Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
micafighter
üzenetére
Az egyik gránátosom kapott killzone-t, amúgy meg ranger bluescreen skulóval ugyanolyan hatásos
Csak még Reaper módban sorban ki tud végezni egy rakás ellent. Első játékomban húztam a snipereket, mint a fene, hiszen az EU-ban korrekt mészárlást lehetett velük rendezni, de itt csak csúcsra fejlesztve hatásos, addig kolonc szerintem. Mire hatékony lenne, addigra már ott van 1-2 Psi katona is, azok miatt meg úgyis ki kell dobni valaki(ke)t a bandából. De egyébként a mostani végigjátszásomban volt olyan, hogy 4 sniperrel és két másikkal voltam kénytelen megtorlásosat játszani és legnagyobb meglepetésemre sikerült.Nyugis: rengeteg fejlesztés van a játékban, ugye nem vársz tőlem egy sorrendet?
EZT érdemes lehet betartani, de egyébként tényleg mindegy szinte, mit építesz. Első játék úgyis az ismerkedésről szól, aztán mehet élesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iOS alkalmazások
- Tudományos Pandémia Klub
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak még Reaper módban sorban ki tud végezni egy rakás ellent. Első játékomban húztam a snipereket, mint a fene, hiszen az EU-ban korrekt mészárlást lehetett velük rendezni, de itt csak csúcsra fejlesztve hatásos, addig kolonc szerintem. Mire hatékony lenne, addigra már ott van 1-2 Psi katona is, azok miatt meg úgyis ki kell dobni valaki(ke)t a bandából. De egyébként a mostani végigjátszásomban volt olyan, hogy 4 sniperrel és két másikkal voltam kénytelen megtorlásosat játszani és legnagyobb meglepetésemre sikerült.