Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Egy kis gyűjtemény az elmúlt napos tapasztalatokból:
"...december elején vettem meg a gépet(nem pedig karácsonykor), akkor még telekomos vdsl-ről töltöttem le,és akkor sem volt sokkal gyorsabb, az 500as digis netet decrmber második hetében kértük meg,a régi 100as porton hagyták a kábelt, de 100/100as nettel sem jött max sebességgel,csak 30-40Mbittel,20.-án bővítették a switchet nálunk, így akkor lett meg az 500as net, de ugyan úgy csak 30-40Mbittel jön lefele minden játék. Tehát biztos,hogy nem a netszolgáltató a ludas a lassú letöltés miatt."
"Sajnos igazat kell adnom a kollégának st3v3np3t3r-nek. Ugyanis ameddig panelban upc-m volt az ég világon semmi baj nem volt semmivel. Amióta optikás digi van csak szívok."
"December eleje óta nekem is dettó ilyen (Digi 500), előtte semmi probléma nem volt. Addig átlag 130-150 bőven megvolt (még helyi szolgáltató 150-es netnél is). Mostanában 40-60 között ugrál legtöbbször, de sokszor leáll teljesen és csak áll a letöltés és vár és vár...."
"Nálam is hasonló. Gigás Digi mindenhol megvan a sebesség a box viszont 50-100 között tölt este fele. Reggel jobb akkor a 200-250 is megvan."
Nálam Digi Gigabit, az ég világon semmit nem állítottam, rádugtam a netre. Hol 30-50 között jön folyamatosan, néha megáll, estefelé 250-350 között jön.
...és végül a korona egy user teszthez:
"...pár napja szedtem le egy próba 4K HDR10-es filmet,kb.70GB-os volt... 4nap volt torrenten mire lejött... "Így gyorsan összegezve, főként a digisek panaszkodtak, de van akinél reggel, van akinél este gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest