Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ρσгτσ
addikt
Nálam most két kisebb projekt van tervben. Igazából 21 éve nem voltam tetoválónál. Anno 2 év alatt elég sokat csináltattam.
Ez az egyik, a dátum nyilván normálisabban megcsinálva. Csak most ezt így összedobtam telefonon.
Másik pedig a gyerekek születési évszáma. Tehát tényleg mini projektek.
-
Guitar14
senior tag
Mikor még néztem az autókat én is párszor így jártam mint te.
Ez volt a legdurvább. Így nézett ki a hirdetésekben: [kép] (ezt én csináltam a helyszínen)
Normál állapotúnak volt írva, semmi extra. A kasztnin csomó helyen ilyen hólyagos rozsda volt: [kép] alváz meg szét volt rohadva és arra volt rákenve az alvázvédő. [kép]
Ha ezt tudom el se megyek megnézni de utaztam ezért vagy 1 órát mert normál áron volt és a képeken nagyon szép volt.
Használtautóra tennék hozzászólási lehetőségeket, odaírtam volna, hogy az alja tiszta rozsda. -
Fire stick-nek és érdemes utána nézni, pl a Skyshowtime ügyeskedéssel megy rá. Nekem van 3 is, egyikkel apósomnak adott Pana plazmát okosítottam, egy csak áll dobozban, egy a TV-ben van, mert tetszik a képe.
Google Chromecast with Google TV 4k - nem ismerem, de az is jó lehet, ha Google infrastruktúra van. -
Bogyi007
veterán
Ott is érik a Cseh csoda, 10 emberrel játszanak szinte az egész meccsen és így tudtak egyenlíteni. Szerintem megnyerik...
Az egész EB-t a "nagyok" közül a németek és a svájciak veszik igazán komolyan - hát persze hogy mindkettő a csoportunkban volt.
Anglia, Franciaország, Olaszország, Portugália mind-mjnd mehhh kategória, talán még a spanyolok lesznek azok akikben lehet bízni hogy valami foci is lesz még.
Csodás kilátások...
-
ρσгτσ
addikt
Illetve a cseh győzelem is jó, de csak akkor, ha 3 góllal verik meg a törököket. Grúzia meg marad a 4. helyen.
Ezt a variációt szintén nem tartom túl esélyesnek.
Szerk.:
Azonos pontszám, gólkülönbség, után a szerzett gólok száma jön a sorrend eldöntésénél. A törököknek viszont már most több szerzett gólja van, így abban az esetben buknánk a továbbjutást.Tehát a gólkülönbségnek -4 -nek kellene lennie.
-
csuvicsuva
addikt
"Kormány propaganda oldal", annyira nem merültem bele, linkelni meg nem akartam, de most már megyek nso-ra, mert még mindig erről beszélnek.
Gondolom ebből idéztek, még "korán" volt.
-
-
csuvicsuva
addikt
Tipszmiksz angolok, angol tipszmikszek.
Tudom, saját jogon kellett volna kivívni a továbbjutásunkat, de azért szopjanak le tövig, mondom ezt úgy, hogy 90 óta óriási angol drukker vagyok. Vagy mindenkit etetnek vagy ez a csapat tényleg ennyire szar.
Ha a csehek nyernek, akkor hárommal kell nyerniük, vagyis 1 góllal fognak.
-
Steve1207
veterán
Jaja tudom, párszor már kiveséztük a kedven részeket
(#59520) Phoen|x: nekem a Terep 2 kimaradt, de az 1nsane rengeteget pörgött, egyszerűen megunhatatlan volt.
Más: kipróbáltam a Star Wars Hunters-t, kapásból egy bő órára ott ragadtam, pedig utálok mobilon játszani (igaz az első meccseket kikényszeríti), csak megláttam a store-ban. A meccsek gyorsak, play-re kattintva már megvannak az emberek, rengeteg szint, fejlesztés, free cuccok, de nem is kellene ennyi minden, bőven elég, amit ingyenesen enged. Ilyen szimpla kozmetikei dolgokra húzzák le a zs-t szokás szerint, meg szintugrásra, az meg sose érdekelt pénzes megoldással. A hangulatot hozza, szépnek ugyan nem nevezném, de csúnyának se. Lényeg, hogy a sok "szokásos" fikázás ellenére rosszabbra számítottam, el lehet vele tolni az órákat. De lassan ez lényegtelen, egy MultiVersus-t is sokan lehúztak, közben teljesen korrekt a felépítése és sok-sok órára leköti az embert pl.
-
Steve1207
veterán
Stunts itt is nagy kedvenc volt, de már inkább csak emlék, meg annyira sokat nem is ment. Nekem számszerűen Network Q, Road Rush, CMR, Re-volt ment a legtöbbet, de csapattam mindegyikkel. NFS viszont örök kérdés, én sose rajongtam a 3-ért, a 2 meg 4 viszont orrvérzésig ment. Ahogy egy Most Wanted is kb utolsók között kullog nálam a régiek közül, pedig sokan kb csak amiatt emlékeznek rá.
(#59512) homerhamm: anno se volt minden mindenhova, most is van sok jó autós játék, csak konzolra nem jönnek.
Am nekem nem kell eső, elég, ha lehűl, mert 28 fok van bent és sehogy se akar csökkenni. Bár pénteken 31 volt bent, szóval már ez is álom
-
Micsurin
nagyúr
...láttad, nekem is mély navy blue. Ha lesz ingerenciám kimenni újra ebben a párában majd lefotózom, katasztrófa. Frissen volt mosva és porszívózva.
Fehér nem egy fokkal jobb hanem sokkal, fater H-ja is fehér meg a céges i30 is. Azokat közel sem intézi ez el annyira mint az én navy blue GTC-m.
Kár pedig ezek az újabban divatos gunmetal ezüstök marha jók.
Mi lett végül? Lemaradtam szerintem.
icemad
Géppel mi van azóta?
-
A másik játékának elrontása, majd egy gól találása (pontrúgás, kontra, akármi) egy szerényebb csapatnak sokkal több esélyt rejt, mint megpróbálni a kreatív játékban felvenni a versenyt.
Nem mondom, ha németek az elején gólt szereznek lehet mi is a skótok sorsára jutunk, de ha sikerül tartani sokáig a 0-0-át akkor bármi lehet szvsz.
-
ρσгτσ
addikt
Egyébként ahogy már korábban említettem Szalai Ádámot nem igazán kedveltem. Ezen nyilván lehet vitázni, nem mindenki ért velem egyet.
Azt viszont korábban is elismertem és most is tartom, hogy nagyon hiányzik az egyénisége a pályáról és az öltözőből. Svájc ellen nagyon hiányzott egy jó irányító a pályán, és főleg az első félidőben nagyon látszott, hogy egyszerűen nincs normális kommunikáció a pályán.
Erre Szoboszlai szerintem nem igazán alkalmas, és valahogy Rossi -nak sem sikerült meccs közben rendezni a sorokat. Óriási hibák voltak, főleg a védelemnél. Nem csak magában a védekezésben, hanem a helyezkedésnél is. Ráadásul a passzok, mozgások, helyezkedések támadásnál is elég rosszak voltak...
Ha ezen nem javítunk, a németek csúnyán szét fognak kapni.
-
icemad
nagyúr
Így gondolom én is, de ha holland sört kell mondani, akkor a többség nem a Heinekent mondja, inkább az Amstelt. De igazából mindegy, érdekes egy összeállítás. A magyar Soproni az milyen? Iható? Sógorom hozott egy Borsodit nemrég. Hát nem tudom... Nem ilyenre emlékeztem. Vagy 15-20 éve ittam utoljára.
-
Micsurin
nagyúr
Alapból 6db SD kép free, ha veszel kb 7-900 forintért HD képcsomagot akkor 12db HD képet tölthetsz fel.
edit.: a HD csomag addig él amíg a hirdetésed, azt hiszem ez 2 hónapot jelent.
edit2.: igen, 60 napig él a HD csomag, amíg a hirdetés is.Pár hete adtuk el a Jazzt, pont meg volt az emailes visszaigazolása még a csomagnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest