg a frissítésekkel bekerülnek a hivatalos ikonok, azokat használja, valószínűleg ezek az ikonok nem lettek telepítve

-
WhiteSkyline
tag
lehet hülyeséget mondok de csak tippelek
lehet hogy ott olyan kép van aminek túl nagy a mérete
illetve ahonnan megjelenití szerv probléma
vagy csatlakozom az elöttem szolóhoz nem a hivatalos weblapról lett letöltve
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én csak szerverkeresés miatt használom.
(Ugye xfirén is lehet már játékot venni!) Ez csak tipp.

Hogy lehet megoldani, hogy lehessen választani? Bocs, hogy ilyenekkel zaklatlak 
tudom mire gondolsz.

igazad lehet