Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Kitartást, hasonlóképp novembertől, kínszenvedés volt kb december közepéig, amit épp javult egy járkálós nap kicsinált. Nekem végigment az egész lábamon, derék, comb, térd, sípcsont környéke (a többinél is volt összecsinálós rész napokig, de ez fú, ne tudja meg senki), aztán most talp és itt megrekedt, olyan, mintha egy krumplin lépkednék vagy be lenne dagadva érzésre. Most ott tartok, hogy tudok menni, de, nem igazán érzem a bal láb minden határát és nem igazán fix. Lépcsőzni tudok, korlátokat se feltétlen keresem, mert simán volt, hogy összecsuklott a térdem sima lépésnél és azért nem menő pl egy árpád hídnál a lépcsőkön, hogy eltaknyolsz Gyorsjárás hasonlóképp, simán össze tudna még csuklani, de egy apró határt érzek már legalább, szóval zebrán se érdemes még rohanni.
De voltam masszázstól kezdve mindenen, semmi nem rakta helyre, meg nem abba szeretném így ölni a tízezreket. Doki annyit mond rá, hogy majd helyrejön és hónapok. Gondolkodok rajta, hogy többet kellene terhelni, mert derékból indult és annak már kutya baja, csak félek tőle, ha kell járkálni és előtte kicsinálom, akkor megint nem leszek előrébb. És nemsokára költöznöm is kell, szóval lesz cipekedés..
-
-
homerhamm
addikt
Meg kell nézni streamingszolgáltatónál, youtubeon, vagy videán a filmeket/sorozatokat ma már minden fenn van a neten. Mondjuk én az Ázsia Expresszt a tévébe szoktam nézni, de azt is egy kínszenvedés végignézni.
Ja amit még utálok, hogy általában mindig ugyanazok az ezer éves filmek mennek. Szeretem a Bud Spencer filmeket, de az évi 6 Banános Joe helyett lehetne csak 1 is.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Steve1207
veterán
60e-ért már volt a napokban kontrollerrel többször is, amennyit oldalt az új hirdetésekből néha bekattintottam ránézni kíváncsiságból. Szerintem nem meglepő 3,5 év után, amikor boltban használt 70e 1 év bolti garival jelenleg. Plusz az elejében többször ment 90e-ért újonnan is, kb ott mozog. (Valahol futottam beszámítós felvásárlási árba most 40e-ért kiírva, aztán feltolják 80e-ért, akik ezzel foglalkoznak )
.
-
-
Zsadi
őstag
Nem tudom mi van itt, meg mi hiányzik, de kaptak itt már 40e-s csekket 4 ponttal. Yardot nem érdekelte mi hiányzik.
No, most olvasgattam tovább erről a részről. Nagy régi orosz laktanya területén van, kezd átépülni kisebb várossá a városon belül. Régen ez egy út volt, de telekosztás után magán kézbe került, gondolom azok használják. De legalább akkor körbe keríteni kellene minimum, vagy jelezni. Mert így nem fair.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Párom anyukája a horvát határnál él. Mindig átugrunk vásárolni, ha arra járunk. Egyik nagy kedvencem a "Jugoszláv nokedli". Másik pedig ez, és ajánlom mindenkinek, aki szereti a mentolos ízt:
Legutóbb is egy kartonnal vettem, nálam elég sokáig kitart. Folyós csoki van a közepében. Ez is baromi jó hűtőből fogyasztva.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Zsadi
őstag
Esetleg még a mérete lehet kérdéses a One-nak, még ez jutott eszembe, már ha zavar, hogy nagyobb mint a töltőtokos hevítők.
Szerk: közben írtad is.
Random elejtések ezek, van hogy hetekig semmi, de tegnap olyat repült , kérdezd meg őket, ők tapasztalták e. De nem mindenkinél jön ez elő. Kinek milyen vastag bőr van a....
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
Duo 3 volt készülékbeszámításkor (még a legelsőnél) , így maradtam az Iluma-nál. Engem nem zavar a töltőtok, meg ha idegbe jövök egymás után mehet 2 szál
Nincs vele semmi bajom, maga a technológia is jobb, más érzetet ad mint a Heets, nincs takarítási macera.
Elején ez is kicsit más, de pár szál és észre sem veszed.
Van még egy tartalék Iqoos, lehet ellövöm azt is beszamitásra, tartaléknak.Ja, először azt hittem velem van a baj, de Iqoos topikban is írták páran, hogy sokszor kiesik a kezükből....más a felület, valószínűleg ezért. A régi patyolat volt leadáskor a mostanihoz képest.
Szerk [link] összehasonlító oldal, nézd meg miben más.
Tovább tart a füst, és az íz. De valakinek pont az iqoos "kaparós" jellege hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
A legszebb időszakom. Hogy is volt a kedvezményes időszak? 10-06? Letöltés ment ezerrel.
Voodoo is tényleg! Igaz kellett mellé vga mert csak gyorsító volt, de valahol megalapozta a mostani vga-k alapjait.
Voodoo-ról meg párhuzamosan a 97-es Carmageddon ugrik be, de ne kérdezd miért.[ Szerkesztve ]
-
-
homerhamm
addikt
Hát amiről állandóan itt írsz.
Szerintem en is visszatérek a hagyományos elemre. Előbb az akksival villogott az Xbox, aztan mikor bekapcsolt fél perc múlva FH3-ból ledobott, de tegnap is 20 percet szenvedtem mire a kontrollerbe életet leheltem. De legalább kicsit több mint egy évig bírta az aksi. Tegnap már az is eszembe jutott hogy elviszem megnézetni a kontrollert. Hát nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Nem tudom, de nekem meg kipurcant a Venom aksim. Már egy hete azon mérgelődök, hogy mi történt a kontrollerrel, mert csak villog, erre ma próbából beletettem elemet, azzal működik. Az előbb már kínomba a TV-t kapcsoltam be.
Amúgy ezen a gépen is fogsz játszani, vagy ez csak ilyen "dolgozós" gép lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
USB-vel még nem próbáltam, csak Live Linux-ot, de azt is 2.0 alatt még régebben. Ott azért nem volt egy vilám.
Linux Mint igazábol 1/1 ubuntu csak más felülettel. Sima alap ubuntut csak addig szerettem míg nem így nézett ki mint most hanem így: [link] asszem ez a GNOME felület volt.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Régebben sokat szórakoztam másodlagos OS-ként Linux-szal.
Mindig Ubuntu és Mint rendszereket használgattam (1x pedig Fedora-t)Tavaly rápróbáltam a Zorinra és messze ez volt a legfelhasználóbarátabb, kb. 2 hónapig ha nem kellett semmi miatt a Win akkor az volt az elsődleges. Legnagyobb előnye számomra, hogy nagyon egyszerű a drivereket felrakni rá, vagy jó esetbe rárakja őket automatikusan. Felhasználói felület is nagyon szép (Win10-11 hatás) és rendkívül stabil is.
Egyedül azért töröltem le mert keleltt a másodlagos SSD-n a hely és leformáztam. Azóta meg nem vettem plusz tárhelyet.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
Steve1207
veterán
A felső DDR2-es 800 Mhz-es noti ram, a második szintén, amennyire látszik a ráragasztott címke alatt a másik címke (lagalábbis 6400S-666-nak tűnik). A felsőn azért van több modul, mert 2gb-os, de ugyanolyan méretű ram modulok vannak. Amúgy fapadosan a PC2-4200-as 533MHz-es, PC2-5300-as 667-es, PC2-6400-as meg 800MHz-es.
.
-
-
Quest 2-höz se kell. Pc akkor kell, ha PC-s címeket akarsz játszani. Pl Half Life Alyx.
Quest storeban elég sok játék és program van, böngészd át.
Itt is van előfizetés, havi 9 euró, ezért 2 random játékot kapsz havonta. Viszont ezek megmaradnak "örökre", akkor is, ha nincs aktív előfizetésed.
Egyébként szokható, nem bonyolult cucc, de valaki nagyon érzékeny lehet rá. Hányinger, szédülés előfordulhat. Nálam csak egy játéknál jött elő.Kényelmesnek nem mondanám, én vettem hozzá Elite strap fejpántot, ez hasonlít a psvr 1 megoldásához. Nekem kényelmesebb sokkal így. Meg stabilabb is, ami pörgős játékoknál nagy előny.
Ha még soha nem próbáltál semmilyen vr szemüveget, akkor az első élmény odab@szós lesz, teljesen más így játszani. Én sokkal jobban szeretem. Meg már kezdenek komolyabb címek is megjelenni, az Assassin's Creed pl nagyon jó, de a Walking Dead játékok is tetszettek. Ritmusjátékból a Ragnarock a kedvencem, ebben benne van egy magyar bandának a zenéje is. Másik kedvencem a Pistol Whip, ez is nagyon jó. Multi játékokból csak az Among Ust próbáltam. Az is szuper lett.Nekem Quest 2 van, a fentiek erre vonatkoznak. A Quest 3 mindenben fejlődött ehhez képest. Elméletileg lesz egy Quest 3 lite, ami a Quest 3 teljesítményét tudja, de AR-ban csak fekete fehér képet ad, mint a Quest 2.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
.LnB
titán
Valami ilyesmi jutott eszembe arról a képről:
(van benne elgépelés, de már lusta voltam újracsinálni. Túl reggel van.)[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
DecemberFebruár 8 a Paramount+-os premier volt, de a hivatalos magyar és SkyShowtime-os premier az 9-e volt... sajnos ez a SkyShowtime már csak ilyen öszvér szolgáltató... meg igazából az összes itthon is elérhető streaming platform. Pl. egy csomó olyan sorozat van Disney+-on vagy SkyShowtime-on is amihez tudjuk, hogy van hazai lokalizáció, de máig nem érhető el itthon.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
-
Közben kerestem én is valamilyen megoldást, de a legtöbb szétcseszi a műanyagot. Szóval az lesz, amit homerhamm is írt, hogy megy rá fólia. Van itthon lézer gravírozóm, azzal szépen méretre tudom vágni.
Homerhamm: mondanám, hogy igényes, mert nincs elkenve vagy ilyesmi. Inkább azt mondanám, hogy nem jó festéket használtak, mert eléggé kopott már. Meg valószínűleg leszerelték a burkolatot, mert belül nincs nyoma festéknek. De fóliázás lesz ebből. Az nem is baj, úgyis ezer éve csináltam utoljára.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest