Hirdetés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, hogy ez a kép hol készült, de a fogyatékos gyökér paraszt állat tetű fotósnak inkább nem fotót kellett volna készítenie, hanem segíteni a nőnek. De biztos én vagyok ilyen maradi. Sajnos, ha valaki az utcán rosszul lesz, akkor tíz emberből 8 nekiáll fotózni, a maradék kettő meg arrébb megy, mert "mi köze hozzá"... Ez kb ugyanaz... Szégyelje magát az ilyen...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
Wesder
félisten
Active van, mert abból volt kèk.
Már kezdettől fogva így használtam mert nekem másra nem kellett, csak hogy tudjak vele fizetni.Talán 4-5 napot bír ha mindent használ vele az ember.
Nagy segítsègesre sajnos így nem leszek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Én "használom".
Konkrètan időt mutatja, meg fizetek vele ha rajtam van.
Jó is hogy mondod, szerintem fel kell tennem tölteni. Kb egy hónapja a konyhapulton pihen, biztos le van merülve.
Szerk.
Van mèg benne 23%, akkor nem kell mèg tölteni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
Nekem annyi megvolt, hogy létezik webes, ez volt a "jajj véletlenül megnyomtam" funkció a tv-n Párszor kerestem rajta tv műsort, az viszont nagyon megmaradt, hogy a hátteret lehet transparentezni és, ha véletlenül megnyomtad ott is nagyokat szentségeltél, mert még zavaró és olvashatatlan is lett. Akkoriban vagy azt se tudtuk mi az internet vagy még a betárcsázós is ritka volt.
.
-
Bogyi007
veterán
Szép-szép, de ezzel nem vetekszik. Szintén saját termés a padlásomról (sajnos már csak a dobozok)
Viszont megvan ez.
(Pontosabban a két CD lemezes kiadás)
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Steve1207
veterán
Így van, ki kell próbálni Mint írtam engem a komolyabbak vastagsága nagyon zavart és figyelni is kell rá. A vékonyka órákat is bele tudom ütni az ilyen ajtófélfába néha, pedig nem rohanok és figyelek, de néha el-el kapja a dolgok szélét ez is, mert vastagabb, mint egy régebbi szimplább óra (évente 2x kb ilyen félfordulatokból). Élménybeszámoló majd jöhet róla.
.
-
MODERÁTOR
Ha iPhone van, akkor Apple Watch. Nagyon sok okoskarkötőt/órát próbáltam, a vége egy részletre vett 7-es lett (meg néhány nem okos főleg Casio - mondjuk a kedvencem a napelemes, atomórához igazodó nagyon semmnek látszó darab.
Az Amazfit-ek nagyon bejöttek még, de eladtam már.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Steve1207
veterán
Amúgy nagyon egyszerű, kell vagy sem és be kell próbálni, max a végén elállsz tőle. Én manapság egyre több mindent próbálok ki, de javarészt meg is maradnak és használom, egyszerűn megvan ez a technológia ugrás mindenhol. Vagy figyeled az árat, ha kap egy leárazást sokkal kevésbé hajlamos tőle megválni az ember, mert fölös eladni onnantól, ha már csak 20e-rel több, mint valami "átlag" termék. Akkor meg már lényegtelen a sok kihasználatlan funkció is annyiért
Most monitorral vagyok így, hogy úgyis sokat bámulom és már csak az utóbbi pár évben is annyit javultak, hogy megérné lecserélni a szemkímélés miatt, hogy egész nap azt bámulom. Elvagyok a mostanival is, csak biztos kényelmesebb lenne és lehet nem kellene tonnaszám a szemcsepp se.
.
-
Steve1207
veterán
NFC az olcsó szegmensben eléggé ritka volt (vagy tiltották az EU modellekben), viszont ha nem használsz ki semmi mást a komolyabb modellekből nem tudom mennyir érdemes NFC-zni. Szerintem 70e alatt nincs értelmes NFC képes modell manapság, talán Samu aktuális erősebb modellje, meg talán a Fitbit Versa széria tudta (lehet onnan már megkapta amúgy más modell is náluk).
Nekem kb mindenre elég a GTS 2 mini, kicsi, szögletes, amoled, kiír mindent, ami olyan engedélyt adok (pl notes vagy naptár), két hétig átlag húzza kijelzőspórolósban és le van tudva. Amúgy a leggyakrabban az időzítőt használom, főleg főzéskor, nehogy odaégjen a kaja Az említett magas kijelzőváltozat nekem nem jött be amúgy soha, nem volt kényelmes és bóvli hatású számomra, de ugyanígy vagyok a kerek megoldásoknál, hogy sok óra brutál vastag. A vékony csuklómon kb rettenetesen néz ki, de ezt szeritnem érdemes ellenőrizni.
Ettől függetlenül szerintem nem sok érdemi lépés van az alsó 20-30e-es ársávoktól, régóta egy sima band is képes mindenre, a többi egyéb csak külső csicsa, amiért elkérik az árat. Na meg kicsit pontosabb szenzor, jobb szoftver talán, de ha nem használsz kb semmit belőle akkor nem fog többet nyújtani az 50-60e-es se. Utána ott van az említett Galaxy Watch 5 környéke, de én sose akartam annyit költeni egy órára.
.
-
Nfc minek? Szerencsére nekem még megvan a Galaxy watch első kiadása, mai napig elmegy 3-4 napot. Mi Band tud még hosszú üzemidőt. Meg anno a pebble volt még irdatlan jó, de azt meg már behintették sóval. Pedig én ma is azt vennék, ha lenne hozzá támogatás.
-
Bogyi007
veterán
Mivel évek óta a Microsoft partnere a csapatnak (már a Lotusos időkben is - Forza Motorsport 5-ben sem véletlenül szerepeltek) nem meglepetés ezen reklámok jelenléte...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Bogyi007
veterán
Most nézem hogy minimum 3500 forintos rendelés kell.
Hát ennyire azért egy új oldalnak nem adok ennyit - pláne hogy még Paypal fizetés sincs...
Egyszer használatos virtuális kártyát meg nem fogadnak el...
-
Az a piros game console cucc borzasztó gagyi. Nálunk is van majd mindegyik boltban 5-7 euró között. Valamelyiken 200 játék van, valamelyiken 5000. De mindegyik játszhatatlan szemét. Vettem én is, mert ennyiért megéri... Hát nem éri meg...
-
Bep
őstag
4,7m
Bár én a türhó tirpákok miatt akiknek nem számít a saját kocsijuk ajtónyítási fesztávja, 99%-ban hátul állok meg mindig ahol sok szabad hely van. Ilyenkor simán halszálkásítok rajta. Meg általában olyan boltokhoz is járok vagy olyan időszakban ahol magányosan tudok parkolni.
-
homerhamm
addikt
-
Bogyi007
veterán
Na végre! Vártam már hogy újra legyen - ide még szinte biciglivel is el tudok menni mivel nincs tőlünk messze a hely.
-
homerhamm
addikt
A legtöbb nem szutyok játék violt, hanem ilyen "noname" olcsó koppintások. Tuti hogy a játékaik 90%-nak voltak más jobb minősegű alternatívái. Mondjuk még a PS2 időszakban voltak ilyen játékaim,akkor nem annyira néztem kik a nagy kiadók, mármint az EA/Rockstar/Sony hármason kívül. Mondjuk mostanság a nagy kiadóknál is készülnek olyan játékok, mint a Midasnál "olcsó" kategóriába. Szerintem a Skull and Bones is ilyen lesz.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Csak azért kérdezem, mert a Yorki annyira kicsi, hogy ha nem figyel az ember, tényleg rátud lépni.
Nekem is hasonló van, csak szerintem nem fajtatiszta, mert eléggé nagy. Kb 8 kiló és egy méter magasra is feltud ugrani. Viszont az állatorvos meg azt mondja, hogy ez Yorki.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Bep
őstag
Nekünk az álló, az igazából csak egy elektromos seprűként funkcionál.
Rendes porszívóra van egy Bosch takarítógépem. 2200W, vegyszeres takarító. Rendes körkefe a szőnyeghez.
Jók a sima porszívók, de egy ilyen amit kikap a szőnyegből azt páran csak rókázás után tudnák kiönteni. Pedig nálunk még légtisztító is megy. -
Bep
őstag
Dettó én is csak ezért nézek be arra az egy perce a Media Marktba. Bár az is ritka, mert Tesco sem játszik, nálunk az a putri bolt. De leárazva nem láttam semmi érdekeset az évek alatt ott, ebbben az Euronics is jobb talán. A BF ősszel egy vicc kategória, max röhögni lehet rajta.
Majdnem csak annyi hogy élőben, ha egyáltalán van készlet akkor megnézem és egy jóval olcsóbb megbízható helyről megveszem.
Egy esetben volt hasznos. Amikor az álló akkus porszívó töltő kábele tönkrement a táp része, persze univerzálisban olyan amper/volt/polaritás nincs, ott meg simán gépből lerendelték nekem a gyárit. Igaz húzós volt az ára, de meglett. -
Steve1207
veterán
Nem hiszem egyébként mert arrafelé se éri már meg, ez úgy 6-8 éve ment. Anno az UK és DE-ből hozott sok sufni konzolos lemezeket, de már akkor is alig volt rajta a végére haszon, csak a nagyobb címek érték meg épphogy.
Plusz ezek elég olcsó címek voltak régen is lemezen (most meg bundle-t veszel 1-2e wolfensteinből több címmel, Falloutból is Goty-t 2-3e-ért, simán a store-ból). Anno be akartam adni konzolboltba genváltáskor jó pár megmaradt középjátékot (PS), azt mondták tartasam meg és aprózzak, mert tele vannak és így se viszi senki, nekik is lom meg nekem se éri meg. Pont azért vittem oda, mert aprón se vittékDe nem is tudok senkit mondtani a gyűjtőkön kívül, aki lemezezik manapság, max a day1 emberkék és az forog a piacon. Szerintem tök ugyanoda ért ez is, amikor csóriként pár kedvenc filmet behúzhatott az ember a DVD-k kivezetésekor 1-1e-ért, de az életben nem látott meghajtót a lemez De megvettük, mert szerettük és olcsó volt.
[ Szerkesztve ]
.
-
Moby
addikt
Egyrészt Linnemann feje olyan mélyen van már a sony seggébe szorulva, hogy már a neve emlegetésétől terjed a fekáliaszag. Gyakorlatilag főképp miatta fogott padlót a DF hitelessége. Az az ember egy nyomorult fanboy.
Másrészt a boltok épp ezért lázadoztak a GP bevezetésekor, hogy ezzel kinyírja őket az MS. A sonynál is ez lesz/van, ahogy egyre jobb az előfizetéses rendszer kínálata. Ez egy organikus folyamat, ez történt a filmekkel, zened cd-kkel, stb.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Amúgy pl. Németországban pl. a Xbox360/PS3-as csatát a Sony konzolja nyerte, kb. 80%+-os részesedéssel. Mindezt úgy, hogy ott kb. másfél évvel később és sokkal többért lehetett kapni PS3-at. Úgyhogy ezek után vajon egy One/X|S generáció vajon hogyan teljesíthetett, teljesít jelenleg. Valószínűleg a japán aránynál jobban azért. Tehát ha beszántják az Xbox-os dolgokat az teljesen érthető lépés lenne.
homerhamm: próbáltad is a játékot, vagy csak látatlanba írod ezt? Mert azért nem egy népszerű live service játék, de ezt is szépen kikupálták az évek alatt!
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Steve1207
veterán
Aragamin 12,9 van Lehet egy-egy jó ajánlat kifogható a nagyobb címeknél 11-12,9-ért, de összességében ezek olcsóbbak digitálisan akár a saját store-ból is. Határeset, de csak a kimondott lemez rajongóknak. Nekem, ami a polcra kerül az ott is marad, digitálisból többször böngészek, hogy most ezt vagy azt gyorsan felpattintjuk.
Lemeznél még mindig telepíteni kell és utána az update-et is lehúzni vagy egyből azt szedi már?
.
-
addikt
Azt hiszem nekem ez volt az első és az utolsó rendelésem a tőlük.
Ma átküldtem a linket egyik ismerősömnek is, és már teljesen más kép, illetve adatok szerepelnek a linken.
Konkrétan ez:
Valószínű a rendelés beérkezése után rájöttek, hogy egyáltalán nem jó a termék adatlapja. Csak nekem erről egy kva szót nem szóltak.
Tegnap még biztos más volt a linken, mert másoknak is elküldtem és akkor ők is a fenti hozzászólásban lévő terméket látták.
Ma visszamondtam a rendelést, aminek az egyetlen módja az volt, hogy az oldalukon kitöltöttem egy kérelmet. Ezzel egyébként nem is lenne gond, ha erről jönne nekem egy másolat mail -ban.
Legalább az ügyfélszolgálat gyorsan válaszolt. Törölték a rendelést, és majd visszautalják a pénzt.
Lehet másnak pozitív tapasztalata van a céggel, de én ezek után biztos nem rendelek tőlük.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
Amúgy tényleg, mobilon csak felső idéző jelet lehet tenni, míg itt van alsó is. Mostantól csak úgy lehet ide írni, ha idézünk valami bölcset. Mondjuk a spoiler felirat mehetne az összes topikba, a rend kedveért. Ja és az idézés után se lehet új mondatot kezdeni??? miezmá?
Grrgrgrr gegggrrr ggrgrrrrrgg - Chevbacca
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest