- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hybryd
tag
válasz
XIII Ramses #116 üzenetére
Kérdezném, hogy sikerült megoldani, azt a problémát, hogy DVI csatolás esetén a monitor csak 60 hz-en megy? Tudom azt mondják, hogy nincs különbség a 60 hz és a 75 hz között, de igenis van! Kipróbáltam!
Most akkor megy, aztán meg megkérdezed hogy hogyan csináltad? -
mortalwombat
tag
válasz
XIII Ramses #116 üzenetére
Én pénteken vettem a Budakalászi Corában 54500.-ért
egy ilyen moncsit. Sokat vaciláltam, eredetileg egy akciós Hyundait vettem volna az Elektro Worldben, de végülis ez lett. Azért a Xerox, mert egy ismerős azt ajánlotta, hogy feltétlenűl div-es moncsit vegyek, mert óriási a különbség-szerinte. A Hyundai nem tudta ezt a, a Xerox igen, így nem volt kérdés a döntés. A tükröződő felülete nem tudom milyen lesz, kíváncsi vagyok rá.
No, és a lényeg: még nincsen meg a gépem (elvileg a héten összeáll) de 2 barátomnál is kipróbáltuk a monitort. Az elsőnél egy kicsit nehezen lehetett beállítania 75Hz-t (asszem egyedi beállítást adott meg, 2. monitor volt) a másiknál semmi gond nem volt. Itt egyedüli monitor volt, és simán, gond nélkül, alapból ment a 75Hz.
Sajnos bővebbet nem tudok mondani, nem vagyok egy hardver guru-(még). Az biztos, hogy a különbség jelentős a 60Hz vs 75Hz között: a kontúrok, utánhúzás, mozgások sokkal jobbak voltak, szvsz.
Érdekes, hogy semmilyen infó nincsen (a 8ms kívűl) még a xerox.hu-n sem a monitorról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LC49G95TSSR) 125CM G9 5K Q-LED MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- LG (27GQ50F-B) 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest