Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
GRaul
őstag
Vki segitsen legyszi

Demokat honnan tudok leszedni ha nincs vinyo az xboxhoz?
Pcre eloszor utana dvdre.
De nem talalok oldalt ahonnan tudnek letolteni.
Koszi a segitseget elore is
-
Djuree
félisten
ja és akinek nem tetszett a gta4 az próbálja ki a mercenaries2-őt! persze az is kipróbálhatja akinek tetszett
nagyon jó játék!
hatalmas bejárható terület, graikai stílusra leginkább far cry. felmész egy magas sziklára és belátható az egész lenti terület. bárhova el lehet menni amit belátsz fentről, akár helikopterről is. igaz sztem kicsit könnyű a játék, alig párszor haltam meg eddig pedig már 60% fölött járok. meg kicsit hülye az MI szokás szerint
rengeteg jármű, mindent lehet vezetni amit meglátsz, az egyszerű dzsunkától kezdve a nehéztankig. sok vizi, légi és földi jármű. 6 frakció akitől küldetéseket lehet elvállalni persze nem lehetsz mindenkivel barátságban
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi
üzenetére
pedig nagyon jó gém az army
persze csak koopban. mi haverral kitoltuk koopban osztott képernyőn, nagyon nagy móka volt. ...és az is biztos hogy ki fogjuk mégegyszer tolni legnehezebb fokozaton is 
...single-ben szar, itt direkt a két emberes játékra van a hangsúly fektetve, a gépi (un)intelligencia meg ugye...csutka...
érdekes nekünk a kamerával nem volt semmi gond. az ellenfelek elég hülyék (mint minden fps-ben) de azért a vége felé már elég ügyesek, vagy ha nem is akkor meg a nagy túlerővel ellensúlyozzák idiótaságukat

-
spammer
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
2 vagy több boxot kell rákötni pl. routerre, de lehet hogy direktben összekötve is megy. (Csak 1 boxom van, így sajnos nem próbáltam). Ezután a játékon belül a multiplayer lehetőségeknél kell a System Linket választani, így a 2 gép elvileg gond nélkül látja egymást, valaki hostol, valaki joinol és kész. (Értelemszerűen 2 gép, 2 monitor vagy tv
) Ha jól tudom múltkor Djuree írta, hogy haverjával játszott 2 gépen, dobj neki egy privit 
-
heihachi
addikt
Amúgy beszereztem egy Army of Two-t. A Burnout Paradise-t cseréltem el rá, mert annak a játéknak az ég egy adta világon semmi értelmét nem láttam. Kb. 4-6 órán át jó szórakozás volt, aztán még 2-3-ig toltam, csak azért, mert megvan, aztán csere.
Na szóval ezzel az Army of Two-val sem jártam jól, mert ez csak úgy árasztja magából az igénytelenséget. A grafika az nem rossz, de nem is eget rengető, helyenként egyenesen ronda (pl. a fegyver választós / tuningolós rész, az valami írtó kiábrándító). Azonban a nagyon gagyi fedezék rendszer, az idióta kameranézet (nagyon kis területet látni be, forgolódni kell, mint egy idióta), a nagyon rossz irányítás, és a borzalmas AI (a társam is meg az ellenfél is) miatt már az első pálya után nagyon nincs kedvem vele foglalkozni. A pályatervezés az valami embertelenül gyenge, egy irány van, arra menjél és kész, a terep nem rombolható.
Az ellenfél az odarohan hozzám AK-val a kezében, és két centiről akar lelőni, ahelyett, hogy megállna valahol egy fedezékben, és onnan lőne. Ha fedezékbe is bújik, akkor a hozzám legközelebb eső fedezéket választja, vagy annak a másik oldalát, ami mögé én bújtam. Volt olyan, hogy megálltam egy helyben, egy lépcső alján, és a pályarészről az ÖSSZES ellenfél odajött. Halomra lőttem őket, aztán végig mentem az üres pályarészen. Bombával a hasukon/hátukon feltartott kézzel rohannak oda hozzám az öngyilkos merénylők
Ez mi, ezt honnan a francból szedhették? Két centire magamtól lelövöm, felrobban, persze nekem semmi bajom. De ha a két centit megteszi, akkor felrobbanok vele.Szóval van egy eladó Army of Two-m
Pedig én egy Kane & Lynch színvonallal már megelégedtem volna, az szvsz magasan üti ezt az ultra gagyi valamit
Hogy ugye a GOW-ról már ne is beszéljünk.Talán multiban adok neki még egy esélyt, de az irányítás miatt, meg mert úgyse látni rendesen semmit, nem sok reményt fűzök hozzá.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Mert nem kell és kész. Magától lejátsza az összes játékot. TV-n kellett változtatni, de monitoron nem kell, mert belövi saját magának.
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Nem erdekel vkit egy ilyen?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBOFFX:IT&item=250293014185 -
ggf8600gts
tag
válasz
Kasza08
üzenetére
Az Arcade játékok között volt olyan hibaüzenet hogy a PAL-50-es alapbeállítást nem supportálja a Freedy Frenzie című játék. Az 576-ban azt mondták, hogy ez a 60HZ-s játékokra érvényes. A Dahboard Display settingsben ha TV-re van kötve ki lehet választani, hogy PAL-50 vagy pal-60, de az LCD monitorok esetében nem találtam ilyen állítási lehetőséget. Tehát hogy is van akkor ez?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Részvétem a ninja g 2-höz mert valami irdatlan nehéz lenyomi a főmukikat a lehetetlennel határos szinte.
Pal-os játékok fognak menni csak az xboxodon ha minden igaz. -
Kasza08
őstag
válasz
ggf8600gts
üzenetére
Minden játék 60Hz-en fut, de csak PAL-on. NTSC-t nem olvassa be az Xbox, kivéve az USA-ban és Japánban vett konzolok. Tudom, PS-nél mind2-t olvassa...

-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Én is beüzemeltem a júniusban vett XBOX360 konzolomat. 20" Dell Widescreen monitorra van kötve VGA bemeneten keresztül. A PC DVI-n keresztül csatlakozik ugyanarra a monitorra. Namost a kérdésem az, hogy mit kell beállítani a monitoron vagy a Dashboard-ban ahhoz, hogy a 60 Hz-es (NTSC) játékok is fussanak?

Egyébként az első játékom a NINJA GAIDEN 2 (EREDETI)

a segítségeteket előre is köszönöm!

-
-
Mr.Grincs
veterán
bwoay: Igen, ott néztem
Miért valami baj van vele? Meg a Gametrailersen.
Viszont a GTA 4 szebb volt PS3on vagyis ott látszott az aszfalt részletessége boxon meg nemigazán volt kivehető.zsocy: GRID ot még nem néztem de meg fogom.
hát tényleg akkor no comment.
Bennem a COD4 ilyen formán nyomot hagyott pedig PS+ ra van meg, de gépem még nincsen sajna
Ingyen nem lehet nyomni lanba a játékot vagyis live on keresztül csak zsetonba? PL: MOH Airborne, COD4, stb...
Úgy tudtam, hogy kiadták az Unreal 3at boxra, de lehet csak PS3 ra és PC re adták ki és én néztem el. PC végigjátszotam és ott nagyon szupibubi volt. Vagy mintha láttam volna valahol hogy tán jön boxra is. Erősítsen meg valaki aki biztos benne.
-
GRaul
őstag
Most toltam vegig a Halo 3mat.Hat Nagyon nagy Game.
Nem hittem Volna h ennyire megfog tetszeni.
Egyebkent Nem tudom mar ki irta regebben h sokkal tobbre becsuli az ember azokat a jatekokat amiket megvesz es nem letolt.
Nagyon sok igazsag van benne.
Pcn Halo2 nem erdekelt.
Pedig az is igy nezett ki.
Bocsanat h nem irok vesszoket csak nem igazan talalom meg a laptopon
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Most sikerult hozzajutnom par xbox jatekothoz 36 fontert.
Ha vki ismeri oket tudna irni Rola vmit roviden.
Blue Dragon
Assassin Creed (Ezt ismrem pcrol gondolom nem mas boxon se)
PGR3
Splinter Cell Double Agent
Koszi a valaszt
Jah es meg annyi h a prey meger 2700ftot? -
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Vagy Gametrailersen? A GRID-nél volt hogy felcserélték az X360-PS3 feliratokat, és az Xbox-ot hozták ki szebbnek... no comment

Mondjuk a Box használ alapszintű élsimítást a PS3 pedig nem, az azért segít a látványon.
-
HagaNRG
őstag
Mit kell állandóan a hardveren variálni még egy konozlos topicban is, áruljátok már el!?
Nem hiszem el, hogy valakinek ez a mániája, ahelyett hogy játszodna.
Miért nem lehet ezt vagy azt vagy amazt cserélni, miért ez van benne amaz helyett, unalmas kicsit állandóan a nyavajgást hallgatni. Játszani szoktatok rajta?
A másik oldalon meg jönnek az amatőrök, akik megvették ugyan a gépet sok pénzért, de az, hogy pénzt adjanak a játékért az nem megy, ehelyett itt jönnek azzal, hogy hogy kell leszedni meg kiírni a játékokat.Namindegy. Nem lennék ennyire ideges, de msot tudtam meg, hogy Dzsudzsáknak a azt az irritáló fejét kell majd bámulnom a Fafa borítóján. Kafa.
-
-
Mr.Grincs
veterán
A 60GB-s verzióban milyen olvasók vannak?
Csak azért kérdeztem ezt az olvasótémát mert az xmedia honlapján elég drága dolgokat talátam amiből arra következtettem hogy problémás lehet az olvasó...vagy ha elhasználódik akkor húzós összegek is repkedhetnek..
Lézer olvasófej csere + műszeres kalibrálás (Toshiba-Samsung és Hitachi LG meghajtókban is)
- 12000 Ft
DVD lemezhajtó motor cseréje
- 6000 Ft
Hitachi-LG, Toshiba-Samsung elrontott, elflashelt meghajtók javítása orig.bin sem kell (csak gyári firmware feltöltése)
- 8000 Ft
DVD olvasó új
- 25000 Ft
-
Jbl2121
csendes tag
válasz
Prof01
üzenetére
hat igen segitseg az kene fokent hogy tegnap letrehoztam 1 topicot ami mar nincs meg. gondolom valaki torotle. itt lattam irogatnak drive-okkal kapcsolatosan is. godnoltam akkor miert ne.
szoval akkor kernem, meg is hova kene irnom?Szerinted miert lett torolve? Szerinted viccbol van a topic cimebe bevarazsolva, hogy ne warezojja'?

[ Módosította: tiv83us ]
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
a boxban gyári DVD-ROM van, legalábbis nem tudok róla,
hogy külön üzemet nyitottal volna a Microsoft konzolokhoz való olvasó legyártásához.
Annyi a trükk, hogy más a tápcsatlakozó,
nyilán azért, hogy sima PC-s drive ne legyen használható helyette,
de ezt és a firmware-t leszámítva minden valószínűség szerint
egy kutyaközönséges DVD-meghajtóról beszélünk.Miután egy konzol az életciklusa elején még nagyon komoly veszteséget jelent
a gyártónak, értelemszerűen ott spórolnak rajta, ahol tudnak.
Természetesen kerülhetett volna bele valami komolyabb Plextor is,
de az pont a kívánt iránnyal ellentétesen módosította volna a költségeket.Azóta már vagy a 4-ik DVD-ROM-ot éljük meg a boxnál,
tehát korántsem konstans a minőség.
Nem merem kijelenteni, hogy javult,
bár számomra a Benq egy megváltás volt a korábbi Samsung után.Az biztos, hogy a leggyengébb minőségű széria a karistolós volt,
annak az eredetét nem ismerem, talán Samsung volt, nem emlékszem.Egy a lényeg: ha PC-s meghajtó volna benne,
és szabadon cserélhetnénk, akkor a Microsoft lényegében
rúgna magának egy kapitális öngólt. Így sem tudták elejét venni a wareznak,
mi lenne akkor, ha mindenki olyan meghajtót szerelhetne bele,
amilyet csak akar...Ráadásul a kérdés felvetődését sem értem:
olyan nagyon jellemző lenne a meghajtó hiba?
Én a környezetemben még eggyel sem találkoztam. 3LED az volt bőven. -
Mr.Grincs
veterán
Lejárt az időm
Elfelejtettem leírni még hogy rengeteget, használom, a dvd írómat ami olvasó is egyben. Nyüstölöm állandóan már lassan két éves Pioneer DVR 111D és semmi baja sincsen, egy dvd íróm sem azért került el a háztól mert meghalt, hanem mert eladtam vagy új gépet vettem. Kiválóan ír olvas, dvd-t is meg cd-t is, és még dvd9et is írok vele szintén nem keveset és egyszer sem rontott. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy így megérte volna valami jobb márkájú gyárral leszerződni, az ólvasók terén és akkor talán nem lenne annyi gond
De sajnos nem így van
-
Tolja valaki az alone in the dark ot?
-
Mr.Grincs
veterán
Hát igenis meg nemis....Azért nem hogy hozzám dőljön a lé és az "én " olvasómat vegyék meg újra ha behal. Igennek meg talán olyat hogy eygségeset tettem volna bele, mint a pc be hogy sata vagy ide és akkor egyszerűen kiveszem beteszem az újat ha meghal és ennyi
De sajna ez akkor nem így van
mert az eredeti box játékokat olvassa a pc meghajtója, szerintem még jobban mint a gyári boxé. Szóval oyan nagy eltérés nemhiszem hogy lehet. -
Mr.Grincs
veterán
Olyan kár hogy nem úgy csinálták meg ezt az xboxot hogy bele lehesen tenni normál dvd írót vagy olvasót és az olvasóprobléma olcsón lenne orvosolva
Nincs valami lehetőség erre? -
Kasza08
őstag
válasz
mergal
üzenetére
én valami edimaxot használok, wifis, de rádiót nem kaptam hozzá
7k volt, elég stabil, nem volt vele baj soha.jah, btw: Ma vettünk 32"-os LCD tv-t
Most sima komponens kábellel használom, így nem valami lenyűgöző a kép, de még így is jobb mint a CRT tv.
A tvnek nagyon szép képe van, meg is kellett érte harcolni(szószerint). -
mergal
aktív tag
Okay. Köszönöm a válaszokat!
-
Djuree
félisten
válasz
mergal
üzenetére
nekem smc van és teljesen jó már másfél éve. a pc is erről megy, meg a box is. ráadásul ez bekonfigolja magát, szolgáltatóváltáskor sem kellett soha konfigolni és a box-nál sem, csak rádugtam és ment egyből.
ami drágább és nagyon jó az a linksys vagy a d-link...
szóval attól függ mennyi pénzed van
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Van aki chello-t és boxot oszt meg routerral? Ha van és tökéletesen műkszik mondjatok már pár routert, vásárlás elött állok de nem akarok vele befürdeni!
Köszi! -
boygabi_
aktív tag
Winyó nélkül lehet a Live-on játszani? Nagyon csábító ugyanis az Arcade kiszerelés ára.
-
Djuree
félisten
hát ez az infinite undiscovery nem egy nagy szám
a graf közepes meg az egész elég gagyinak tűnik. ez a valós idejű harc sem jön be...
azért square enixéktől jobbra számítottam. na majd talán az új FF... -
Prof01
veterán
válasz
Devastator
üzenetére
Az új konzolig még kb. 2-3 év, de reméljük azután is jelennek meg hozzá játékok, nem úgy, mint az Xbox Classic-nál.

-
Djuree
félisten
válasz
Devastator
üzenetére
marhaság. még legalább 3 évig nem jön az új xbox...
-
HagaNRG
őstag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Ez komoly? Ez hihetetlen olcsó, még egy sima dobozosért is, pláne MM-ben, pláne borsodban.
Más hasonló árban?Én mikor megvettem a boxost júniusban, szétnéztem ugyanott, de még a régi címek is mind simán 12 fölött voltak. Vegye gyorsan, aki értékeli.
A Halo nekem sem annyira bejövős, de ettől függetlenül elhiszem, hogy csodajáték. Nekem eleve a világa nem szimpi. A GOW se sokkal jobb, pedig a második rész lassan jön, elég komisz lesz a videok alapján. Nem szeretem a nyomasztó játékokat. (most telepítettem fel notira a Sims Apartment Life-ot)

-
Devastator
tag
Van igazság abban, hogy a x360-ban nem sok tartalék marad? Kb. mennyi ideig húzhatja még?
-
F.B.I.
veterán
HALO3 LIMITED EDITION mágneses 5 cm vastag fémdobozban most láttam a miskolci MM-ben 5990,-FT. Ajándék ha nem warezban nyomod!
-
HagaNRG
őstag
válasz
MooN00
üzenetére
FIgyelj Moon00 barátom:
Én is rettegtem anno,h. kiszúrok magammal, ha eredeti boxot veszek, piszkálatlanul, ami csak bolti játékkal megy majd. Főleg mert PC-s korombna annyiból állt mostanában a játszás, hgoy megjelent egy új játék, kipróba, ha nem jött be, már ment is a szemétbe ahogy volt.De csak belevágtam a legális játékélménybe.
2, az 2 db játékkal vettem meg a 360-asat júniusban.Egy percre sem bántam meg a dolgot. Látom én is,hog ysokan jönnek a szinte még meg sem jelent játékokkal, máris nyomulnak velük. Ha te még azt sem tudod, honnan lehetne ilyeneket leszedni, akkor főleg ne nagyon menj bele, mert ez azt jelenti nem vagy egy PC Guru.
Egyébként annyira nem is kell hozá annak lenni, de nem árt tagnak lenni egy-két helyen.Látod, milyen megbízhatatlan az Xbox. Ha belepiszkál az ember, oda a garancia, a meghibásodás esélye csak nő, ha meg 3 ledet kapsz akkor jól fogsz kinézni.
Nem kell félni az eredeti játékoktól, hidd el.
Nyilván nem kell mindent megvenni 18 ezer Ft-s új áron.
2-3 hónap alatt minden játék lemegy 5 ezer körülre használtan. Hidd el, ha az ember sok pénzt ad valamiért, sokkal jobban meg fogja becsülni, sokkal gondosabban fogja kiválasztani a játékot, amit megvesz. Mivel nem lesz tele a winyó kiírásra váró játékokkal, az ember emiatt sokkal több időt szentel majd egy-egy játék megismerésére. Azt nekem ne mondja senki, hogy egy új, minőségi játékkal az ember nem tud elszórakozni 1-2 hónapig. Ha kezdésnek veszel 3 használt játékot, máris pár hónapra bebiztosítottad amgad szórakoznivalóval. Mire azokat kijátszod, leszedsz pár demot a LIVE-ról,már fogod tudni, mi lesz a következő gamma.
Hidd el, én magam sem hittem volna,hogy valaha sok ezreket fogok kiadni játékokért. A kulcsszó nem a menyniség, hanem a minőség. Nem tudom, milyen stílust szeretsz, de én minden stílusból beszerzek egyet, meg még bevárom a Fifa 09-et, de szerintem jövő nyárig nem fog kelleni új játék.
Értéket veszel és sokkal többe fogsz majd nézni egy eredeti dobozos játékot, mint egy másolt CD-n a polcon, hidd el.
Azt meg ne mondja senki, hogy havonta nem tud kiadni 5-6 ezer Ft-t egy játékért. Az ingyen persze mindig olcsóbb lesz, mint a legolcsóbb bolti is, de más szemmel is fogsz ezután a játékokra nézni ezt garantálom. -
MooN00
aktív tag
Egy kicsit eltevedtel...

[ Módosította: tiv83us ]
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Xbox Experience összefoglaló:
[link] -
Djuree
félisten
lol
:
ááá -
Djuree
félisten
warezosoknak tölthető az infinite undiscovery
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Vinyom kezd betellni, /mar 200 felett van a zeneim szama RB-ben es darabja $2.99 volt ezert nem szeretnem elvesziteni/, vennem kell egy elitet, foleg hogy most kb annyiba kerul, mint amikor a 20GB-s Premiumot vettem 9 honapja.
Megoldhato a DLC-k atmasolasa az egyik vinyorol a masikra? :S
-
Tomekk.
aktív tag
Hali!
Tegnap vettem egy 60gb-os 360-at, még csak a Gta4 van meg hozzá, de ma reggel kifagyott 5 perc játék után, utánna játszottam vele még 10 percet kb akkor nem volt baj. Ez normális, ugye nem a gép hibája? De amúgy nagyon baba a cucc
-
madface
csendes tag
Üdv.
Van valaki aki a xbox360 vezetékes kontrollert használja pc-s gamekhoz? Mik a tapasztalatai? Bármelyik gamehoz lehet használni és/vagy tetszőlegesen konfigurálni? Mint például egy Logitech Rumblepad II-t? Mert nekem eddig csak ezzel volt......de csak kölcsönbe!
-
Prof01
veterán
Az előbb elkezdtem nézni egy Brother in Arms: HH videót és arra lettem figyelmes, hogy 0:44-nél beszélő faszinak John Antal a neve. Szerintetek magyar az illető?
[link] -
HagaNRG
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kolombusz- de ismerős az a Preowned címke.
Csak én a 29ł-osoktól hidegrázást kapok.
Jelenleg erősen a 10 fontos Assassin's-et keresem és a szintén ennyiért vesztegetett DIRT-et.Ma is az egyik szemét GAME boltban volt pofájuk kitenni 39 fontos PREOWNED címkével a GRID-et.
Lehet, hogy a végén majd kapkodni fogok, hogy beszerezzek mindent, de mivel úgysem tudok játszani, majd csak otthon, úgy érzem jobb lesz kivárni a hátra lévő két hónapot, lesznek itt még talán addig 10 font alatti DIRT_ek is és 10 körüli Top Spin 3-ak, GRID-ek.De már GTA is van 29-ért is, így minden lehetséges. Messze még november.
Aktív témák
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De amúgy világos és érthető minden. 
normál NTSC-set nem fog lejátszani...

Ez mi, ezt honnan a francból szedhették? Két centire magamtól lelövöm, felrobban, persze nekem semmi bajom. De ha a két centit megteszi, akkor felrobbanok vele.
Hogy ugye a GOW-ról már ne is beszéljünk.
).
Pal-os játékok fognak menni csak az xboxodon ha minden igaz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)