Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsadi
őstag
Ajánlott hogy vigye felnőtt, ahhoz még kicsi hogy egyedül menjen!
Viccet félretéve, nálunk bölcsi kimaradt. Nem volt semmi gond, voltak beszoktató napok, elvittük a gyerekeket, gyakorlatilag a játékok miatt, már ott tojtak a fejünkre.
Persze utána lesz egy két nyűgös nap, de belerázódnak gyorsan. -
Zsadi
őstag
Utóbbi években már régen nem az a német válogatott, amire azt lehetne mondani hogy a végén mindig a németek nyernek. Nem akarok politikát idekeverni, elég ránézni a csapatra. A multikulturalizmus is hozzájárult ahhoz, hogy nincs már meg bennük az, ami a német válogatottat mindig is jellemezte.
Valahogy a szövetségi kapitányoknak ezt kellene rendbe rakni, mert még mindig a régi iskolát akarják a válogatottra húzni, de szerintem az már nem fog menni. -
Zsadi
őstag
Szoboszlai szerintem jól összefoglalta:
„Lehetett volna jobb és rosszabb is, úgyhogy emeljük ki a pozitívumokat. Svájc helyett kaphattuk volna Olaszországot is, Skócia helyett pedig Hollandiát. Ez van, ezt sorsolták ki, megváltoztatni már aligha fogják, úgyhogy mostantól erre kell készülni” – fogalmazott Szoboszlai, kitérve arra is, hogy vasárnap beszélt csapattársával, a sérüléssel bajlódó skót védővel, Andrew Robertsonnal is, de azt nem árulta el, mi hangzott el közöttük.
A magyar válogatott csapatkapitánya szerint a házigazda németek elleni mérkőzést nem szabad összehasonlítani a két Nemzetek Ligája-találkozóval, hiszen a nationalelf irányítását azóta korábbi lipcsei edzője, Julian Nagelsmann vette át.
„A legfontosabb, hogy senkire, egyetlen csapattársamra sem akarok semmiféle nyomást helyezni. A cél csak az lehet, hogy álljunk bele keményen a meccsekbe, adjunk ki magunkból mindent, ami bennünk van, és ha továbbjutunk a csoportból, akkor majd elkezdhetünk készülni a nyolcaddöntőre, aztán a negyeddöntőre, és így tovább. Ha ne adj’ isten a csoportkör után véget ér számunkra az Eb, akkor pedig… Nos, erre egyelőre gondolni sem akarok” – fogalmazott a Liverpool magyar középpályása.
„A legfontosabb: élvezni kell az Eb-t, nem szabad görcsölni miatta. Tényleg nem szeretném, hogy bárki is nyomást helyezzen a magyar válogatottra, és kötelező továbbjutásról beszéljünk” – tette hozzá Szoboszlai Dominik, megjegyezve, nem a világranglista kétszázadik helyén álló válogatottak lesznek az ellenfeleink, a németeknek erős a keretük, a skótok a spanyolok és a norvégok mellett jutottak ki a tornára, Svájc pedig rendszeres résztvevője a világ- és Európa-bajnokságoknak."
Svájc sem lesz egyszerű, 90-es évek óta nem fényes a statisztikánk ellenük.
-
Zsadi
őstag
Mi a One S-el kapcsolódtunk be a konzolos világba a gyerekek miatt.
Régebbi szériák nálunk teljesen kimaradtak, így nem tudom mi ezzel a baj. (nagyvonalakban követtem csak a konzol témát)
Ilyenkor mit kell figyelni?
(Szóbakerült mát, kinect miatt majd kellene régebbi konzol is) -
icemad
nagyúr
Na akkor hétvégén nekifutok újra a xiaomi cuccoknak. Nekem főleg hő és páratartalom mérők vannak. Van kamera, mozgásérzékelő meg nyomógomb is valahol, de azokat már nem keresem meg. Nekem annyiban még szerencsém van, hogy vannak nálunk olyan boltok, mint az Action, Kruidvat, Lidl vagy ugye a Google webshop. Mindegyik tömve okosotthonos cuccokkal, olcsón, garanciával. Ha valami nem jó, akkor visszaviszem. Vagy adnak másikat vagy levásárolom. Xiaomival ez annyira nem egyszerű.
-
icemad
nagyúr
Nekem nem a Google oldalról van gond a xiaomival, hanem a kínai oldalról. Összevissza kavarnak a régióval, a xiaomi hub kap egy frissítést és eltűnik belőle minden, újra hozzá kell adni egyesével, Google home-ba szinte semmit sem tudtam integrálni, stb. Szóval jó az, ha Kínában élsz. Nekem kidobott pénz volt.
Okos órára nekem is lehet telepíteni a Google home appot, de még én sem néztem rá. -
icemad
nagyúr
Köszi a részletes leírást. Sajnos ezt tudtam én is, de ez nekem nem jó. Ezzel csak az adott szobában tudod kapcsolni a fényeket, ráadásul mindet egyszerre. A hangutasítás meg azért nem jó, mert hajnal fél ötkor, amikor kelek, akkor eltudom mondani a parancsot halkan, de ez a szuka hangosan válaszol is. Ezért jobb a kijelzős vezérlés. Xiaomi cuccom van egy pár, de valami frissítés óta nem megy egyik sem. Szóval azzal nem foglalkozom.
A második kép szerintem Google home telefonos app. Az órán ilyen nincs.Közös Google fiókon még agyalok. Nem akarom, hogy a mostani naptáramba bekavarjon. Majd keresek valami programot rá.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Passz, nálunk általában vagy valami mellé csomagolják vagy kettőt adnak. Pl 2 nest hub 2, 99 euró.
Xiaomi smart clock nekem is van, (meg lenovo), de nem egy liga a kettő. Ennek sokkal jobb a hangja is, online rádiót hallgatni teljesen jó. Van youtube, Netflix. Plussz van benne Google home támogatás, ami nekem nagyon kell, mert a termosztáttól kezdve, a kamerákon és a légkondin át, a világítást is tudom állítani. Vagy hangutasítással vagy a képernyőt babrálva. A smart clock-ok nem tudják a kijelzős babrálást. -
icemad
nagyúr
Megjelenése után pár hónappal vettem. Nekem nem volt vele semmi gond. Nem melegszik, nem fagyott le. Legalábbis nem vettem észre, ha esetleg újraindult. Néha kell neki újraindítás a frissítések miatt. Ha van konkrét kérdésed, akkor írj, vagy van külön topikja is, talán Google home néven.
Szerk. : megkerestem neked.
[link]
-
Steve1207
veterán
Még 15 év hozzák a GTA 5 szintjét mindenben
Amúgy ezek a béna játékok szórakoztatóbbak manapság, mint a "nagyok".
Ha már open world jelleg, pár hete jelentétték be az inZOI-t, ugyanígy néz ki a rendes gameplay is van már belőle sok hosszabb gameplay is vagy két hete. Ha Sims-eznék manapság tuti várnám, mint a fene, mert alapból megvan benne Sims-es vonal, open-ben meg sok egyéb feladatot is el lehet végezni egy baromi nagyon területen, elég fun.
-
ρσгτσ
addikt
Túrva a netet úgy látom TV, összeg függő.
Garancia Plusz Gold -ot néztem, csak nem tudom mennyi lehet 5 évre. Mert ha nem annyira jó konstrukció, akkor lehet inkább nem a MM -tól hozok el TV -t.
Jövő tavasztól már 2 kisfiú mellett szerintem ajánlott lehet ilyet kötni. C1 -re is van egy kiterjesztett 5 éves.
Csak azért kérdezem, mert MM -nál mai napig van akció és tuti estig fogok dolgozni, páromat kellene elküldenem, hogy intézze el. Ezt meg úgy látom csak a boltban tudják megmondani az adott TV -hez nézve.
Így nyilván pontos díjat más nem tud mondani, de ha kb. tudom már az is jó.
-
"Kivételes saját technológiájáért a TCL az „EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2023-2024” címet kapta meg, a TCL QD-Mini LED 4K TV 65C845 modelljének elismeréseként. A zsűri ezzel jutalmazta a televízió versenytársakat felülmúló teljesítményét a legjobb otthoni moziélmény terén.
A TCL emellett jeleskedett a QLED kategóriában is, két tévéje is rendkívüli elismerést kapott. A TCL QLED TV 55C745 a játékélményt növelő, kivételes fejlesztéseiért „EISA GAMING TV” címet nyert el, míg a TCL QLED TV 98C735 az XL képernyős kategóriában tornyosult a többiek fölé, elnyerve az „EISA GIANT TV 2023-2024” címet."Panasonic OLED-em van, de most lehet megpróbálnám a mini LED-et (tudomásom szerint minden miniLED panel TCL, mint az OLED-nél LG), nekem olcsóbbnak tűnt nemrégen, mint az OLED.
-
icemad
nagyúr
Nagyobbik fiamnak vettünk tavaly egy Sony tv-t. Megnemmondom milyet. Valami 100 vagy 120hz-es, LCD. Ha lesz időm megnézem. De jó rajta a kép, és valami vrr is van rajta. Viszont baromi olcsó volt, mert kifutó modell volt akkoriban. És neki csak streamingre kellett, mert konzolt nem engedek a hálószobájukba.
-
Zsadi
őstag
Nagyon extrém használat esetén tartom valószínűnek Oled esetén a beégést. Tele vannak már mindenféle beépített pixel védelmi funkciókkal, nyúzni kell hozzá nagyon ész nélkül.
Kb 4 éve volt egy egy külföldi teszt, ott napi 20 órákat ment a tv, és akkor jelentkezett ez a probléma.
Persze nem győzködlek, csak én nem tartanék tőle.
-
Zsadi
őstag
Philipsben is LG panel van.
Sok sok év után vettem búcsút az LG-től, nehezen ment, de elengedtem a gyártót. Nálam meg a Samsung nem jött be valamiért soha, nem tudom miért, valamiért az én szememnek furák a színei.
A Philips most kitérő/ismerkedő szakasz, eddig kellemes.
Bezzeg az ITT-Nokia, azzal semmi baj nem volt.
-
icemad
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
-
Guitar14
senior tag
Classic-on játszok mostanában a TimeSplitters-el meg a Call of Duty Finest Hour-al úgyhogy jó lenne egy vezeték nélküli. Én kontrollerem minden tekintetben hibátlan, viszont jobban mutatna ha a gépből nem lógna ki a hosszú zsinór és kényelmesebb is lenne mert könnyebb elrakni a szekrénybe.
Ha jössz valamikor erre és beadod + van időm akkor megcsinálom neked az egyik Xbox-ot vagy talán Xbox-okat.
(persze akkor tárgytalan hogyha ezeket szereted is csinálni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- További aktív témák...
- GPU szerver bérlés - 2xRTX 4070, AMD Epyc 7252 8C, 512GB RAM
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Szép Acer 15.6" ,Intel core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest