Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zuchy
őstag
Most néztem a címlapon a CM standját Computex 2011-en.[link] Ott van 3 díjazott mod is. Nem tudom volt-e még kint más, azt nem jött le a cikkből.
Az tisztán látszik, hogy nem a minimalmod jegyében születtek. Érdekes a danger-es ház is. Pár matrica, egy két halálfej, egy übergémer venti is és már díjazott is? Jó van még plexi, meg egy kis festés.
A másik mellette lévő már komolyabb darab. Nem tud valaki a résztvevő házakról több fotót linkelni?
A kék-fehér-fekete ház nekem picit gagyinak tűnik, de lehet csak én vagyok ilyen gonosz.
Persze sok munka lehet abban is, de valahogy nem jön be... -
djcsefa
tag
válasz
Tothgera30 #2990 üzenetére
800D, 800D!! Nekem bejött!!
...akkora h lehet beleköltözök!!
-
-
DavideX
aktív tag
-
-
DavideX
aktív tag
-
jones965
Modder
-
-
DavideX
aktív tag
-
TomiLi
addikt
Kérdésem lenne!
Valaki nem tud tippet mondani nekem, merre keresgéljek (Budapesten) olyan csavar boltot, ahol nem néznek bután rám, ha fekete csavart akarok venni?
Hasonló félgömbfejűeket (főleg M3-as), mint az MDPC-s. Nekem viszont nem fontos, hogy inbusz legyen.
Az már csak hab lenne a tortán, ha gumi/műanyag alététet is lehetne valahol kapni...Neten nem nagyon találtam, vagy nem tudtam "szakszerűen" keresni.....
Előre is köszi!
-
Gerisz
addikt
válasz
jegenye77 #2963 üzenetére
Ha az EK hátlapot keresed akkor OC tuti tud a subsooling.hu-n. (bár ez az 590, de többféle van)
-
jegenye77
addikt
Valamikor láttam itt a topikban egy VGA takaró lemezt.Bele is volt vágva valami felirat.
Valaki tudna egy linket ahonnan lehetne ilyet venni! -
TomiLi
addikt
-
TomiLi
addikt
Szakmai kérdés a mesterekhez!
Zsugorcső témában lenne kérdésem!
Hogy érdemes, célszerű megválasztani a méretét?
3:1-eseket szeretnék, hogy minél rugalmasabb legyen. Pl: egy 3mm-es harisnyához egy 6mm:2mm-es zsugorcső megfelelő? (Azért kérdezem, mert eddig mindig 2:1-est tudtam venni és történt olyan, hogy elszakadt...)Pl: egy 12:4-es jó lenne a sata kábelekhez? (harisnyával) Nem szakad el a "zsugorodás"
során?Köszi!
-
Bopez
tag
válasz
Recon666 #2946 üzenetére
Néztem, de ez inkább nas szervernek lenne jó, a define minibe viszont befér egy rendes vga, egy Gigabyte H67N-USB3 lap, ebbe egy 2300-as proci, 4Gb memóval, meg mondjuk egy GTX560, és kész a mini config, ami játékra meg melóra is tökéletes lenne.
Innentől már csak berendezés kérdése, ezért is lenne jó a define, több hely kábelezésre normális hűtésre, de mivel micro ATX-et is fogad így akár egy rendes m-atx lapot is bele lehet tenni, szépen bekábelezni, és hibátlan -
Recon666
Közösségépítő
Értem, és az Array R2 Minit nem nézted.
-
Bopez
tag
válasz
Recon666 #2941 üzenetére
Hát nehezebb egy 5 kilóval az tuti mint az én Chieftech tornyom, pedig üresen azzal is lehet embert ölni...
Szép, minimalista, anyaghasználat az bitang, nagyjából minden fém benne, nekem mondjuk az a felső ferde ventilátor nem tetszik speciel benne, de nem tűnik rossznak.
Igazából sikerült egész szépen kifújatni a kuckót ezért nem akarom pont most lecserélni, de ha egyszer eljutok oda, hogy egy új configot rakok össze akkor biztos, hogy fractal házikóba kerül, az R3-kat is megnéztem, nagyon nagyon tetszenek, bár következőnek, egy mini ITX gépet szeretnék összerakni, abból is H67-es lapból ha lehetSzerintem ő lesz a következő: Define MINI
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #2938 üzenetére
köszönöm
-
-
Bopez
tag
válasz
Recon666 #2935 üzenetére
Látom te is ott vagy mindenhol
Szép lett a vas, én is gondolkodtam ezen a kuckón, de nincs szívem megválni a chieftech nagy tornyomtól.
Ha megjönnek a harisnyák meg lesz egy kis időm meg csinálni, én is dobok fel pár képet majd a monstrumról, igaz ott kevésbé lehet kábel rejteni, de pont ezért majd rámegyek a szép harisnyázásra.
És szuper a topic, iszonyat sok ötletet meg segítséget lehet meríteni belőle! -
albert8
veterán
tudtok kicsit segiteni?
Satara hány mm-es zsugorcső kell? -
beteg
őstag
kiköltöztem a Ravenból (át a cosmos s-be) Itt vannak, akik tudják, hogy néz ki, ha érdekel valakit, boltolható..
thx -
aero.
veterán
Amúgy most kipróbáltam egy másik fekete festéket . A régi egeremet fújtam be, kiváló minőségű, kaparásra sem jön le, karc sincs eddig. Igaz, hogy szór rendesen, szóval előtte érdemes valami máson gyakorolni, aki nem jártas festésben. A Very Well, amivel a tápot fújtam ( igaz az fém, nem tudom a Motip hogy viselkedne azon ) pedig attól lepattogott, hogy leraktam az asztalra ... esetleg ha valami fújt már vele fémet az megoszthatná tapasztalatait.
-
jones965
Modder
Mint tudjátok
( vagy sem, befejeztem a BTX modot.)
( vagy mégsem)
Erről készült friss fotók itt.
Ígérem, a közeljövőben nem piszkítom a topik mozgalmas életét. -
-
albert8
veterán
válasz
Tothgera30 #2911 üzenetére
Szerintem is HD filmezésre nappaliba gyönyörű lehetne
-
-
albert8
veterán
Úgy látszik nagyon lazsál mindenki
egy kis kedvcsináló[link] -
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Akik már dolgoztak itt alulemezekkel, azoktól kérdezném, hogy a 1,5mm vastag lemez mennyire merev / stabil?
A jelenlegi házamhoz akarok csinálni egy egyedi elő,-és hátlapot, így az alulemez a jelenlegi 0,6mm-es gyári acéllemez helyére menne. Gondolom a 1,5-es alulemez is nyújtana ugyanannyi merevséget?! Vagy tévedek? -
niklebi
senior tag
válasz
jones965 #2899 üzenetére
Hú így már mindjárt más a gyerek fekvése
Nagyon király lett. Az a plexi meg elég furcsa
Egy pár táblát már láttam, de ilyennel még nem találkoztam, hogy gyárilag úgy néz ki mintha összekarcolták volna. Igaz meg lehet szokni de akkor is
Ja az írás olvasást meg majd pótlom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest