Új hozzászólás Aktív témák
-
mortalwombat
tag
válasz
XIII Ramses #116 üzenetére
Én pénteken vettem a Budakalászi Corában 54500.-ért
egy ilyen moncsit. Sokat vaciláltam, eredetileg egy akciós Hyundait vettem volna az Elektro Worldben, de végülis ez lett. Azért a Xerox, mert egy ismerős azt ajánlotta, hogy feltétlenűl div-es moncsit vegyek, mert óriási a különbség-szerinte. A Hyundai nem tudta ezt a, a Xerox igen, így nem volt kérdés a döntés. A tükröződő felülete nem tudom milyen lesz, kíváncsi vagyok rá.
No, és a lényeg: még nincsen meg a gépem (elvileg a héten összeáll) de 2 barátomnál is kipróbáltuk a monitort. Az elsőnél egy kicsit nehezen lehetett beállítania 75Hz-t (asszem egyedi beállítást adott meg, 2. monitor volt) a másiknál semmi gond nem volt. Itt egyedüli monitor volt, és simán, gond nélkül, alapból ment a 75Hz.
Sajnos bővebbet nem tudok mondani, nem vagyok egy hardver guru-(még). Az biztos, hogy a különbség jelentős a 60Hz vs 75Hz között: a kontúrok, utánhúzás, mozgások sokkal jobbak voltak, szvsz.
Érdekes, hogy semmilyen infó nincsen (a 8ms kívűl) még a xerox.hu-n sem a monitorról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest