Hirdetés
Aktív témák
-
1010
őstag
új a autós játék jön aug 4 én a neve: Baja

-
heihachi
addikt
Beszereztem a Burnoutot, ez nagyon király játék, ennek igazi konzolos feelingje van

-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hja, egyenesen imádom
-
1010
őstag
nézem ezt az oldalt se cég bejegyzés szám se adószám se elérhetőség
ez átverésó és miylen kedves a tulaj
Mondtam már százszor, ami feljebb is olvasható:
Ha a Chatbox-ban tesztek fel technikai kérdést, akkor egy hétre kitiltásban részesültök.
T essék a fórumba fáradni kedves hölgyek és urak!
Magyarítással kapcsolatos kérdésetek meg az éríntett magyarításnál feltehető. -
bwoay
nagyúr
válasz
Prof01
üzenetére
muhháháhá, jogos! biztos barna!
Kasza:
nem adtak wireless kontrollert.
de tök mindegy, mert HDMI nélküli Arcade gép sosem volt,
meg nem is lesz. ezek régi Core masinák,
egy cordless kontrollerrel, Arcade-ként árusítva,
valszeg valami akciós beszerzésből, ahogy 1010 is írja -
-
MarKoo
addikt
Felhívtam a boltot ahol vettem, mondták hogy állítsam 60Hz-re. Közöltem, hogy ezt már megtettem, 60Hz-en van a monitorom. Próbáltam Normal és Widescreen beállítások mellett egyaránt, továbbá a PAL-50 és PAL-60 között váltogattam, de a TV-n úgy se változott semmi. Eddig Samsung Plano es Samsung Tantus Flat TV-n próbáltam. Kipróbáltam azt is, hogy lentebb vettem a monitorom felbontását. 1280*720-ra.
-
bwoay
nagyúr
minden bizonnyal.
MarKoo:
valszeg valami beállítás,
de ez, ebben a formában eléggé újonc kérdés volt,
kb mint a "nem indul az autóm, mi lehet a baja?"
jó lenne tudni, hogy milyen TV-n milyen beállítások mellett használod,
nem biztos, hogy ugyanazt megeszi a monitorod is.
Sőt, biztos nem. -
MarKoo
addikt
Van egy LG L225WT widescreen monitorom. Vettem egy Xbox 360-at meg hozzá egy VGA HD AV kábelt. Rákötöttem a monitoromra, de nem ad le neki jelet?
TV-n megy, de a monitoron nem akar működni. Mi lehet a baj? -
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igaz, ez a jobb megfogalmazás.
Haverom Elite-jén is bugol
Szerintetek ez jó cucc? Nem ms, a képnél ez számít valamit?
-
bwoay
nagyúr
na, ez megér egy misét, úgyhogy mutatom is:
a HDMI nélküli Arcade gép
gondolom csak nekik gyárt ilyet a Microsoft, külön rendelésre,
hogy 40 rugóért adhassák nekünk, pusztán szeretetből. -
ksasa
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És van olyan is amikor hibátlanul kezdi, majd hetek múlva már csak popuppolni tud. És ezt végképp nem tudom mivel magyarázni

-
Kasza08
őstag
válasz
Devastator
üzenetére
egyáltalán nem. mindenhol bugol sajnos

-
Devastator
tag
Nagy hátrány éri az embert, ha hdd nékül játszunk GTA 4-gyel? Értem itt az Arcade pakkokat.
-
Skynet258
veterán
válasz
gabor00
üzenetére
Rátesznek maguknak egy-két ezrest, attól függ, hogy mennyire mehet el az adott cucc. Gondolkoztam én is, hogy beszállok ebbe, de szerintem túl sokat kell szarakodni, és a nyereség sem akkora, hogy megérje. Kolumbusz is bepróbálta a dolgot (legalábbis asszem ő is innen rendelte, esetleg game.co.uk), de abbahagyta, mert nem éri meg.
-
gabor00
csendes tag
válasz
Skynet258
üzenetére
na igen néztem is őket hogy iggen olcson adján a többiekhez képest mondom vmi van vagy lopott cucc vagy nem. de jo ára van. sajna ahhoz hogy kintrol igy behozni és aztan eladni nem rossz uzlet csak kell az alap lové, ami azér nem kevés.
egy kérdésem lenne:
tudtok olyan boltot ahol flashelés után vállalják a garit? pl? -
Skynet258
veterán
És? Nekem van vagy 5 játékom, amin ntsc felirat van, mégis megy a gépemen.
A régió besorolása, és a régiózár két különböző dolog. Ha a Play-Asian ott van a pipa a PAL mellett, tőlem az is rá lehet írva a dobozra, hogy lóf*sz, akkor is biztos lehetsz benne, hogy menni fog az itthoni gépen.
Van olyanom, ami NTSC, van olyan, ami NTSC-J, de mivel nincs rajtuk régiózár, így mennek itthon is.
Szal nem kell semmit figyelni, csak hogy a pipa ott legyen a PAL mellett, és biztos lehetsz benne, hogy menni fog.
Azzal kapcsolatban meg, hogy érdemes-e rendelni: igen, két hét, mire megjön, de nekem 9k volt a Lost Odissey is (az ázsiai dobozos, ami sztem és sokak szerint is igényesebb csomagolás) és a GTA 4 is.
Ennyiért itthon megjelenés után 2 héttel SEHOL sem kaptad volna meg, szerintem még most sem.
A jatekaim.hu-n van egy pár srác, akik 12k körül adnak fóliás, friss játékokat... na az ő beszerzési helyük szintén a Play-Asia
-
Skynet258
veterán
válasz
gabor00
üzenetére
Én a Play-Asiaról szoktam rendszeresen rendelni, még semmi gond sem volt. Azért húzósabb viszont több embernek a rendelését így intézni, mert akkor már nagy eséllyel nem megy át a csomag a vámon, és akkor már nem éri meg rendelni sem.
Egyénileg, 1-2 játékot rendelni csomagonként viszont az egyik legjobb hely. -
gabor00
csendes tag
mondjuk ha találnánk vmi jo helyet ahonnan lehetne rendelni szépen külföldről, semmi cécó nélkül, akkor többen összefogva osztodna a posta is és hátha még vmi kedvezmény is becsurran, bár ez változo lehet.
nálam egy cod4 game of the year edition lenne az első rendelések között.egy kérdésem lenne:
tudtok olyan boltot ahol flashelés után vállalják a garit? pl? -
zsocy
őstag
Kell hozzá megfelelő bankkártya, vagy paypal account, ami azért tényleg hosszadalmasabb és összetettebb dolog mint besétálni egy boltba.
Ne érts félre, én nem akarom lehúzni a play-asiat, szerintem is tuti jó dolog. Csak oda kell némi ismeret, háttérmunka és türelem is. Van akinek megéri, másoknak nem. Ezért jók a magyar, viszonylag olcsó boltokról a linkek itt a fórumon.
-
zsocy
őstag
Az lehet hogy play-asian csak 7500 ft, de az eltart egy darabig amig megérkezik, mivel postán jön semmi sem biztos, és nem is túl egyszerű egy átlagos kezdőnek rendelni.
Itt meg besétálsz és megveszed. a 14 ezer nem is rosz a 17-18 ezrekhez amit a MM és társai nyomnak.
A boltok közül ezek az olcsóbbak amiket Gebriel mondott, és egyszerűbb is itt venni mint rendelni.
-
Gebriel
veterán
Ők is jó áron dolgoznak.
És itt is lehet nagyon jó áron játékot találni vagy cserélni,ha valaki nem ismerné. -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Köszi az infot, végre egy fórum, ahol megmnodják, hogy nincs digit irányítás a Fifákban. (már annyi helyen krédeztem).
Tehát akkro szokjam. (bízom bennetek, mert tényleg új vagyok az xbox tulajok között, konkrétan pár napos tulaj csupán és a Fifával egy órát össz-vsisza,ha játszottam eddig, anynira kiborított. De úgy rémlik, anno mikor PC-hez emgvettem a Logitech gamepadot, akkor az is nehezen ment a billentyű után, azt mnodtam, azzal soha nem leszek world-class verő, aztán mégis).
Most meg még mindig annyira a kezemben van a PS2 pad elrendezése, meg digit. irányítása, hogy kséz bénaság, amiket levágok a 360-ason a Rainbow Sixben, vagy a Bad Comapnyban. Megmnodom őszintén, annyira kiborít, hoy eddig csak autós játékoka mentem rá, mert azokban van esélyem, másban nincs).Köszi szépen nektek, gyakoroljunk akkor!
(ha van itt vlaki, aki Forzában még nem egy Raikkonnen szinten áll, szivesen versenyzek bármikor megbeszélés után-tegnap valami angol kölykök hadováltak a speakeren kesresztül aztán egy rendőr Borával úgy elvertek,hogy csak néztem) -
VD
őstag
Elsőre nekem is szokatlan volt az analóg kar (joy), de egy hónap után már nem tudnék élni nélküle. Mondjuk én előtte egér + billel toltam mindent (fifa, NBA, FPS-ek, TPS-ek), de igazak az állítások, minden csak megszokás kérdése.
Első nap folyamatosan falnak rohantam a Gears of Warban, most egy hónap távlatában, parancsot adok a csapatnak, újratárazok, és fejen lövöm a locustot mindezt egy mozdulatból futás közben![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval gyakorlás, gyakorlás és bejutsz az operába!
-
Gebriel
veterán
-
FishAir
senior tag
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Fifa 07-et (de ettől fölfelé bármelyikkel ez a gondom) nem lehet a sima digitális paddal irányítani,
PC-n Logitech PS2 replika joyyal nagyon profi voltam már benne, de itt az analóg kar pöckölését sehogy sem bírom megszokni.Nem tudom elhinni, hogy nem lehetne digitálisan irányíítani a játékosokat, köszi.
-
VD
őstag
Van valaki aki használ külső ventilátort a box-hoz? Rengeteg helyen látom 3-4 rugó az ára. Ennyit is ér, tehát feleseleges mint halotnak a beöntés?
Ahol rákérdeztem, a válaszok: Jobb ha hűtésmoddolod (Köszi! Anyádat azt moddold, hátha jobban főz!) , Mem tudjuk, mi csak áruljuk (szuper, ennyi erővel a sportszerosztályon is dolgozhatnál) , Ártani nem árthat. (diplomatikus)
Tehát semmi érdemi választ nem kaptam. Sajna a keresés segítségével is csak erre irányuló kérdést találtam itt a fórumon. Nomeg egy külső hűtéstől olvadt meg box, láttam képen hozzászólás volt. De érdemi, gyakorlati tapasztalat náne. A lényeg, hogy gari bukása nélkül nyerek-e némi plusz hűtést a cuccnak, vagy ez is csak olyan mint a Viper csík a kocsin, gyorsabbnak tűnik tőle de lóf@szt sem ér.
-
Max_Power
tag
Hol lehet most a legolcsóbban xbox 360 vinyót venni Budapesten? Úgy érzem eljött a vásárlás ideje, kb. 3 hónapos az arcade gépem, és nézegetnék demókat, mivel eddig csak egy játékom van..
Köszi!! -
F.B.I.
veterán
Én a csiterek miatt hagytam ott az egész PC multit! Egy vicc volt: csalók és a jobb hardverek elvitték az egészet! Itt egyenlő eséllyel indul mindenki.
-
Djuree
félisten
cod sokkal jobb. sajna a battlefiled nagyon gáz lett. tele van buggal és csak 1 nyomorult játékmód van....
Prof01: sajnos a juggernaut elvette a profik kedvét hamar a játéktól. a hc módok jobbak mert valamennyire ellensúlyozzák a juggert de nem sokkal. sajnos egy casual játék lett belőle. más hogy bármivel lősz nem kell tudni lőni igazán. próbáld ki a cod3-at, na ott tudni kell lőni, ott tényleg csak az érvényesült akinek volt hozzá tehetsége...
-
MarKoo
addikt
A napokban szándékozok Xbox 360-at vásárolni. Arcade verziót néztem ki. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy ha a későbbiekben megbánom azt, hogy nem winchesterrel ellátott készüléket vásároltam, akkor nehézkes-e a bővítés? Kell-e valamit bűvészkedni vele?
-
K3NZO
senior tag
Bad Company-zni jön valaki? Nem értem mitől jobb a cod mint battlefield?

-
Prof01
veterán
CoD4-ezni kinek lenne kedve ma este? Már 3an megvagyunk innen ph!-ról.

Olyan 20:00 körül lenne, ha megfelel mindenkinek.
Akik jönnének vegyenek fel!
Gamertag: CsiterKiller
-
Fusion01
tag
Hali.
Este 7-8 fele PGR3? -
Djuree
félisten
válasz
spammer
üzenetére
ng2 stilusban a diablo megcsúfolása lenne...
ng meg a dmc nagyon messze van a diablo-tól, a közelébe sem érnek. a diablo sokkal jobb játék ezeknél minden tekintetben.a diablo3 egy mai jobb gépen simán el fog menni legalább mediumon, a blizz sosem csinált nagy gépigényű stuffokat... annak idején a starcraftot a 486-osomon nyomtam pedig az a gép akkor már nagyon gyengének számított...

ja és a diablo nem konzolra való....
-
spammer
veterán
Blizzard nem fejleszt konzolra, pedig szerintem is nagyon jó lenne. Mondjuk én egy olyan diablot megnéznék, ami Ninja Gaiden/DMC stílusban, azaz 3rd person nézetben lehetne kaszabolni
NG2-t nagyon élveztem, ha ilyen át lenne ültetve a Diablo világába, olyan karakterekkel, fegyverekkel, varázslatokkal..áááá magam alá csinálnék 
szerk.: mire kijön a dio3, aprópénzért lehet majd olyan gépet venni, amin röhögve elfut. Én is kénytelen leszek pár új alkatrészt venni, mert bár van asztali gépem, elég régi, és nem azért vettem boxot meg laptopot hogy fejlesztgessem.. De most SC2 és Dio3, muszáj lesz

-
heihachi
addikt
Baromi jól néz ki, nagyon tetszenek az újítások is, meg amúgy is, a Diablo az megunhatatlan volt eddig is, tuti ez is az lesz. Szerencsére nekem van jó gépem, legalábbis olyan közepesen jó, azon azért el fog futkározni.
Azonban szerintem nem olyan nagyon drága az a gép. Ahhoz hogy ez a gém elfusson, szerintem simán elég 100-120k (feltéve, hogy van valami nagyon alap géped, és csak fejleszteni kell, nem nulláról indulsz, tehát nem kell monitor, ház, bill, egér, stb.), nem sokkal több egy elite áránál némi extrával. Jó, ez nem lesz egy erőgép, de futni fog rajta elég jó minőségben. Ráadásul, ugye nem csak ez az egy játék PC sajátosság, meghát ugye nagyon kényelmesen lehet másra is használni azt a gépet azután, tehát szerintem nem vészes. Szigorúann szvsz.
Persze vágom, hogy 120k az a mai világban rettentően sok pénz, sokan nem keresnek ennyit két hónap alatt sem, de ezért a pénzért nagyon sokat kap az ember, ha okosan kiválasztott alkatrészekre költi.
-
GyuZa
tag
Előre is bocs, egy kicsit off-topic a téma.
Biztos sok, egykori pc-s van köztetek, akik beleuntak az állandó és baromi drága gépfejlesztésbe és ez a rengeteg ok egyikeként szolgált, hogy átpártoljatok a boxhoz... Talán régen sokatok áldozott rengeteg időt a diablo 1. és 2. részére. Ezzel én is így voltam. Crysis és társai egyáltalán nem érdekelnek, viszont a minap néztem gameplay videót a diablo 3-ból és azt kell mondanom, hogy egy picit zavar a dolog, hogy ezt ki kell hagynom, egyetlen játék sem ér annyit, hogy többszázezret költsek rá fejlesztés miatt, de akkor is, sztem baromi jó lett...
-
gabor00
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tom azzal kezdtem az első oldalon

nem kell nagyon mondani, de ott nem igazán találtam meg ezen kérdéseimre a választ.
akkor irok pm-et neked. szép kis csokor. de lényegretőrők.
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Hálózatokról alaposan
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 3 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Xbox Series X MS által felújított "ÚJ" 2db kontroller!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

TV-n megy, de a monitoron nem akar működni. Mi lehet a baj?
srácok! Kíváncsi vagyok milyen képe a lesz a monitoron 1360 x 768-ban.
és árban is ott vannak?

Bocsi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)