Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Daemon09
üzenetére
noti winyó van benne de a szériaszámot nézi, szóval csak az eredetivel megy
szted ha menne bármilyennel akkor nem cserélte volna már le mindenki?
tiv83us:
cseszd meg
ott a ruhák is sokkal olcsóbbak. nagyfaterék ismerősei ott laknak kaliforniában valahol és olyan ruhákat küldenek fillérekért hogy namég
a kocsikról nem is szólok, fele annyiba kerülnek mint itt...
csak nem jártál azzal olyan rosszul
ja meg még egy dolog: kosárlabda. mit nem adnék ha megnézhetnék egy nba meccset élőben
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Xbox 360ban tényleg noti winyó van? Ide/sata-s? Honnan tudok hozzá szerezni olyan keretet, amivel bele tudom tenni? -
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mi az a warezlemez ott?

-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az a cod4 keményen beállt oda a többi közé

ugyanilyen ágyhuzatom van
-
33as
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez igen......nekem már 50 tagú gyűjteményem van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
Immár öttagúra bővült a gyűjtemény.

Mellettük az elmaradhatatlan kedvenc.

Az őszi szezon nagyon durva lesz. -
tiv83us
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Konyorgom ezt ne itt. $2500 lehet soknak tunik mondjuk Georgia allamban, de kb a feneked kitorolheted vele a nyugati parton. Es kemeny adokat vonnak am, sokkal kemenyebbeket mint Mo-n. De cserebe kapsz is olyan egeszsegugyi szolgaltatast, olyan autopalyakat /nem matricasat, katyusat/, hogy oboa.
De ha van kedved eszmet cserelni errol a temarol es nem offolni, akkor priviben irj nyugodtan.
Egyebkent amiket emlitettel, nem veletlenul ment a Discovery csatornan. Ott altalaban nem a Kati neni atlagos napjait mutatjak be, hanem az extremitast.
ON: Kiraly a SC4, ma kiprobaltam egy GameStop-ban, holnap megveszem
-
bwoay
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
ehhez nem kell PÜ, szerintem teljesen idevág.
miért lennék én türelmes?
Egyetlen egyszer halt meg a gépem, csakúgy, mint neked,
de én azóta boldogan játszom.Különben meg azt mondom,
hogy amilyen tapasztalataim vannak garis ügyintézés terén,
inkább dölgöjön meg a box minden évben, és essen ki 2 hét játékidő,
minthogy bármelyik másik elektronikai cuccom hibásodjon meg,
és nekem kelljen rohangálni vele a szervizbe,
meg hónapokat várni a javításra.Egyébként szerintem ha meghibásodik bármilyen elektronikai eszközöd,
akkor a te szempontodból kurvára mindegy, hogy te ezt egyedül éled át,
vagy sem
Sőt, ha másokkal is megesett, akkor legalább mondhatod,
hogy megbízhatatlan, viszont ha csak a tied krepált be, az az igazi szívás
-
->Raizen<-
veterán
Én nem siránkoztam csak tényeket közöltem nagyon jól tudom hogy az xboxokra 3 év 3led gari van de akkoris égő hogy még mindig megbizhatatlan tudod nem mindenki olyan türelmes mint te hogy ha kell harmadjára is gariztat mert tudok olyan srácot mutatni aki ezután ráunt én már az elején azt mondom eddig és ne tovább ha valami bajod van még esetleg a többit PÜ-be ne szemeteljük ezzel a topicot többet ér ennél! Ja nekem is a futár vitte hozza szóval télleg korrektek MS-nél de ennyinél megáll a pozitivum. Az első generációs xboxhoz is volt szerencsém és az egy kapcsolo átállitásától tönkrement chipet kellett bele forrasztani ujat 15k-ba került szóval nem agyonverhetetlen semmi sem!
-
bwoay
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
szép kis warezsiránkozás volt ez.
1. ha garanciális a géped, akkor nem értem, miért aggódsz a meghibásodás miatt,
elvégre a Microsoft messze a legkorrektebb
és legkényelmesebb módon intézi a javítást, még a lábad sem teszed ki a lakásból,
futár viszi-hozza a gépet. Ezt érdemes összevetni egy PS3 garis javíttatásával,
nem beszélve a jótállási idők közti tetemes eltérésről.
Szar ügy a 3LED, de mi az anyámra adnak 3 év teljeskörű garanciát manapság,
pláne ilyen gördülékeny ügymenettel2. muhháháháhá, a PS2 a szuper strapabíró cucc, valóban.
Végülis a chipelt slim gépek mindegyikénél jelzik, hogy + fejvédelem,
mert anélkül a többség meg sem meri venni,
annyira jellemző az olvasófej meghibásodása.
Eközben ugyanazon generáció legmegbízhatóbb gépe
az első generációs xbox, ami egy elpusztíthatatlan masina. Pont. -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
kb. 1 fél éve bementem egy media marktba és az 5 kirakott gép közül 3db 3 piros ledes volt, habár azok egész nap mennek, de ez nem mentség. anno ps2-vel volt hogy nem tudtunk menteni ezért addig be volt kapcsolva a gép amíg végig nem toltuk z adott játékot. kb. 3-4 nap ment folyamatosan és semmi baja nem volt, habár egyszer felrúgtam de még akkor is csak a lemez karcolódott szét

-
->Raizen<-
veterán
Igy is 60 fok vízzel a gpu az egy kazán és sokat is fogyaszt szóval nem tudom elképzelhető hogy az ez évben gyártott xbox gpunak a cingolyócskái már nem ótvar minőségűek ergó jobban birják a hőtágulást a vízzel de a 2006-os gépek harmatosak ilyen szempontból. Nem értem MS-nél hogy hogy nem a gpuval foglalkoztak eddig a cpu is előbb lett 65 nanós pedig azzal soha az életbe nem voltak gondok de hát nekik úgy tűnik így jó hogy a sok elromlott gépbe fecsérlik a kp-t!
A konzolboltba ahova benéztem debrecenbe ott is volt egy csomó x360 félrerakva 3LED hiba címkével not comment... 
-
33as
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Igy már értem,sajnálom! De ha megnyugtat akkor én Ausztriából vittem Wadarr- hoz a gépet. Lehet , hogy "hallottál" 3 ledes vizes gépről, de hidd el azok már mind átestek 3 leden mielött vizet rakattak bele! Egy új gép szinte kizárt, hogy 3 ledes legyen vízzel!

-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
ha cseréltek benne alaplapot akkor nem esik vissza
csak ki tudja mit csináltak vele
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
Hát tudod nem mindenkinek van "rejtett" 22k-ja hogy belerakasson a közelembe nincs semmi ilyen bolt ahol megcsinálnák ahol lenne fizetnem kellene a futárt is oda vissza szal 25-26ból jönne ki annyit nem ér meg meg hallottam olyan xboxról is ami vizhűtéssel is 3ledes lett...

-
33as
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Na látod így jár, aki nem rakat bele vizet.
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
ha normálisan megcsinálták akkor nem szabad többször 3ledesnek lennie...
-
->Raizen<-
veterán
Nah amikor gariból visszajön az xbox én rögtön eladom nem akarok szórakozni vele tovább azon idegeskedni pl hogy mikor romlik el megint akkor inkább veszek 60ér gamerpc-t.

-
heihachi
addikt
jóárasítás Amerikában
[link] -
Djuree
félisten
azért itt is meg lehet élni bőven, persze tanulni kell hozzá sokat

az mondjuk fura volt hogy múltkor volt egy műsor hogy egy nő már teljesen elbaszta az életét a sok kölcsön miatt, már háza sincs. elmondta hogy havi 2500 dollárból (ez nettó) nem tudott megélni
ez azért elég gáz... -
zsocy
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Én csak azokat a gyönyörű krómozott masztodonokat irígylem tőletek, amit ott autónak hívnak! Szigorúan a 30 évnél öregebb gépeket.

Ott sincs kolbászból a kerítés, de ott legalább van esélyed tisztességes munkával jó életszinvonalon élni, itthon erre esélyed sincs. Ha választhatnék talán én is oda mennék...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tyű, a griffes boss elég kemény volt.
-
tiv83us
veterán
Tenyleg sracok, valakinek itt a jo, van akinek ott. Nekem csalad emigralt mar nagyon regen, en meg jottem /hoztak?
/. En itt szeretem, boldog vagyok, elegedett, a szexualis eletem is rendben ....ize ennyire ne menjunk bele a dologba. Szoval nekem jo, nektek meg ott a jo, en sem fikazom a tadzsikisztaniakat, azok pedig nem multiplayerbe gecik, hanem first personba dobaljak kovel az asszonyokat. Na, off off plz 
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
megmondhatod a véleményed (ami az amerikaiakkal való multizáson,
meg a TV-ben látottakon alapul
),
csak nem értem, miért annak kapcsán kell ezt tenned,
hogy valaki kint él, és teszi ezt boldogan, szemmel láthatóan teljes megelégedéssel.
Amúgy jogos, innen biztos sokkal jobban meg lehet ítélni, milyen ott az élet.
Az meg teljesen nyilvánaló, hogy az itteninél nagyságrendekkel szarabb,
hiszen Magyarországon az eget veri az emberek intelligencia-szintje,
mindenki illedelmes, udvarias, előzékeny,
a politika meg úgy, ahogy van, űberfasza! -
Kasza08
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Én most nem akarok ezen vitatkozni, de nyílván az amerikai Xboxlive multi fogja elárulni milyen is egy ország valójában

politikához nem értek, de nézd meg hol tartanak ők és hol tartunk mi. Mondjuk az oktatási rendszer tényleg kataszrófa...
Tömeggyilkosok itt is vannak, elég nézni a híradót. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Eddig nagyon tetszik, ez a körökre osztott harc sem tűnik annyira gáznak.
Remélem, hogy a továbbiakban is hasonló arányban lesz harc és történetmesélés.Már most nagyon megfogott a játék. Amikor elolvastam az első (eddigi egyetlen felnyitott) álmot, mármár elérzékenyültem.
De a karakterek is nagyon jók. Seth a kalóz csajszi, meg a futár is laza.Biztos lesz majd sok kérdésem, nem vagyok nagy RPG tudós, én a történet miatt játszom ezt a játékot.
-
-
spammer
veterán
SC IV +1 voks. Naponta toljuk VS-ben, állat
Facebreaker, az valami vicc kategória, no comment, kerülje el mindenki messzire, vagy legalább egy demot nézzen meg belőle.

-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor toljad neki ezerrel
ajánlom hogy majd kicsit szintezd is a csapatot az alapcsatákon kívül mert a vége nagyon nyögvenyelős lesz akkor
lesz benne pár rész aminél igencsak ki fog hullni a hajad
ha kérdésed van írj
-
F.B.I.
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mazochista!

-
1010
őstag
ma beszeltem Steve Jobs-al

a gtam 4 meg fog jelenni intel alapu machintoson
javitva lesz az osszes konzolos hiba nem lesz.popup,se 0lato tavolsag,
az apple minosegi szurojen ezek a hibak nem mennek ategy egymagos inteles mac 256 mb video kartya elgendo a futatashoz
de az igazan jo performanchoz Steve ossze irta mi kell
[link]lathato ez mar atgonolotabb mint a tegnapi,teljesitmenyben es arban es 100%megfeleo a 100% gta4 elmenyhez
a hibamert elnezest kerek
-
(Kolombusz)
veterán
No, átvettem a postán a lost odysseyt, indulhat a 4dvd-s kaland.

-
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mit jelent a btw?
-
zsocy
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Én úgy tudtam hogy Mac-en nem lehet csak Mac-re írt játékkal játszani, de simán lehet hogy rosszul tudom. Nem követem már azt az oldalát a piacnak jó rég óta...
Viszont ha már kötekszem akkor az a videókártya tényleg kevés lenne.
Nem is offolok tovább erről - játékra konzol kell.
Ja, most jön ki a Facebreaker, esetleg az is érdekelhet mint verekedős cucc. A demo nem volt rossz, bár levertek benne mint vak a poharat.
-
heihachi
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Én a DOA4-et és a SC4-et próbáltam, ezekről tudok nyilatkozni.
A DOA4 annak ellenére, hogy régebbi, gyönyörű, a pályák hatlamasak, sok a törhető elem a pályákon, vízben, magas fűben lehet verekedni, van élet a pálya szélén is, vannak a pályán akadályok, amik mögé el lehet "menekülni". SC4-ben ezzel szemben elég statikus a dolog, gyakorlatilag van egy meglehetősen kicsi küzdőtér, annak a szélén egy két dolog törhető, de általában statikus a cucc. Viszont itt ez a játékmenet része, a pályáról ki lehet lökni az ellenfelet, rögtön nyertél egy menetet. Azért itt is vannak érdekességek, pl. a havas, hideg pályán, látszik a karakterek lehelete, változik a küzdőtér mérete (a sorfalat álló katonák közelebb jönnek pl.).
Karakterekből több van SC4-ben, és saját karaktereket gyárthatsz (persze csak olyanokat, amelyek küzdőstílusa megegyezik valamelyik másik karakterével), tehát biztosan lesz szimpatikus karakter. A DOA4-ben kevesebb karakter van, de azok elég markánsan különböznek egymástól, cserébe nagyon-nagyon japán karakter mind. A karakterek a SC4-ben egyértelműen szebbek, a mozgások is kicsit simábbnak tűnnek nekem. A karakterek öltözékét "le lehet verni", mellesleg ez a játékmenetnek is szerves része.
Mozgáselem mindkettőben rengeteg van, talán a SC4-ben kicsit több van szerintem. Nekem a SC4 rendszere tűnik átgondoltabbnak, logikusabbnak és könnyebben kezelhetőnek. Biztosan a DOA4-is tanulható és jól felépített (annak kell lennie, mert azért komoly versenyeket is szerveznek belőle), de nekem akkor sem jött át. Talán azt róhatnám fel a SC4-nek, hogy kicsit kevés az "előre beépített" kombó (ha Tekkenhez hasonlítom, mindenféle képpen), viszont elég könnyű j kombókat találni. Nagy ötlet továbbá, hogy nem lehet a végtelenségig védekezni a SC4-ben, mert gyakorlatilag büntetés jár érte (nem ilyen egyszerű, de kb ez a lényeg). Az SC4-ben érdekes még a "8 way run" mozgások, nagyon hülyén működnek... Továbbá az SC4-nél nagyon fontos, hogy az ember személyre szabja az irányítást, mert sok olyan mozgás van, amit több gomb egyszerre lenyomásával lehet előhívni, ez szerintem nem jó, mert minden karakterhez mást kellene beállítani.
Az mindenképpen a DOA4 mellett szól, hogy sokkal több játékmód van benne, és "felhasználóbarátabb". Pl. nem lehet a SC4-ben team-battlet játszani egymás ellen se neten se offline, ami azért elég gáz, mert hogy a story mód meg épít a csapatmunkára, sőt a tornyos játékmód is épít erre. Érthetetlen (vagy csak én vok láma, ebben az esetben megköszönném, ha valaki felnyitná a szemem). Továbbá pl. a training módban nem írja ki, hogy milyen gombokat nyomogat az ember, ha bejön valami, fogalmam nincs, hogy mit nyomtam. nem írja ki a mozdulat nevét sem, ami megint gáz, mert hiába nézem meg a mozgáslistát, nem tudom, hogy azt sikerült-e összehozni. Ez nagyon megnehezíti a gyakorlást. SC4-ben mindkét rádugott gamepad ugyanannak a profilnak a karaktereit használja, szóval ha átjön haver, nem tudja használni a saját custom karaktereit. Szóval úgy érzem, hogy az SC4 sok helyen átgondolatlan.
Online megy az SC4-ben, csak sajnos sokszor lagol, nem tudom, hogy ez az ellen netje miatt van (az enyém elég erős, azzal szvsz nincs gond). De ott is nagyon kevés a játékmód.
Az teljesen természetes, hogy mindkettő tökéletesen szaggatás és akadásmentesen magas framerattel fut, ez nem akadályozza a bunyót sehol sem.
Svsz mindkettő remek játék, szerintem kizárólag az alapján érdemes dönteni, hogy melyik harcrendszere jön be jobban. Nekem az SC4 jött be jobban.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hmm...az asszem megvan, de meg ki sincsen csomagolva. Na majd este.
Novemberben leszek allampolgar. Csak beszelni kell angolul, kis tortenelem, kis ez-az, nem nagy cucc.
-
tiv83us
veterán
Kb 3 eve jatszottam utoljara verekedos jatekkal, szoval nem vagyok kepben. Ha szeretnek egy igazi jot, akkor melyiket emeljem le a polcrol?

-
Mr.Grincs
veterán
Nem jön be az oldal....
Én is GTA fan vagyok, de szerintem nem lesz olyan óriási nagy gépköveteleménye, mint ahogy sokan gondoljuk. Én is most számolok, be a gépembe egy új vga kártyát, egy 4850et abból egy toxic változatot. ezen kívül 2gb ram van a gépbe és filléres dolog belerakni még 2db 1gb/800as ramot, szóval az is bele fog kerülni még.És egy E6750 ketyegő dolgoik benne. Nehogy már ennyi ne legyen elég neki. 
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
bwoay: én is kipróbálnám azért, hogy legyen valami tapasztalatom.

Djuree: "sztem rengeteg embernek nem futja még újabb konzolra " Ez igaz sajnos.
De ezért nyújtsunk be egy kérvényt hogy globális konzolárcsökkentés legyen, és akkor mégtöbb embernek lesz konzolja.
A viccet félretéve tényleg drágák a konzolok. És jó megoldás lehetne az árcsökkentés, de ez sajnos nemigen fog megvalósulni. Igaz még mindig nem annyira drága hogyha egy naprakész atomerőmű pc-t vennék.. És akkor TV, vagy monitor, hangfalak, billentyűzet joy....stb..stb ami megint nagy költség..
Azt tudom, hogy dugig van a játék terem épp tegnap mentem el arra fele
Nem hittem a szememnek, hogy suli után mennyien vannak bent. 
-
west
őstag
ez most komoly?
macira windozt?bun ra rakni.
amugy csunya lenne ha nem lenne eleg egy 4870x2 vagy egy gtx320.
en ezt csinallnam.
core quad 3.6ghz
4gb ddr2
raptor raid...
ez szerenyebb azert sokkal.a next gen konzolokrol annyit hogy a turokot 20fps re huzta 1-1 anime nal.
pcn meg sem rezzent.
szoval sracok nem kell itt agyon parazni.
-
1010
őstag
osszeirtam egy ar ertek aranyban megfelo konfigot azoknak akik amjd pc akarnakl gta 4 el jaccani.

ez mar elgendo lehet[link]
-
nesh20
aktív tag
-
Djuree
félisten
Eladó gammerek:
Bioshock fémtokos verzió: 7k
Turok: 5k
The Orange Box: 7kMind hibátlan, karcmentes, tokkal-vonóval.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Devastator
üzenetére
Ugyanúgy de meghajtó függő is nekem samuval semmi baja.
Az MSN-re a megoldás: dashboardban a joy bekapcsoló gombja megnyom, personal settings kiválaszt, legalul sing-in, ott disabled az msn-nél.
-
Djuree
félisten
válasz
Devastator
üzenetére
elvileg igen. 60gb-os winyón is (hallottam már nem egy embertől), meg winyó nélkül is...de sztem nem vészes mértékű ez, lehet vele bőven játszani,,,,
-
Zyelor
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom beállítani azt, hogy a Live ne másszon fel az MSNemre rögtön...? Nagyon zavaró...
És még valami:
Megvan a HDD, de a GTA IV nem nagyon akar arra cachelni, azaz még mindíg van egy két csúnyán szembeötlő popup... Valami megoldás, vagy magától kéne becachelnie a winyóra? -
HagaNRG
őstag
Forza 2 profi festés video. (látnotok kell, mennyi szöszmötöléssel mit lehet csinálni, sosem leszek ilyen).
[link]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A konzolboltba ahova benéztem debrecenbe ott is volt egy csomó x360 félrerakva 3LED hiba címkével not comment... 

De a karakterek is nagyon jók. Seth a kalóz csajszi, meg a futár is laza.

/