Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz mike1334 #40995 üzenetére

    Breath of the Wild van, Pokemon Sword, Minecraft, Animal Crossing(ez valami beteg jó :DDD ), MC Dungeons, Doom Eternal(Ezt meg mégis, hogy viszi ráadásul ennyire simán és viselhető külsővel??? Ennek egy Tegra X1-en nem szabadna megmoccannia sem.:D )
    Meg a Monster Rise. Edit.: a kezdő címek közt ami kb biztos, hogy ott lesz az pont az utolsó a MH Rise (nagyon tetszik letagadhatja, hogy eleve kézi konzolra lett szánva)és a Witcher 3 ami rögtön beszerzős lesz.
    Ha még azt a csekély 2000 órás Warframe accountom tudnám migráltatni akkor már tényleg nagyon nagyon megérős lenne. :DD

    Igazából lehet ebből egy új fekete Switch lesz és nem lite viszont akkor egy jó évre megint felejtős a nextgen konzol mert akkor ami még jön One S-re + Switch-re azzal én jó 2 évre elvagyok látva ekkora eladások mellett meg hülye lenne a Nintendo a Switchbe most komolyabban belenyúlni.

    Bejön az áprilisi - májusi ösztöndíj még aztán lehet uzsgyi konzolvilágba, PSP Streetem volt utoljára kézi konzolból az nem volt akkora siker számomra kb az Elite Squadron, Lego Star Wars, AC Bloodline amit pörgettem a többi már akkor is gagyi volt a Switchet valamiért a PSP-hez mértem eddig fejben de már nagyon nem ott tartunk... :)

    Kicsit kezdem is bánni az S10-et ami azt illeti az árán röhögve vettem volna egy új Switchet és még kapásból 2 játékot rá, hiába van több craft a mobilokban rég mint ebben a kórosodó X1 soc-ben ha az a monetizáció amit a mobilos fejlesztők kiadók tolnak megöli az egészet.

    Pl ha esetleg lesz egy Diablo 4 Switch-re nekem onnantól az eddig várt Immortals halott ügy kb. Most még nagyobb fantáziát látok egy Series S + Switch kombóban.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák