- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Vadernagyúr #58414 üzenetére
Ha tenyleg Xenon akkor engedd el a kezét, szinte 100% meghibásodási rátája. Magasabb működési hőmérséklet van beleprogramozva a lapba, falconnál már visszabb vették a maximum megengedett hőmérsékletet és jobb lett a GPU hűtése és kisebb is lett. Piaci értéke egy működő Xenon gépnek kb 5-10 ezer forint ha csak a gép. Szerezz be egy Falcon gépet az sokkal megbízhatóbb ha meg van pasztázva. Ha úgy van vegyél egy csúnya házasat, megpasztázod és a mostani géped burkolatát ráépíted.
(Nekem is van egy Xenon gépem, ráadásul Halo 3 limited kiadásos (ha visszakeresel a hozzászólásaimnál képek is vannak róla)
természetesen 3 ledes, nem javíttattam, elraktam zacskóba a lapját és beleraktam egy bontott falcon lapot)Tényleg ha 3 ledes lesz megint a géped akkor olvasd ki a hibakódot (olvass utána, 2 gomb lenyomásával ki lehet villogtatninhogy mi a baja a gépnek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest