- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi86
aktív tag
válasz vadmajomka #47675 üzenetére
Sz*póág ez rendesen, mint sok mindenki én is pályáztam volna rá... várok még egy-két napot, hátha valami oknál fogva engedi a kedvezményes áron megvenni, aztán megveszem konzolon rendes áron.
Outlast és Sleeping Dogs nekem megér ennyit, ha már 360-ra úgysincs olyan akció ami érdekelne és ne lenne már meg.
-
Tibi86
aktív tag
válasz sugarforce #45139 üzenetére
Akkor viszonylag hamar be tudja hozni az árát...
-
Tibi86
aktív tag
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok,
NFS Underground 1 elfut módosítatlan X360-on? Kompatibilitási listákon nem említik, RGH-zott csodán elvileg megy, de hátha rápróbált valamelyikőtök rendes Xbox Classic lemezzel is.
Ha megy, akkor értelemszerűen beszerezném. Válaszotok előre is köszönöm.
-
Tibi86
aktív tag
válasz raziel01 #38951 üzenetére
Szerintem sokakat nem győzött (még) meg az új generáció játékfelhozatala, köztük engem sem. A hatodik Forza, ötödik Gears of War / Halo önmagukban jó játékok, de egy picit megfáradtak már... kéne 2-3 db igazán ütős IP és már venném is a One-t.
De egy Sunset Overdrive, vagy egy Screamride ehhez édes kevés...
(szubjektív vélemény volt)
[ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
Megvan mind a Terraria kivételével, de az meg pont nem érdekel... elég hurka lett na!
Egyébként húsvéti sale lesz/szokott lenni?
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap megvettem Live-on az egyik Lego játékot, a vásárlás a szokott módon ment, kaptam a megerősítő e-mailt is. Erre ma kapok róla egy újabb levelet, hogy elkészült róla a pdf formátumú nyugta (electronic tax invoice), melyet elérhetek az alábbi xy linken.
Ez utóbbit eddig nem kaptam: Ti kaptatok már esetleg hasonlót? Bocs mindenkitől, ha evidenciát kérdezek, de ez most meglepett.
-
Tibi86
aktív tag
válasz szabifotos #35096 üzenetére
Ennyiért elég jó vétel, ha csak single-re kell. Bár multi nélkül meg nem sokat ér..
[ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
Erről a boltról mi a véleményetek, vásároltatok már tőlük? Konzolvilág 25k-s árához képest egy fokkal barátibb az árképzésük.
Köszi
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Quake Arena Arcade (Quake 3) meg van valamelyikőtöknek a boxra? Vannak rajta multin?
Csak mert most 600 Ft aztán elgondolkodtam rajta, hogy nosztalgiázásra megveszem.
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy továbbra sem lehet Maestro típusú bankkártyával vásárolni a marketplace-ről? Vagy sikerült már valakinek?
Köszi
-
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes még megvenni Black Ops 2 season passt? Mennyien vannak a dlc mapokon?
Köszi
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Lehet a boxnál két különböző hdd-t használni, melyekre azonos profil alatt mentettük le az "on demand" játékokat?
Magyarul érdemes vennem egy 320GB vinyót a jelenlegi 250-es mellé, hogy ne kelljen a játékokat állandóan töltögetnem?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült egy olyan használt lemezt megvennem aminek két repedés van a középső műanyag furatán.
Nem ér az adatfelületig a repedés, hibátlanul felment a hdd-re. Csak hát félek, nehogy a meghajtóban szálljon szét a dvd...
Ilyen lemezekkel mik a tapasztalataitok? Kuka, vagy használjam nyugodtan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest