Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
ezt az avatar projectet hogy lehet gyorsan csökkenteni? mert nekem lassanként nő sajnos.

nincs rá vmi megoldás azon kívül hogy néha egy egy mission csökkenti?
idegesítő h növekszik...ezek a scientistek jók vmire? mindig az irja elérhető de nem tudok velük semmit csinálni.
vannak missionok amik eltűnnek és vannak amik megmaradnak amig meg nem csinálom. lehet tudni mik tűnnek el gyorsan?
meg ha csinálom a fő küldiket egyre erősebbek az ellenfelek? nekem még minden alap de már eléggé előre haladtam a küldikkel és már robotok jönnek. ha nem csinálom a fő küldiket akkor nem erősödnek ennyire? vagy akkoris? nagyon lassú a fejlődés...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nyomtató topik
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- További aktív témák...
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs