Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
A Disney-s Star Wars sorozatok szerintem rendben vannak (de nekem a filmekkel se volt gondom... kivéve talán az EP IX-el). A Mandalorian is tetszett nekem, függetlenül attól, hogy a sorozat részei olyanoo mint egy játékban a side quest-ek. A harmadik évadhoz kelleni fog a The Book of Boba Fett is (legalábbis abból 2-3 rész).
Az Alien esetében jön az "Alien 5" ami elvileg folytatása lesz a szériának és nem előzmény mint a Prometheus és az Alien: Covenant. A munkacíme Alien: Romulus néven fut jelenleg. Az írója és rendezője az a Fede Álvarez, aki pl. a 2013-as Evil Dead remake-et és a 2016-os Don't Breathe-et is csinálta. A forgatása most februárban indul Budapesten!
De van egy másik Alien project is, ami egy FX-re szánt sorozat lesz. Ezt pedig Noah Hawley készíti aki pl. az FX Fargo és a Legion sorozatokat is csinálta. Ennek a forgatása is idén indul majd (miután befejezte a Fargo 5. évadát).
Ez pedig ez előzmény lesz, ami itt a földön fog játszódni valamikor a 2090-es évek végén...
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest