Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz RudY #31717 üzenetére

    Akkor tessék egy Digis netes...

    Egyrészt hanyagságból és mivel egyébként sincs sok időm játszani nem vettem a Digi 1000 végett még normális kábeleket így a meglevőkkel csak 100 megát tudnék elérni.
    Egyedül a Digis elosztóhoz (Huawei cucc) valamint a Tp-Link Archer C5 Ac1200 V4 routerhez hozzáadott kábeleket (Cat6 kábelek) használtam fel az otthoni hálózatban minden más esetben a Tp-Link router által biztosított 5 GHz-es WiFi kapcsolathoz csatlakoztatok minden eszközt.

    Így kaptam az Xbox One S All Digital gépen az alábbi sebességeket december 24-én délután 17. óra körül (wifin).

    Közben találtam egy képet amin a Ps4 Proval is van egy mérésem:

    Ez meg a gyengébbik PC-s mérésem (a gép van kábelesen kötve a hálózatba a routerhez)

    Egyébként feltűnő hogy éppen a Digis felhasználók panaszkodnak, remélem nem azért van ez mert a többség nem állítja be a saját hálózatát.

    Ugyanis a Digi saját elosztói (szerelőik és az ügyfélszolgálati dolgozóik szerint is - már bocsánat a szóhasználat miatt - egy kalap sz**t érnek önmagukban.

    A Huawei hálózati elosztó is csak arra jó hogy a gigabites Lan kimeneten (És Ne a 100 Megáson) összekösd egy NORMÁLIS SAJÁT routerrel és a szolgáltatói routert ONT módba kell rakatni a szerelőkkel/ügyfélszolgálattal.

    Külön lábjegyzet, Pc-n (nálam) a Speedtest mérései valamiért különböznek ha Chrome alól indítom a mérést vagy ha például Edge alól (utóbbi adja a normális értékeket)

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák