Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
A workshop add a comm centerekhez valami plusszt, ha érintkezik vele az épület? Én csak a játék végére húztam fel, adott két kb. használhatatlan gremlint. Azokat csak a tornyokhoz tudtam használni, máshol nem, így sok értelmét nem láttam.
(#793) Djuree:
A fő küldikkel lehet majd csökkenteni az avatar projektet. A játék vége majd ennek elintézése lesz, de szerintem ez nyilvánvaló már az elején is. Ha meg azt írja, hogy a tudósok nincsenek használva, akkor gondolom épp lenne fejlesztenivaló, de nem fejlesztesz
Nekem ilyet csak a játék kb. 80 %-nál dobott, addigra kifogytam a fejlesztésekből. A mérnökök szerintem sokkal hasznosabbak, mert rajtuk múlik a HP regen, az építkezés (és annak üteme) is. Így egyszeri végigjátszás után azokra feküdnék rá, ők végig kellenek a játék során.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ilyet csak a játék kb. 80 %-nál dobott, addigra kifogytam a fejlesztésekből. A mérnökök szerintem sokkal hasznosabbak, mert rajtuk múlik a HP regen, az építkezés (és annak üteme) is. Így egyszeri végigjátszás után azokra feküdnék rá, ők végig kellenek a játék során.