Aktív témák
-
GyuZa
tag
A régi gépek alatt nemtudom mit értesz, de inkább a usereken múlott az egész. Aki stealth patch nélküli játékot futtatott a gépén többnyire azokat bannolták. Persze ehez jó gépet is kellett kifogni, mert eleinte csak a samsung drive-os gépeken működött rendesen a stealth patchelt játék, viszont úgy tudom, az utóbbi időben kiadott hitachi firmek is támogatják már a stealth üzemmódot.
Egyébként az ms nem a gépeden kutakodik, hanem a meghajtóról, lemezről kér le informácót. Az volt a probléma, hogy sok valótlan infót kapott az ms (értem ezalatt az olvasási sebességet, elérési időt, stb) ezért ezeket a gépeket kibannolták. A legújabb firmware lehetővé teszi, hogy bármilyen lemezt futassunk, akár patchelt akár nem, mivel egy gyári firm-mel rendelkező meghajtó adatait fogja visszaküldeni...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512 GB ÁRCSÖKKENTVE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest