- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Biztos csak én vagyok béna... vagy nem figyelek eléggé, vagy nem tudom. Elbizakodottá tett a normál fokozat
! Újra kell tanulni az egészet... ami ment ott, az nem megy itt.Nincs ezzel igazán baj, nem kell (vagyis nem tudom, hogy kell-e) patch erre, de az tény, hogy nekem ez már nightmare, nem classic. Várjál, és még van egy fokozat!
Szóval jó ez így, csak ezt az ironman dolgot kell nagyon gyorsan elfelejtenem. Csúzilval lövünk a levegőbe, ha találunk, akkor meg 1-2 hápé... csak a gránátok maradnak, mindegy a weap fragment, csak túléljük.
Egyébként a veszteségek ellenére megyegetett az első próbálkozásom (classic+iron), de aztán jött az első terror... teljes bukás... repültek, lőttek, mérgeztek, átteleportáltak, zombit gyártottak... én meg próbáltam nyugodt maradni. (Egyébként sikerült regroupolni, a maradék két srác még tartotta magát, de aztán jöttek a pókszerűek, és lerohanták őket.)Enyhe spojler a következő sorokban.
Ja... azért volt tanulság is belőle... az első az, hogy hiába halt meg mindenki, és jött vissza üresen a Skyranger, hazahozta a cuccaikat. Heh. A második meg az, hogy a pókszerű köcsögök által gyártott zombikból még ott, a harci térképen is kikelnek ám a kis aranyos delikvensek! Bizony! Örültem ám... óóó, mondom ez lassúzombibácsi, ez még jóóó egy kör míg ideér... aha. Lóf*szt, kibújt belőle a kisördög...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Újra kell tanulni az egészet... ami ment ott, az nem megy itt.