Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

válasz torma1981 #435 üzenetére

Az erősítés csak az után jön, hogy lecsaptad vagy lelőtted a VIP-et, addig nem. Az ott lévőket távolról megtámadod, majd elmenekülsz előlük, követni fognak. Ehhez persze gyors harcos kell, ha már van horgonyvetős páncélod az sokat segíthet a mozgásban, vagy a csali gránát, mert egy körig azzal foglalkoznak nem veled.
    Ismétlem, ahhoz, hogy el is vidd a VIP-et nagy mázli is kell, de kinyírni simán ki lehet egy harcossal és még haza is lehet hozni a katonát.

Megjegyzem, úgy tűnik, hogy a legendary fokozaton többször kedvez a szerencse a játékosnak, mint alacsonyabb szinten. A belépő (gatecrusher) feladatnál háromszor is volt 4-et sebző, azaz instant kill gránátrobbanásom, amit az alacsonyabb szinteken sosem láttam. Így kitapasztalva a lehetőségeket, az első 3 missziót megcsináltam úgy ,hogy egyelten harcosom se sérült, a negyediknél el kellett döntenem (mert nagyon messze hagytam a mesterlövészt egy toronyban, ahonnan már mellé lőtt), hogy egy faceless-t vagy egy troopert intézek el a biztos találatot okozó gránáttal. Nem jól választottam, így a rangerem (pontosabban egy moddal berakott shadow (vagy rogue? több class-t is felraktam egyszerre, most ismerkedem velük) osztályú harcos) bekapott egy 3 egységnyi gravely woundot, most három hétig gyógyulgat...
    Ezt a harcost kicsit elszúrta a modder, mert az alapfegyvere géppisztoly és pisztoly, de ez utóbbit csak overwatch-ban tudja használni, nincs ikonja a pisztolylövéshez. A második rangjánál lecseréltem kardra, mert kapott egy pengehasználó perket, úgy már jó lett. A másik új class is géppityut és pisztolyt kap, de ez tudja is használni mind a kettőt, a fő feladata, hogy hátulról, rejtve fedezze a csapatot, mert mindaddig rejtve marad, míg akcióba nem lép. Elvileg magasabb szinten ha sikerül "kidodge-olnia" egy lövést, újra elrejtőzhet, de addig még nem jutottam el, hogy ezt ki is próbálhassam.

Új hozzászólás Aktív témák