- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Köszi srácok a helpet!
Igen elég meleg, es nem hallom azt se, hogy menne benne a venti.
Mihamarabb szétkapom, mert most lenne időm végre játszani erre bekrepál.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Akkor szétkapom mint foxi a lábtörlőt.
Fat tápot már 2x is kellett takaritanom, de ez a slim alig volt használva ezért furállom.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Slim gépem az utobbi időkben random kikapcsol, akar játek akár csak dash közben is.
A tápegység pirosan világít, áramtalanitás után viszont ismét jó egy ideig.
A tap halhatott meg vagy a gép?
Ha jól tudom a tapban van venti is viszont a fülemhez tartva nem hallani semmit.
Lehet a venti állt meg benne és tulmelegszik?Talalkozott már valaki hasonlóval?
-
StLui
veterán
válasz helltp #34185 üzenetére
Ebből az összes leírásból, válaszból annyi lett volna a lényeg, hogy nem éri meg fat gépet venni, csak slimet.
Más:
Ma jártam MM-ba, újságjukban ott a 59-ért az 500-as gép fifa 15-tel, de kirakva nem volt.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
helltp
aktív tag
Az nem gáz, ilyesmitől nem ijedek meg. Köszönöm a segítségeteket, most jóval okosabb lettem. Még egy kérdés, használtan egész olcsók a játékok, ilyenkor hátrányban vagyok már mint második tulaj? Halo4, BF4 ilyesmi multi része ilyenkor nem "sérül"?
(#34183) energy4ever:ez szomorú, akkor ha esetleg régebbit veszek ami működik, akkor érdemes újrapasztázni egyből, vagy inkább ne is nyúljak hozzá? (Vagy inkább akkor kérdezgessek ilyeneket ha már van eszköz amiről kérdezzek? ) Köv hszre: Az jó hír mert használtan egész jó árban vannak.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
helltp
aktív tag
válasz #17954112 #34180 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Még lenne egy elég láma kérdésem, de mindig PC párti voltam úgyhogy egyátalán nem vagyok képben sajnos. "(ha egy moddolt, chippelt, gép felmegy Live-ra azt örökre letiltják)." mit bannolnak ilyenkor? A gépnek van valami hardveres azonosítója més azt bannolják, vagy valami felhasználót? vagy mit?
(#34181) energy4ever:Egy 5-6+ éves gépen talán már talán nem releváns, gondolom előfordul hogy kinyitja néha az ember porszívózni ilyesmi.
És ezzel a melegedés problémával nem lehet semmit sem csinálni? Gondolok itt olyanra pl. hogy kifúrom az oldalait és odarakok egy ventillátort.
[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
válasz #17954112 #34180 üzenetére
Garanciamatrica hianya a legegyszerubb.
Helltp:
"Fat gépekkel kifejtenéd légyszives hogy mi a baj": Az alaplap es a processzor kozott sok pirinyo golyo van. MIvel a fat gepek hutese nem az igazi, igy a hirtelen hoingadozas miadt az alaplap elvetemedig, a processzor marad merev, majd a kis golyok elrepednek koztuk, es nem lesz tobbe kontakt az alaplap, es a proci kozott.Szerk: igen, van azonosito, olyan mint a telefonoknal az imei, ilyenkor az alaplapot tiltjak le vegleg.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz #17954112 #34177 üzenetére
Kiegészíteném, hogy ha Jasper lapos FAT-et talál olcsón, azzal sem lő nagyon mellé, de nyilván egy jó árú slim-mel jobban jár.
helltp:
Régi fat gépek hajlamosak voltak 3 ledes hibát produkálni, főleg az első szériák. A 2. sorozatra javult a dolog, a 3. eresztés pedig még jobb, de igazán a slim-ek küszöbölték ezt ki.
[ Szerkesztve ]
-
helltp
aktív tag
-
helltp
aktív tag
Sziasztok, használtan szeretnék xbox360-at venni, mire figyeljek? Tudom ez így elég tág, de akármit szívesen fogadok ami eszetekbe jut, régebbi gépeket nézem, alacsonyabb árkategóriában.
Szerk.: Én ebben nem nagyon vagyok otthon, ugye a játékok szemszögéből elég annyi hogy Xbox360 legyen? (Gondolok itt arra hogy kialakítástól és alaplaptól függetlenül, egy 7éves példányon is ugyanúgy elmegy a pl. titanfall mint egy újon? )
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz tomee007007 #34171 üzenetére
Köszi, megnézem!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
koma106
senior tag
-
persil
nagyúr
Nem tudjátok véletlen hol tudnám megvenni a state of decay c. játékot? Letöltős verzió nem játszik, nincs hdd a gépben, meg egyébként sem szeretem a digitális változatot, szóval dobozosat szeretnék, de neten mindenhol csak az xbox one verzióról írnak.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
koma106
senior tag
válasz koma106 #34153 üzenetére
Sziasztok! Ezt a gépet szeretném megvásárolni.Minden gyári tartozéka megvan és az eladó szerint nem volt módosítva, flashelve, RGH-zva, bármit is jelentsen az. Mire figyeljek a vásárláskor? Van-e valami típushiba ami később előjöhet?
Nekem csak GTAV-re kell, azt is csak alkalmanként...-
-
tomee007007
őstag
Itt vannak a heti akciók.
Ahogy a pletykák szóltak, GTA IV, V leárazás, illetve november 1-ra való tekintettel zombis arcade játékokÉrdemes még a napokban párszor ránézni, várható további bővülés.
-
nagyúr
válasz Romeo619 #34159 üzenetére
Ugyan az mint a régi - vagy mint mobil platformokon. Ha szereted megéri. Szerintem igen, mert egy jó játék. Kicsit rusnya de legalább szórakoztató!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Tigi
őstag
Akármilyen elemet/akksit rakok bele, nem jó.
Viszont most szólt a gyerek, hogy a boxhoz adott gyári Controller is kikapcsolt kétszer az előbb a State of Decay alatt.
Létezhet, hogy a játék csinálja ezt a Controller-ekkel?
Mondtam neki, hogy holnap tesztelje másik játékokkal is a Chrome Controller-t.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
BMS
őstag
Ezt elolvasva nem tudok segíteni csak annyit tudtam volna,hogy próbálj nagyobb elemet belerakni mert nekem is volt ilyen amikor tesco-s elemet raktam bele ami ugye pár mm-el vékonyabb mint pl a duracell akkor rezgésnél kikapcsolt a joy...vidd vissza a kart inkább
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
droving
aktív tag
válasz energy4ever #34158 üzenetére
Egy másik gépemre kellene a beárazás amit privátban küldtem.
Valószínűleg azért mert gyorsan kellene.droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Romeo619
senior tag
Megéri ez a gta san andreas az 500st?
-
droving
aktív tag
Valaki ráérésből megnézne nekem egy gép összeállítást ?
Beárazós topik fullon , kicsit el vannak csúszva.
Valaki esetleg ?droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
StLui
veterán
válasz koma106 #34149 üzenetére
Nekem egy 250GB-os Fat gépem van évek óta, ehhez már nem kell semmi módosítás. De biztosra csak akkor mehetsz szinte ha slimet veszel. Nem foglalkoznék semmilyen buherált box-szal (hogy kell ezt írni?)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom szabad-e itt tanácsot kérni ilyen témában: használtan szeretnék XBOX-ot vásárolni, a felhasználás célja kifejezetten GTAV (megvan a gyári játék). Live nem feltétel, de jó lenne, ha az is menne. Ezt a gépet néztem ki. Megéri, érdemes-e megvenni, mire kell figyelnem?
Köszönöm.-
-
prisz
senior tag
Most olvasom az MM szórólapot holnaptól Xbox 500GB+fifa15 59pénz. Ez jó ár érte???
-
droving
aktív tag
válasz tomee007007 #34128 üzenetére
Nekem nem a sebesség lenne a lényeg.
Ha nem az ,hogy kíméljem az olvasó fejet.droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #34139 üzenetére
Jobb többször mint egyszerse...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Na, próbálgattam a gyerek Chrome Controller-ét.
Mostanában főleg a State of Decay-el játszik és akkor kapcsol ki a Controller ha megharapja egy zombi, pedig nem is rezeg a joy.
Ha a játékban kikapcsolom a Vibration-t akkor nem kapcsol ki, ha visszakapcsolom akkor az első harapásnál rögtön kikapcsol.
Most próbálgatja a joy-t a Dead Island-el, de eddig ott nem kapcsolt ki.
Még teszteltettem más játékokkal és majd eldöntöm, hogy visszaviszem e a boltba.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #34136 üzenetére
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
MasterMark
titán
500 Ft: [link]
Switch Tax
-
BMS
őstag
válasz MasterMark #34133 üzenetére
a gyári számot ami valahol hátul van?
És azt honnan tudja a ms,hogy még kb 1év gari van amit ők csinálnak?"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
BMS
őstag
hali
Tudna nekem segíteni valaki?Van egy xbox 360 e konzolom amit 1éve vettem és ugye 2 év garit adtak rá.
A jótállási papíron az van,hogy 1évet áll a konzolvilág...akkor most ha innentől elromlik akkor a microsofthoz kell visszaküldeni vagy az itteni szervizeikhez? Akkor kell az a garipapír ami az én nevemen van vagy nem mert a gyári számot nézik a hátulján,csak mert el akarom adni"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
-
droving
aktív tag
gta5 nem tudom kompletten felfeleltetni , h ne keljen cd-ről játszani ?
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
StLui
veterán
Nagyon segítőkész volt az ügyintéző! Sikerült is töröltetni, még nem is valósult meg a tranzakció, szerencsém is volt. Már látom is minuszoló tételt a fizetési listában az xbox oldalamon.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Urak!
Munkahelyemen a slim xboxon hogyan kell a Family Timert kikapcsolni? Mert semmire sem reagal. Esetleg letezik ugynevezett factory reset?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
StLui
veterán
válasz tomee007007 #34120 üzenetére
Én már fizettem forex számlára is pénzt vele, és ott még hetek múlva is attól paráztak, hogy visszamondom, ezért nem akartak kiutalni csak ugyanoda, akkor nem mondhattam volna már vissza semmiképpen szerintük.
MasterMark: az sem érdekelne[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #34118 üzenetére
"Most én is megnéztem újra hogy mondtad."
Megpróbálom felhívni őket visszamondatni, ha nem sikerül akkor a banknál letiltom a tranzakciót, hátha
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #34116 üzenetére
100%-ra meg voltam győződve arról, hogy kikapcsoltam, eszembe sem jutott, hogy nem.
Bejelentkezés után kattintson a My Account részre.
Kattintson a Subscriptions pontra.
Ha nem megbízható eszközről jelentkezett be, akkor ki kell választania egy meglévő biztonsági azonosítót, pl. az e-mail címét vagy telefonszámát, ahová elküldhetjük a biztonsági kódot. A kódot az e-mail címére vagy mobilszámára küldjük el.
A biztonsági kód megérkezése után kattintson a Next parancsra.
Adja meg a kapott kódot, majd kattintson a Submit parancsra.
Keresse meg azt az előfizetést, amelynek módosítani szeretné az automatikus fizetési beállításait.
Kattintson a Cancel automatic payment parancsra.
Kattintson a Folytatás pontra.ráadásul erre (fiamé) az accountra nem is akarok goldot, a másikra meg kéne mindenképpen, mert be szertnék szállni az FRH klubba Forzában, azt meg csak golddal lehet
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Közben rájöttem, valószínűleg megálltam egy pár lépéssel a lemondás befejezése előtt, azt hittem az már csak egy reklámoldal. A leírásuk meg számomra követhetetlen volt, mivel az angol nyelvű menüpontokat írják ki benne (az amúgy magyar nyelvű leírásban), én pedig magyar megnevezéseket látok.
-
StLui
veterán
Hát nagyon vigyázzatok, én kikapcsoltam az arany megújítást és mégis megújult a mai fordulónappal.
-
walcott14
csendes tag
Van itt olyan aki Madden 25-el live-on szokott játszani ?
-
-
raziel01
veterán
-
robogos10
senior tag
Most szedem a Darksiders 2-t valaki játszott már vele érdemes leszednem?
Nejemnek szedem mert kicsit mintha devil my cry ra hasonlítana
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Jég: sunkelandras - Nintendo Switch Oled
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest