Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #40998 üzenetére
Nem, színek maradtak. Sorozatszámból, meg dobozból látszik a különbség. Én fél évig agyaltam rajta, ha nem tovább, és ahogy megvettem rá pár napja jelentették be a v2-t szóval átérzem
De csak akksi időben jobb, és bánatomban vettem egy anker power bankot hozzá (nintendo licenc, szóval 2x annyiba került, mint egy hasonló teljesítményű )....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40997 üzenetére
Igen néztem a Hadest ez is szimpi.
A pletya még mindig zavar mert ha veszek tuti jön az új akkor meg megint ott leszek és nézek, hogy ha vártam volna még egy félévet és rászánok még egy keveset akkor hosszú évekre letudtam volna a konzol témát...
E3-on kíváncsi leszek villantanak-e.
Szürke fekete eh akkor azt mondom sötét színű. De várj a szürke az V1 akkor mind, még a kisebb akkus?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #40996 üzenetére
Animal Crossingot kb egy hónapig toltam, de aztán adtam, túl sok időt elvitt, és nekem túl monoton volt. Akkor már inkább Stardew Valley.
Nincs fekete Switch, csak szürke (nekem is az van, v1-es)
"Nagyobb" játékot nem próbáltam rajta, csak ex címek + indie játékok, ami látványos, arra ott az xbox. Ja, Skyrim is van Ha bejön a diablo, nézz rá a Hades-re, kb mindenki szerint a legjobb dolog, ami a switchel történt, és nem saját cím. Amúgy az online se drága rá, csak kell keresni egy "családot", azt hiszem 7-8 ember lehet benne, és egy évre ~2000 ft/fő szokott lenni. A multin kívül ad retro játékokat (pl régi mariok).
Xbox S + switch bőven jó kombó, pár év múlva úgyis lesz ps5 pro, én sztem ott fogok venni egyet, vagy sima ps5-öt.Ja, és van pár pletyka a switch 2/pro-ról, de szerintem az csak asztali lesz, bár semmi konkrétum nincs még róla.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40995 üzenetére
Breath of the Wild van, Pokemon Sword, Minecraft, Animal Crossing(ez valami beteg jó ), MC Dungeons, Doom Eternal(Ezt meg mégis, hogy viszi ráadásul ennyire simán és viselhető külsővel??? Ennek egy Tegra X1-en nem szabadna megmoccannia sem. )
Meg a Monster Rise. Edit.: a kezdő címek közt ami kb biztos, hogy ott lesz az pont az utolsó a MH Rise (nagyon tetszik letagadhatja, hogy eleve kézi konzolra lett szánva)és a Witcher 3 ami rögtön beszerzős lesz.
Ha még azt a csekély 2000 órás Warframe accountom tudnám migráltatni akkor már tényleg nagyon nagyon megérős lenne.Igazából lehet ebből egy új fekete Switch lesz és nem lite viszont akkor egy jó évre megint felejtős a nextgen konzol mert akkor ami még jön One S-re + Switch-re azzal én jó 2 évre elvagyok látva ekkora eladások mellett meg hülye lenne a Nintendo a Switchbe most komolyabban belenyúlni.
Bejön az áprilisi - májusi ösztöndíj még aztán lehet uzsgyi konzolvilágba, PSP Streetem volt utoljára kézi konzolból az nem volt akkora siker számomra kb az Elite Squadron, Lego Star Wars, AC Bloodline amit pörgettem a többi már akkor is gagyi volt a Switchet valamiért a PSP-hez mértem eddig fejben de már nagyon nem ott tartunk...
Kicsit kezdem is bánni az S10-et ami azt illeti az árán röhögve vettem volna egy új Switchet és még kapásból 2 játékot rá, hiába van több craft a mobilokban rég mint ebben a kórosodó X1 soc-ben ha az a monetizáció amit a mobilos fejlesztők kiadók tolnak megöli az egészet.
Pl ha esetleg lesz egy Diablo 4 Switch-re nekem onnantól az eddig várt Immortals halott ügy kb. Most még nagyobb fantáziát látok egy Series S + Switch kombóban.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #40994 üzenetére
A switch abszolút xbox off topik téma
Zeldából még én is csak a Link to the Past-ot toltam, de az nem jött be. Előtte a Golf Storyt, ami a legjobb switch játék (szerintem ), meg a Mario Odysseyt, ami szintén nagyon jó volt. Vár még a Ni No Kuni, a Stardew Valley, a Fire Emblem Three houses, a Civ VI, meg a ring fit, mert egyre dagadtabb vagyok...meg még van pár "kazi" a polcon, de belepte őket a por, egy éve nem játszottam szerintem a switchcsel.
Valahogy a liteot is ki lehet tolni tvre azt hishem, de az már mókolós dolog....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40993 üzenetére
Köszi akkor nem bizergálok! Akkor kirinyálom a motoros topikban bolditól, hogy pls nézzen rá a Warframe-re.
...a végén ebből rendes lesz mert ezt azért tévén is élném. Jaaj mama ez mindig így kezdődik és mindig egy valag lóvéval végződik.
A zelda miért ilyen jó? MH Rise? Nem tudom eddig miért nem került a kezembe szerintem túlságosan ódzkodtam ezektől az indiebb címektől meg kicsit keletiesebb stílusú játékoktól. De a Genshin Impact jó hatással volt ezek szerint.edit.: ha már sok lesz a switch téma az offban akkor takarékra teszem magam!
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40991 üzenetére
Én a feketét jobban szeretem kontiból kevésbé látszik rajta az idő ellenben a kosz jobban.
--------
...nincs elég nagy SD kártyám szabadon nem tudok kipróbálni most ezt azt a Switchen ez mekkora szívás már. Törölgetni meg nem akarok róla csórinak mert nem tudom a mentéseket, hogy kezeli.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #40989 üzenetére
Alzaról van még a konzolt követően vettem gondolom ha jönne haver lehessen ketten tolni ezt azt, úgy elraktam, hogy nagyon... zseniális kb mint a nyáron megtalált szaloncukor.
Játékkal is jártam már így megakartam venni megakartam venni elfelejtettem, hogy már megvettem lemezesen láttam, hogy van rá akció és behúztam megint. Így lett 2 Sea of Thievesem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40988 üzenetére
Nekem azzal sincs komolyabb gondom.
...abból is kéne egyelnem még a gyáriak eladásával is túl sok van itthon felesleges 3. (Valahol megbújt még egy fehér na azt az isten se tudja mikor és honnan szerezhettem. )
Itt viszont megint a Murphytől félek a fekete - fehér eladása után is ettől féltem, hogy ha eladok kontit, hogy csak 1db maradjon akkor tuti befog az az 1 halni azonnal.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40986 üzenetére
Láttam... aki kitalálta, hogy a játék kártya olvasó és a 3,5mm Jack-nek közös csatolója legyen annak járna a korbács.
Nem akarom, hogy nagyobb legyen félreértesz a méret jó azzal a ténnyel, hogy az analógok lehetnének magasabban meg nem tudok mit kezdeni.
De jó deal volt, légióskodik nálam a switch 3 játékkal cserébe ment légióskodni a CP2077 mondván " a büdös életben egy kanyit sem adnék érte még ha nem is maradna kijátszatlan AAA cím azon kívül".
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40982 üzenetére
Volt ma már kézben.(10 perce) Haverét elkunyiztam egy két napra, hogy kiderüljön kell-e ez nekem. Első benyomásra kell, MH Rise is instant get lesz marha jó cucc.
edit.: nem nagy a kezem inkább keskeny és hosszú az analógok lehetnének feljebb de ezt leszámítva kb kényelmes kiderül egy egy hosszabb kör milyen lesz vele.
A gombok minősége nekem egy kicsit csalódás az xbox kontrollerei után.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #40983 üzenetére
Nagyon nem halivúdi film...
Mondjuk ez sem, bár amerikai...[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
csuvicsuva
addikt
válasz philoxenia #40973 üzenetére
Köszi, felírom. Bár nem sok filmet nézek mostanában, de ez érdekesnek tűnik.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #40981 üzenetére
Hajh..ez is pénz...bár decemberben szaladt el a paci velem (meg egy kicsit március elején), azóta nem vettem kontrollert, szóval lehet nem rak ki az asszony (az ms meg sz*rjon sünt, amiért leállt az xbox one kontrollerek gyártásával...).
Amúgy switchtől is fáj a kezem, a lite még kisebb. Ha átlagos/nagyobb kezed van, akkor ezzel is számolj. Bár van olyan grip, amivel kényelmesebb, én is akarok venni a sima switchre, mielőtt elkezdem a zeldát....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40980 üzenetére
LB-hez még nem néztem pótalkatrészt de az analóg cseréje nem egy vészesen nagy művelet otthon sem, szervizek meg valami 6-7 körül szokták javítani.
Én is csak azóta használom a HALO-s kontikat mióta rájöttem nem veszélyes művelet szétbontani őket.
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #40979 üzenetére
Jajj, ne is mond. Vettem egy használt xbox one kontrollert, de a bal stick meg az LB elég ergya már, cseréltetni kellene valamikor, valahol. (Stick recseg ropog, porlik(?), LB nehezen érzékel, néha rá kell feküdni.) Bánom, hogy odaadtam a géppel az enyém, az hiába volt 4 éves, semmi gond nem volt vele.
-
Micsurin
nagyúr
Hetente benézek aztán mindig sokkol, olyan ez mint az M1... néha odatévedsz és elborzadsz.
mike1334 nem para garin túl se igazából... néztem szétszedést róla ezt pont olyan 3 perces művelet cserélni mint One kontiban volt.
oriic ha legközelebb kicsit isteníted nekik a játékot akkor becsszó fognak bólogatni mindenre is.
wesder Köszi!
Csak engem szívat újabban a Ph! ? Mióta kell mindig visszajelentkezni HA és Ph! közt? Ha belépek itt amott kidob régen még be se kellett HA-ra jelentkeznem ha Ph!-ról nyitottam.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Tavaly màrciusban vettem. Végigjàtszottam az Odyssey-t, aztàn visszaraktam a dobozba és júliusban hazavittem neki. Hogy ő mennyit hasznàlta, meg driftel e neki azt nem tudom. Szerintem nem driftel még, mert nem nagyon hasznàlja.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
A CP topikban tényleg valami nagyon komoly cuccot tolnak... jó lenne tudni mit tuti pozitívabban tekintenék tőle a világba. Az a topik kicsit olyan mint a nagyon rossz sorozatok, már már fáj nézni de mégis nézed mert már annyira rossz, hogy tudni akarod, hogy lehet-e ezt még tetézni. És lehet.
a Cyberpunk gyakorlatilag osszes hibaja a Witcher3 jelenlegi, 1.32es verziojaban is megvan.
...jó tudni.
oriic látom te is hamar visszavonulót fujtál há eleve, hogy gondoltad, hogy Kojimat és munkásságát ismerni gémör berkekben alapvetően egy megszokott dolog?
wesder Köszi! Mondjuk én inkább az analógokra gondoltam, hogy volt-e már velük macera. Sok helyen írják elv 99%-ban a kontakt spray is segít, érdekes elvileg ha cserélik is újra előjön. Elbaltázott konstrukciót fúra, hogy az eu-ban még sincs rá rég kötelező kiterjesztett gari.Ilyenre általában ugranak a jogos piperkőcök.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #40971 üzenetére
Nigériához és az internetkávézókhoz igen, de amúgy egy jó film elsősorban...
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #40971 üzenetére
Jonapót. Lenni nigériai nááágy herceg, mesés örökségem 200 pées5, utalni át 6 csillió dollá', kapni meg fifti-fifti.
-
csuvicsuva
addikt
válasz philoxenia #40963 üzenetére
Van valami köze Nigériához, az Xboxhoz, vagy az internet kávézókhoz?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #40967 üzenetére
Köszönöm! Párodnak, hogy bírja a Lite?
MasterMark Haverom 16-ban az OE Mérnökinfót, most végzett. Szerinted? Van ez így... nekem 23 karácsonyára kéne kapnom papírt a jelen állapot szerint. 19-ben kezdtem, fogok kapni papírt 23-ban? Talán...,érdekel? Nem ha végre szakosodok akkor már a gyakornoki melóval is vígan elleszek.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz tDr1v3r #40965 üzenetére
Valahol jogos csak pusztán ha most veszek konzolt akkor olyat akarok amiben még van egy kevés tartalék. (grafika nem érdekel csak legyen rá elég új cím, a régieket hamar kimazsolázza az ember, 1-1,5 év alatt)
A Lite felé tendálok még mindig mert újonnan baromi jó ára van a simáért nagyon sokkalom azt a 120 ezret az már már egy PS5 Digital ára még ha sarkított hasonlítás is. Max a Joy Con drift az ami megfog győzni elsősorban. Mivel akármennyire is menő a dokkolás nekem elsősorban kézi konzol kéne a mobil + kontroller XClouddal sem megoldás mert marha macerás kikapkodni a tartóból ha kapás van Discordon / Teams-en.
A használt konzoltól kicsit fázók főleg egy kézi cucc esetében ami nem akarom tudni, hogy mennyire tud melegedni. 70-80k a V1-es is használtan a V2 meg 90-110(sokakat nem zavar, hogy 119 újonnan itt ott...).
Ha hozzá veszem, hogy a gari nélküli használton elköszön egy analóg akkor ott is leszek egy új garis konzol árában. Megint a Lite jönne ki ár/értékben jól ha nem hoznák fel újra és újra arról is az analóg hibát.
edit.: üzemidő teszteket nézve is a Lite valamivel jobb hmm macerás lesz ez... ha a gumi és a sisak nem jött volna most be akkor fixen SS+Lite lett volna a paletta jövőre meg egy 5 Digital de így most lefosztottam a kasszát... bukóból is kijött volna egy Lite újonnan és még játékoz is vehettem volna mellé...Multi, hogy van a Switchen? Warframe pl játszható ingyen vagy ott is előfizetős a hóka móka?
MasterMark Akkor az is inkább mindig n+1 félév mintsem 7. Járt elte-re haverom szívott is vele rendeset főleg mert a végén olyanok miatt csúszott már, hogy konzulens nem volt aki vállalta volna a témáját etc.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Micsurin #40958 üzenetére
Nem totál mindegy meddig jön ki rá új cím? Annyi játék van rá így is amivel évekig elleszel.
Én két éve vettem PS4-et One mellé (Xboxot teljesen kijátszottam érdekes exklúzívok terén), na most a Sony-nál az általam érdekesnek ítélt játékok töredékével játszottam, konkrétan a polcon ott van 4 játék ami még nem is volt lemezesen a gépben, digitálisan meg ott van vagy 20-30 játék ami érdekel de amit el sem indítottam. Amiket meg elkezdtem mostanában (Control ingyen volt, most meg megvettem a Dreams-t) el se indítom mert időközben rákapta a Subnauticára... És így váratja magát az Uncharted 3 is a befejezésre (PS3-on megvolt, de semmire nem emlékszem belőle), GoW a folytatásra, Nier Automata meg a félbehagyott második végigjátszáson...
Btw én is a sima Switchet venném, nem tudnék a 6,2"-os kijelzőjén játszani huzamosabb ideig (és ez még nagyobb ugye mint a Lite-é), ezt meg lehet tévére cuppantani. Meg azért nem mindegy az sem hogy leszedhetőek a Joy-Conok...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #40957 üzenetére
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #40960 üzenetére
Akció, dehogynem évente 1x nem 80€ a 4 éves zelda, csak 75€ cserébe a használt piac virágzik, kb alig/semmi buktával lehet továbbadni a játékokat.
A switch ára nem fog csökkenni az új megjelenésével, nézd meg mennyiért megy egy 3ds, a Ninti nem az a cég, akit zavar, ha egy cucc elavult. Kb a COD részek árazásahoz hasonlít, vagy a borokéhoz...minél régebbi, annál drágább...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40959 üzenetére
Most is egy vagyon újonnan főleg az új digitális konzolok fényében a rendes switch.
Azon agyalok inkább, hogy várjak-e mert ha jön új az is lehet, hogy földbe állítja a Lite-ok árát és mivel 90%-ban úgyis kézben lesz használva ha rendes lenne így nem feltétlen érné meg.
Játék akció nem szokott lenni ezekhez? Aranyárban mennek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #40956 üzenetére
Még rágom a témát köszi!
Most azt a témát bújom, hogy mi van ezzel a pletyka szinten beharangozott Samu OLED-es Switch-el sok helyen Switch2-ként hivatkoznak rá... Nem akarok a One mellé még egy konzolt ami nem húz ki még legalább 2 évet címek terében és itt gondolok arra az 1-2 portolt AAA címre is ami beesik Switchre.Lehet új Lite helyett rendes lesz... szobámban ott a One, nappaliba mehetne a dokkoló minden máshová meg kézben a Switch. "Büdös kocka", sőt a switch előnye, hogy lemértem és beférne dokkolóstul a motoros tatyóba ergo az tényleg egy ultra portable konzol.
MasterMark ez milyen szak? Nyugi szerintem az egyetemisták 90% így érez, főleg mostanában.
-
csuvicsuva
addikt
válasz philoxenia #40940 üzenetére
Mit akarsz te Nigériában?
-
MasterMark
titán
válasz philoxenia #40954 üzenetére
Mondjuk a random netes vpn-nel ugyanez a probléma előáll, csak épp a vpn szolgáltatójával kapcsolatban...
Switch Tax
-
Beniii06
addikt
válasz philoxenia #40952 üzenetére
"Tehát végül is a "gépbe" nem lehet belemenni, csak a forgalmat lehet elkapni, majd szűrni?"
Lényegében igen. Amire te gondoltál az akkor lehet, ha vírust juttatnak vagy töltesz le telefonra/notebook/PC-re és az logolja a billentyűzetleütést - jelszavakat(keylogger), letitkosítja az összes adatodat(zsaroló program) vagy szimplán portot nyit az internetre és lehet még fokozni, a lényeg hogy routerben célszerű kikapcsolni az UPNP-t és ellenőrizni/megfelelően beállítani a tűzfalat, ami lehet egy kattintás vagy szabályok sorozata(mint pl. Mikrotiken), ez már eszköz függő. Viszont ha más Router/AP-jára csatlakozol azon nem tudod mi és hogyan van beállítva, lehet mindent átenged és ezért is írtam, hogy ismeretlen hálózaton inkább jobb egy megbízható VPN-el csatlakozni.
"Got any other secret weapons?"
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Beniii06 #40950 üzenetére
Tehát végül is a "gépbe" nem lehet belemenni, csak a forgalmat lehet elkapni, majd szűrni? Magamfajta laikus azt hiszi, hogy a wifi csatlakozás "elfogása" után magára a PC-re is be tud jönni a támadó és kedvére böngészhet a gépen, telepíthet programokat.
-
Beniii06
addikt
válasz philoxenia #40928 üzenetére
Nem hinném, hogy annyira vonzó célpont/értékes információ lenne boxon, mint mondjuk ami telefonokon/notebook/PC-n van.
Hiába van WPA2-PSK is, évek óta törhető egy biztonsági rés miatt, ugyanez vonatkozik a https által használt SHA-256-ra is, ha csatlakozáskor sikerül elkapni az első csomagot, onnan visszafejthető a kulcs és oda a titkosítás adta biztonságérzet. Ezt csak a WPA3 fogja orvosolni, csak az még nem annyira elterjedt, illetve az eszközök gyártói magasról tesznek rá, mert ha le is fejlesztik, nem lesz belőle plusz pénz és idő amíg elterjednek az ezt használó eszközök. Ha már létrejött a kapcsolat, onnan már nem érdemes aggódni, de pont erre jó egy megfelelő VPN, elsőnek kapcsolódsz a nyilvános wifire, utána VPN, utána saját forgalom(FB,YT, stb.) vagy bármi más, inkább legyen plusz egy védelem, mint egyel kevesebb.
Ennél már csak az a gagyibb, mikor valaki elrejti az SSID-t és azt hiszi az is plusz biztonság, közben meg nem, mert ugyanúgy kiolvasható az SSID, hiába van "elrejtve".
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #40946 üzenetére
Te már nem végeztél?
Szerintem bejárós lesz, én még egy fizikai vizsgaidőszaktól is tartok most májusban.
-
Micsurin
nagyúr
válasz frankdelgado #40944 üzenetére
Szerintem Switchre több értelmes cím van de ez szubjektív.
Most nézem... még Warframe is van. Mekkora prosztó dolog lenne már a nagy előadóban Számítogépes Architektúrák 1. alatt ősszel kockulni.
-
frankdelgado
őstag
válasz Micsurin #40938 üzenetére
".....hogy megérné de a Lite egy erősen szterodizott PS Vita és vannak rá azért címek is. Monster Rise vagy a Subnautica is full jó lehet kézi gépen pl......"
Azzal a különbséggel, hogy ps vitára vannak azért jó játékok is....a subnautica pont hogy teljesen élvezhetetlen sztem ilyen kicsi kijelzőn, főleg ha játszottál már vele nooormálisan....
-
MasterMark
titán
Igen, ilyenen nem aggódnék, nem hülyék az MS-nél sem, ki van ez találva.
Switch Tax
-
Micsurin
nagyúr
Mit akarsz te csinálni azon a konzolon?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MasterMark #40939 üzenetére
Akkor gyakorlatilag, ha viszem a boxot mondjuk nyaralni, jövőre ( ) , akkor az ottani wifire nyugodtan csatlakozhatok akár? Persze nem nigériai netkávézóban nyilván... Azaz a wifi tulajdonosát figyelmen kívül hagyva, nem igazán fejthető vissza a kommunikáció?
-
MasterMark
titán
válasz philoxenia #40936 üzenetére
Egyrészt van már a wifin is egy titkosítás réteg ahogy már mondták, jó esetben AES WPA2 legalább.
Ezen kívül a kommunikáció a szerverekkel is HTTPS felett megy, így még ha a wifit fel is törik, a forgalomból akkor se látnak sokmindent csak egy rakás titkosított adatot.
Switch Tax
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #40935 üzenetére
Köszi! Rendesben nem agyalok box mellé nem hiszem, hogy megérné de a Lite egy erősen szterodizott PS Vita és vannak rá azért címek is. Monster Rise vagy a Subnautica is full jó lehet kézi gépen pl.
mike1334 Köszi igen néztem, hogy 5,5-es csak... ez az ami zavar magában a koncepcióban még a rendes 6,2-je is kicsi érzetre. Kevés a fény a szőlő lugas alatt pergola helyett van már annyira kellemes árnyékot ad, szerintem ha az S10 fényereje elég akkor a Switch is elég lenne. Ez az analóg kikopás mennyire nagy para?
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Micsurin #40932 üzenetére
Ha sok időd van és érdekelnek a switch ex címek, vegyél egyet. Nekem szinte alig megy az xbox mellett (mondjuk az se sokat van bekapcsolva). A kinti játék kérdéses, eléggé vacak a fényerő, kint lehet nem lesz jó, de majd megerősítenek/megcáfolnak.
A lite kijelzője kisebb, ezt is vedd figyelembe....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #40930 üzenetére
A box és a router közötti kommunikációra gondoltam. Gondolom ez elcsíphető és van minimális titkosítási szint.
Nem egy adott játékban forgalmazott adatok lehetnek érdekesek, hanem amit bejelentkezéskor, azonosításkor a szerverrel folytat. Pl. mindig, minden bejelentkezéskor a boxon tárolt jelszót adja be, vagy adott helyről mac alapján azonosítja a készüléket. Mondjuk nekem még az se tiszta, hogy ha van egy ultimate előfizetésem, az mennyire kötődik a boxhoz, hány készülékre vonatkozhat egyidejűleg.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #40933 üzenetére
Igen néztem már, hogy korábban volt szürke de most max kéket vagy
korallnap szívta pirosat találok.Fekete / Fehér --> értsd: A gombok és az analógok is legyenek 1 színűek lehetőleg feketék vagy fehérek. Nem ez lesz a szempont mert elnézve a gyártót ilyen sose lesz de na.
Mennyire lehet az életciklusa végén?
Eddig egyáltalán nem követtem de kezdek benne fantáziát látni. Fenyx is teljesen kulturáltan fut rajta vagy a W3 is pl. Ha van még benne egy 2 év tartalék lehet SS + Switch lesz a vége ezzel a kombóval én egy időre ellennék. SS ott maradt most havernál... kellett sisak + kaptam egy váratlan defeketet utóbbi nem volt betervezve csak úgy ~40k hátsó gumira.edit.: Sima szürke kintről lenne fehér gombokkal az nem is rossz, de a sárga sem.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #40931 üzenetére
Köszi!
Lehet nézek egy használtat van pár cím ami ott is tetszik, + lehetne a kertbe a szőlőlugas alatt ülve Witcherezni / MK11-ezni.
XCloud kezd kicsit kiakasztani...
Csak azt nem értem Lite-ból miért nincs valami normális szín, mondjuk matt fehér vagy matt fekete.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz philoxenia #40928 üzenetére
Ez így önmagában értelmezhetetlen kérdés.
Maga a wifi hálózat is lehet könnyen vagy nehezen törhető, meg az xbox hálózati forgalma is az adott programtól és annak készítőítől függ mennyire "biztonságos" vagy "törhető", nem magától a konzoltól.
Úgy általánosságban semmit nem lehet mondani erről.
Azért a legtöbb nem nyilvános, tehát privát wifi hálózat, nehezen törhető és AES/WPA2 titkosított minimum. Szóval szinte senki nem jut be "csak úgy". Aztán persze a legtöbb mai program is már titkosított hálózati kommunikációt folytat. Így azokat sem lehet csak úgy simán lehallgatni, vagy feltörni.
Szóval általában véve ezzel nem kell foglalkozni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Micsurin
nagyúr
Switch és a Lite közt mi a különbség? Utóbbi csak kézi konzolként funkciónál? Játékteljesítmény difi van?
-
Beniii06
addikt
válasz MunezXBK #40925 üzenetére
Ne haragudj, de ezen a válaszon jót nevettem, ha viccnek szántad.
Nem országfüggő, a "lehallgatást" csomag alapú kapcsolat miatt csomagok elkapására értettem. Nyílt wlan hálózaton kb. nem tanácsos semmit csinálni, főleg amihez be kell jelentkezni(közösségi média fiókok, netbankolás stb.), de te tudod, csak ne csodálkozz, ha feltörik a fiókjaidat vagy rosszabb. Fizess elő egy jó VPN-re legalább, amíg nem lesz rendes vezetékes neted, ha valamilyen adatbiztonságot szeretnél, amit rögtön kapcsolj is be miután csatlakoztál a nyilvános wifi hálózatra.
Ha már országoknál tartunk ez jutott eszembe: "Isten hozott fiam! Az, meg egy nagy fekete autó atyám!"
[ Szerkesztve ]
-
válasz MunezXBK #40922 üzenetére
Az ember azzal gazdálkodik, amivel tud.
Nekem korlátlan netem van a mobilon, de csak a nevében korlátlan. 5 GB forgalom után smst kell küldeni, hogy szeretnék még egy GB-ot. Mondjuk ezt 100 x is ellehet játszani. De ahhoz nekem nincs türelmem. Jó ez így, csak jöjjön le a cucc.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Ma kaptam hírlevelet a szolgáltatótól, hogy elérhető nálunk gyorsabb internet is. Online felületen módosítottam is a csomagot, pár dolgon változtattam, a havi díj 2.5 euróval lett több. Az internet sebesség meg a duplája lett. Ez már önmagában is jó hír nekem, az viszont meglepett, hogy 10 perc múlva újra indult a szolgáltatós router, és utána egyből aktív volt az új sebesség. Ez igen, így kell ezt csinálni a 21. században. Így most megvan a stabil 500/40 net.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tisztelturam
aktív tag
Keresztfiam kapott fejhallgatót, de nem hallani, ha beszél a mikrofonba. Van valami trükk amit állítania kellene xboxon?
(Acer Predator.Mobilon jó) -
jeni
félisten
válasz MasterMark #40916 üzenetére
10 eszközre telepíthető
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #40915 üzenetére
Az igen. Szerencsém volt azzal a 4€-s argentin kóddal.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #40916 üzenetére
Igen, jó mindkét helyre. Meg talàn home-ra is.
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #40915 üzenetére
Ezt ha megveszem az én accuntommal, akkor ez jó pc-re is, és ha van homeolt xbox one-om oda is?
Vagy ez most csak a PC verzió, vagy külön van, vagy hogy van?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
l.skywalker
félisten
Akciós a Dolby Atmos is most [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #40910 üzenetére
Major League Baseball
-
aktív tag
válasz frankdelgado #40910 üzenetére
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
mike1334
veterán
válasz mike1334 #40842 üzenetére
Belenéztem az Outridersbe, és egy óra után töröltem. Ennyire klisés, semmilyen játékot...szerencsére ismerem magam, és még korábban letöltöttem a yakuza 5-öt, bele is szaladt ~4 óra, mintha pár perc lett volna. Beszippantott rendesen, baromira tetszik, bár az autóvezetős rész nem lesz a kedvencem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Tőzsde és gazdaság
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest