Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Aktív témák
-
feki80
tag
válasz
Yamaha R1
üzenetére
Szia!
1. A gép hűtése sajnos alapból nem kielégítő.Ezt szerintem simán érezheted ha kiveszed a lemezt az olvasóból.Mondjuk én csak az első szériás gépek nevében beszélhetek, ugyanis nekem abból van kettő(az egyik sajna meghajtó nélküli és PC-s házba van átszerelve
)Én ekkor döntöttem úgy hogy saját kézbe veszem a dolgot.Meghajtót kitettem a gép tetejére+12cm-s venti a tetőre.Állítólag a sima volt ''mod'' is elegendő a megfelelő hűtéshez, de én nem akartam forrasztani, meghát a meghajtót elég sűrűn kellett ''updatelni''.
2. A hang nálam egy Console Adapter segítségével van megoldva amit egy Logitech X-530-as 5.1-s hangfalszettel kaptam, így alakul ki a hangzás.Ha ilyesmi szettre akarod rákötni a 360-t akkor tudtommal mindenképpen kell ilyen adapter.Más viszonylatban viszont nem tudok nyilatkozni(erősítő, stb.).
Remélem tudtam segíteni.De biztos lesz más is akinek más tapasztalatai vannak.
Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)Én ekkor döntöttem úgy hogy saját kézbe veszem a dolgot.Meghajtót kitettem a gép tetejére+12cm-s venti a tetőre.Állítólag a sima volt ''mod'' is elegendő a megfelelő hűtéshez, de én nem akartam forrasztani, meghát a meghajtót elég sűrűn kellett ''updatelni''.