Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
másnál is csinál olyat, hogy néha, mikor concealből indul a csapat, hiába mozog előre, nem rajzolja ki látómezőben lévő dolgokat, hanem marad a fog of war? memória hiányra gyanakszom, mert tipikusan akkor volt ilyen, mikor mást is próbáltam csinálni mellette a másik monitoron, de rohadt idegesítő. illetve volt ugyanazon a küldetésen, hogy grapple-lel felhúztam magam egy codex clone mellé és azt se rajzolta ki, csak emlékezetbl tudtam levágni a rangerrel. az, hogy akad, mikor a skyranger visszaér a bázisra a leszarom kategória, de ez azért már nem.
illetve a játék sokkal nehezebb, mint az elődök, valahol a harmadik hónap elején volt egy VIP kiiktatós küldetésem, amit majdnem esélytelen volt megcsinálni, háromszor kezdtem újra és a végén így is 3 ember gravely wounded státuszban távozott a csatatérről, aztán egy retaliation, ami szintén nem volt kispályás, tökéletesen elhelyezett facelessekkel. most éppen blacksite-ra kellene mennem, viszont az aktív állományom nagy része squaddie, gondoltam kivárom, amíg felgyógyul pár ember, erre bedobott egy guerilla missiont
és ez a normál nehézségi szint.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Crimson Desert
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ez a normál nehézségi szint.