-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
icemad #55887 üzenetére
A nézőpont a következő. Azt állítottad, hogy új one-t veszel 59-ért. Rendben, ez így van, de... 1db kontrollerrel, játékok, kinect és lemez használati lehetőség nélkül. Vagyis ez az 59K még csak egy all digital ára, amire csak store-ból vásárolhatsz és hosszú távon az összes pénzed, amit belefektetsz, el is veszíted, így a végén drágábbra jön ki, mint bármi más. Próbáld meg majd pár év múlva eladni az all digital konzolt, meglátod mit kapsz érte. Ezzel ellentétben a kérdező pont a játékokra és a kinectre kérdezett rá, hogy jó lenne-e a gyerekeknek. Nos... Igen, jó. Sőt ezerszer jobb, mint a one-os.
Talán a "The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon" játék a legjobb példa erre a szituációra. Aki digitálisan vette meg, azé pontosan 0, azaz nulla forintot ér. Aki pedig lemezen, az most aranyárban el tudja adni (már ha akarja). Nekem van belőle egy bontatlan és két használt. Ha ezeket most eladnám, tudnék venni egy one-t két kontrollerrel úgy, hogy még pénzem is maradna.
Adnék, sőt adtam is 40-et egy xbox 360 E 500Gb + 2db kontroller + 26db játékért. Simán az eddigi legjobb vételem volt.
#qqcqqc:
Ámen.[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest