- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- UHD filmek lejátszása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
válasz MasterMark #33699 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
robogos10
senior tag
Sziasztok látom itt igen sok az xbox guru
3 napja vásároltam 1 Xbox360 FAT ELIT 160gb os gépet de nem nagyon értek hozzá és erről szeretnék pár dolgot megtudni!
Regisztrálás LIVE ilyenekről de már nem gyári a gép és ezért nem vagyok nagyon képben!
Van pár más kérdésem is de ide nem írhatom le hogy (Miben kellene a segítség) (Privi)
Előre is köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Bocs az újabb kezdő kérdésért, de ha van ingyenes game azt boxon keresztül hol tudom megnézni/letölteni? Van egy, egy hónapos aktív goldom jelenleg...
[ Szerkesztve ]
-
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Egy xbox360 fatről lenne szó. Lényegében az első szériás xenon alaplapos csoda. A gyári ventik már igen-igen hangosak. Azon gondolkoztam, hogy érdemesebb-e magam összerakni egy hűtést hozzá, két pc ventilátorból. Szerintetek melyik a jobb ötlet? A pénz nem lényeges szempont, mert a bontott ~1000-1500ft, a két másik venti meg ~2000-2500ft lenne. Forrasztani tudok, így ez sem probléma.
Köszi a segítséget!
KistopiMit is kéne ide írni?
-
Tibi86
aktív tag
Erről a boltról mi a véleményetek, vásároltatok már tőlük? Konzolvilág 25k-s árához képest egy fokkal barátibb az árképzésük.
Köszi
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
beárazást szeretnék:
1,
Adott egy kb 1 éves, nagyon keveset használt, karcmentes, tökéletes állapotú X360E-250GB.
Doboza, papírja, mindene megvan. Hekkelve nem volt. Kontroller keveset volt nyúzva.2,
Elektronikusan vettem rá jópár játékot, gyakran a havi Live akció keretében, de pár játékot csak úgy a piactérről. Ha lehet ezeket is továbbadnám az új tulajnak, de el szeretném kerülni, hogy visszaéljenek a Live accountommal (hitelkártya van rá regisztrálva, bár gondolom ezt lehet törölni). A Live accountra egyébként a továbbiakban nincs szükségem, tehát ha törölni kell akkor törölni kell.Tehát adott a kérdés:
-Mennyit ér az Xboxom.
-Illetve a játékokkal amik rá vannak pakolva mit tudok kezdeni, tovább tudom adni az új gazdájának, némi felárért?Előre is köszi!
üdv
J. -
satee76
aktív tag
Sziasztok.
Van egy 2007 nov. gyártásu boxom, Falcon alaplapos.
Mèg sose volt újra pasztázva. Kb heti 4 órát megy, hűtés modos, játék után fèl órát pörög még, hogy hűljön. Semmi problémám vele.
Èrdemes piszkálnom egy esetleges újrapasztàs miatt, vagy nem.
thx -
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
A Forza Horizon 2 ténlyeg annyira rossz lett X360-ra mint mondják?
Nem tudom eldönteni, hogy a rossz dolgok amiket olvasok az csak trollkodás, vagy komolyan gondolják?
Nyilván nem az XOne-os verzióhoz szeretném hasonlítani, mert az nonszensz lenne, hanem inkább a Horizon 1-hez. Ahhoz képest milyen? -
-
MeSKA
aktív tag
Említette valaki, hogy van olyan játék, amit Gold nélkül is lehet használni Multira. Ezt játéka válogatja? Vagy az MS szabja meg? Milyen játékokra gondoltatok?
-
StLui
veterán
Akinek gondja volt vele: nekem tegnap már simán sikerült lemondani PC-n a gold előfizetés meghosszabbítását
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #33676 üzenetére
ha tippelnem kellen, meg legalabb 2 engem is ezek boritanak ki. Nagyon
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
PapB18
tag
válasz MasterMark #33674 üzenetére
ami bele megy az xboxba és annak a másik vége rca
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
PapB18
tag
Sziasztok.
Van egy xbox 360 am 2006 os
az a bajom hogy rákötöm a gépet a tvre rca val vagy mi az és nem ad képet csak hangot
hibajelzés nincs szóval nem tudom hogy mi lehet a baj
valaki ?http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
StLui
veterán
válasz daniel2121 #33657 üzenetére
Ha a Gold vásárlásra mész, én PC-n csináltam, akkor elvileg fel fog ajánlani 1 hónap ingyenes goldot, de bankkártyát mindenképpen meg kell adni hozzá!
Ilyenkor beállítódik az automatikus fizetés a hosszabbításra, ezt ki kell majd kapcsolni, ezt érdemes megtenni, mert jóval olcsóbb lehetőségek vannak Gold-ra, kb 10000Ft/év.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #33658 üzenetére
Lehet, hogy csak arra számított az első hónap ingyenes golddal is indul automatikusan, régebben valahogy így is volt, ne kapjátok le a fejét!
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #33661 üzenetére
Ott van a trailer végén a kép, tehát igen.
"In addition, a disc-based version of the game will launch for Xbox 360 and PlayStation 3 on that date, alongside a PlayStation Vita version."
Illetve jött egy ilyen is
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #33658 üzenetére
-
dilipok
veterán
válasz daniel2121 #33657 üzenetére
Nem ertem mi bajod van Kaptal segitseget egybol (nem lekezeloen, mint ahogy azt probalod sejtetni a nem vagyok jartas a temaban, de te igen megjegyzessel ) de azt sem sikerult ertelmezni sem. Ezert nekem kell beszolni, mert ezt meg mertem jegyezni? Legszives a jovoben a kapott segitseget jobban olvasd el es akkor ezek jelenetek elkerulhetoek.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
dilipok
veterán
válasz daniel2121 #33646 üzenetére
rohadjak meg, ha ertem, hogy hogyan lehet azt olvasni az alabbibol, hogy: Most akkor gold előfizetés nélkül lehet játszani a live-al?
Mark ezt irta:
A Live-ért nem kell fizetni.
A Live tagságnak két szintje van, egy Free ingyenes, és egy Gold fizetős. Mindenki alapból Free, és a Gold-ra kell előfizetni ha multizni akarsz.
Gold-ból van egy hónap ingyenes.De biztos velem van a baj
[ Szerkesztve ]
-
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok! Xbox 360 Slimet vennék ( 250 GB ) Székesfehérvár közelében akinek van az irjon Privát üzenetet. Illetve van 1 eladó gitárom és 1 eladó erősítőm is vagyis lehetséges lenne csere is. A gitár meg az erősítő is megér 50-50 ezret. vagyis ha csak az egyik kell akkor ráfizetnék, de ha mind a kettő akkor te fizetsz rá.
ÜDv: RicsiLG 4X HD The Best Phone :DDD
-
polgi803
őstag
Ööö...értem, de amiket néztem kategóriákat a store-ban az adott könyvtár, vagy mi üres volt....mind...akkor valami account baja lehet? Úgy értem egy profilt kell pl. teljesen beállítani? Vagy nem értem miért nem talál demokat...
-
polgi803
őstag
Na...bent vagyok a klubban egy 360-assal...250-es winyo semmi mókolás... na most a kérdésem az lenne, hogy a gyerekeknek meg szeretném mutatni hogy valami kis játék demoval tudnak-e játszani...előfizetés nélkül le tudok tölteni demokat egyenlőre, hogy ki tudják próbálni? Még csak most veszek nekik játékokat boltban,de addig is...
-
negyven2
veterán
válasz daniel2121 #33646 üzenetére
Multiplayer játékmódot Gold tagság nélkül nem tudsz játszani! Az alap ingyenes tagsággal természetesen bármelyik játékkal tudsz játszani, és már egy ideje az alkalmazásokhoz se kell Gold előfizetés (pl IE, zenei és videó stream szolgáltatások). Vannak olyan játékok is amiknek gold nélkül is hozzá tudsz férni a töbjátékos módjához, vagy annak egy kis részeshez.
daniel2121: Akkor most hétvégén kipróbálhatod, a többjátékos részét is (meg még amihez gold kell neki. Amúgy egy évre olyan 9500 körül van az előfizetés és ehhez jár havi két ingyen játék is Ami ha nem is örökre, de ameddig a MS le nem lövi a 360-as szervereket addig a tied marad.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Október 10-12 között ingyenes a Gold!
-
dilipok
veterán
válasz daniel2121 #33643 üzenetére
osszefoglalo, meg mar mondtak is... Gold (pont abban a hszben magyarazta el Mark, amire valaszoltal )
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
őstag
válasz MasterMark #33576 üzenetére
Sikerült a live-hoz csatlakozni. Szeretnék online játszani de azt írja ki hogy a játékos profilod nem rendelkezik játék jogosultsággal.
Mit kell ehhez beállítamom? -
szabacsik
őstag
Van nálam kölcsönben egy Batman Archam city GOTY edition. Annak ugye a 2 DVD-jén vannak a telepíthető DLC-k. Ha utána akcióban most megveszem a sima változatot vajon használhatóak lesznek a DLC-k?
/\____/\
-
dilipok
veterán
válasz CrAck69 #33633 üzenetére
senki nem tudja manapsag hasznalni a guglit?
People keep saying you have to delete your MK file, and that isn't the case. I have MK installed on my hard drive and I can access the characters just fine. Instead, from the 360 dashboard go into settings, then storage, select where you have your files saved, then find Mortal Kombat. Make sure there is an individual file for each DLC (for example, to play as Rain, there should be a file for Rain). If you have the Komplete edition you will need to do the opposite. Once you install the game onto your hard drive, go back into the storage settings and DELETE each DLC file, because the Komplete edition comes with the characters already unlocked, installing the DLC will cause the game to remove them.
Nem (csak) neked szol, de en mostantol az ehhez hasonlo kerdesekre azt fogom mondani, hogy probaljon meg az illeto kicsit utanaolvasni. Kicsit ugy erzem, hogy a hozzallas a kovetkezo: aaaa, lusta vagyok/nem akarok ennek utanajarni, inkabb megkerdezem az ittenieket, ok ugyis rarnek keresgelni es olvasgatni a sajat problemam megoldasa erdekeben nem mellesleg max 5 perc olvasas utan talaltam meg a lehetseges megoldast, tehat nem boszorkanysag
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Ez a két üzlet megbízható szerintetek?+ valós lehet hogy hivatalos Microsoft gari 2 év egy xbox 360-ra? (újra)
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz MasterMark #33637 üzenetére
Igen, azt tudtam...ha esetleg ilyen variációban találok, akkor mennyi a reális ára egy 250-es winyonak?
-
polgi803
őstag
válasz MasterMark #33635 üzenetére
-
polgi803
őstag
Egy újabb kérdésem lenne. Ha jó áron hozzá tudok jutni 4gb-os változathoz akkor tudok bele venni 250-es winyot? Tehát ugyanolyan lesz mintha gyárilag benne lenne? Lehet nevetséges, de ilyen amatőr kérdésem van.. bele lehet rakni,vagy csak mintha külső winyos lenne?
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Régebben vettem Withcer2 letöltőkódot, magyarnak árulták, de angol accountom volt és azon töltöttem le,így nem lett mégsem magyar nyelv. Ha most törlöm arról az accountról, ami azóta honosítva lett, akkor le tudom újra tölteni? én úgy gondolom igen (Hátha lesz magyar felirat akkor már)
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz MasterMark #33626 üzenetére
Nem lehet (legalábbis konkrétan ilyen opciót nem találtam), de a beállítáasokban össze tudom húzni megfelelő arányúra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Holnap nálunk is olvasható már.
Live-Die-Respawn
-
Mr X
veterán
válasz MasterMark #33622 üzenetére
Két dolog miatt megy a gondolkodás, az egyik az, hogy ha 4:3-ban használom, akkor elvileg skálázással kapom meg ezt a felbontást. A másik, hogy ha jók az infóim, vannak olyan játékok, amik nem támogatják ezt a képarányt, ergo így is, úgy is wide-ban fognak megjelenni.
-
Romeo619
senior tag
van isten MK arcade pack. na ezért megérte xboxot venni
-
Mr X
veterán
Üdv!
Használja valaki a box-át CRT monitorral? Dilemmázok, melyik megoldás lenne jobb, 4:3 arányú felbontáson használni (1280x1024), vagy beállítani a boxot 720p-re és a monitoron összetolni a képet a megfelelő képarányra. A monitor 23"-os, 1600x1200-at tud, de ez a box listájában nem jelenik meg.
-
StLui
veterán
válasz fireproof #33614 üzenetére
Itt érdeklődjél, nagyon komolyan tolják a srácok, egy ideig játszottam én is velük. Van "élő" verseny, köridőzés, mindenféle. Én is fenn vagyok néha most, van goldom a fiam nevén, R2D2Barni néven, a sajátom StLui, de ezen csak a jövő hónapban lesz gold
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Szoktak lenni közös csapatások Forza 4-ben? Vagy GRID Autosportban? (Nincs valakinek eladó GRID autosportja véletlenül ? )
-
oriic
HÁZIGAZDA
Oric most tudta meg hogy a
z ötöslottó várható főnyereményeCall of Duty: Advanced Warfare Season Pass ára 15000FT.Mennyi??
Live-Die-Respawn
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Jól látom hogy az új E típusra már 3,5-es jack is került? Tehát akkor átalakító nélkül sima jack kábellel rá tudom kötni a hangfalamra?
-
raziel01
veterán
SG-ről:
"Van amihez gold kell azt elfelejtettem kigyűjteni és lusta is vagyok már.LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes 750Ft
Batman™: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition 1000Ft
Batman: Arkham Asylum 1250Ft
Batman: Arkham City 1250Ft
Red Johnson's Chronicles 1250Ft
METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES 2800Ft
Injustice: Gods Among Us 3000Ft
Dark Souls™ 750Ft
DARK SOULS™ II 4800Ft
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition 1200Ft " -
Romeo619
senior tag
melyik az a csatamajom82 a juventussal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Synology NAS
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest