Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Hát nem tudom, én toltam a GOW első részét PC-n is és Xbox 360-on is és ott azt tapasztaltam, hogy magasabb nehézségi szinten nem elég köré lőni, el is kell találni. Ráadásul nem az van, hogy előbb-utóbb úgyis eltalálom, addig igazgatom a célkeresztet fel le jobbra balra, mert az nehezebb szinteken halál. Nekem ott is (pedig a GOW valóban nem igényel halál pontos célzást) egérrel százszor jobban ment. Ugyanez volt a Kane&Lynchben, pedig az sem a pontos célzásról híres. Szóval szvsz ahol célozni kell / lehet egérrel, ott az egér a nyerő, függetlenül attól, hogy TPS vagy FPS. Persze nem mindenki egyforma, lehet, hogy van akinek a kontrolleres célzás jobban kézre áll.
A legnagyobb gond egyébként az egymástól távol lévő ellenfelekkel van, és azok közti gyors váltással, gyors körbefordulással, nem pedig a pixelpontos szemkilövéssel
A Lost Planetben egészen jól meg van oldva mert gondoltak erre és tudsz gyorsan 90-fokot fordulni minden irányban egy gombnyomással.
Aktív témák
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A Lost Planetben egészen jól meg van oldva mert gondoltak erre és tudsz gyorsan 90-fokot fordulni minden irányban egy gombnyomással.