Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
jones965 #996 üzenetére
Ez nagyon ötletes.
De hogy legyen kis érdemi tartalma is a hsz-nek:
Ma megjött Pepe78-tól a kis TRU,hozzá a Bolt KIT és a 9centis PWM-es AC venti(amit egyből harisnyáztam is)
Az MX2-es paszta is megjött,így a hűtőt alá már az került,illetve a VGA is kapott friss réteget.
Most már csak ház kell,remélem sikerül kerítenem Antec P180 Mini-t(már a színe is mind1,csak legyen).
Utána ha marad kp akkor egy jobb moduláris táp még és kész is leszek,remélem szép lesz.Bocs a regényért.
-
jones965
Modder
Frissítettem az oldalt, így látszik, hogy éppen honnan nézik a weboldalunkat.
-
válasz
Cthulhu Dawn #992 üzenetére
Letapétáztam, de gyorsan le is szedtem.
Egyébként nagyon szépen le lehet tapétázni, majd kap feketét amíg nem lesz meg a plexi. -
Vannak dolgok amik elméletben tök jók, de gyakorlatban kevésbé.
Ilyen pl. fehér oldallapot tenni egy CM 692-re. -
jones965
Modder
Azt majd a zsűri eldönti!
-
jones965
Modder
-
zuchy
őstag
Hi, na megkaptam a levelet, mehetek az MTH-ra.
Innen a PH-ról ki jön?
Annyit tudok, hogy Jones, Jaja, meg én. Illetve, ha valaki Veszprém környékéről, jön fel, akkor nagyon megköszönném, ha el tudna vinni, mert vonatozni így komplett géppel nem épp a legjobb, de ha nincs más alternatíva, akkor az marad. Tavalyi MTH-n láttam volt, aki vitt monitort is, bár nem tudom elfér-e. Félreértés ne essék, nem akarok ott nezetni (azt úgy tudom nem is lehet, de nem zavar) vagy játszani.Csak a gépet hozzam, vagy jöhet a moncsi, billentyű egér is?
-
dudika10
veterán
Üdv!
Volt egy kis időm meg kedvem és kifestegettem a házam, a dvd írót meg a tápot.
Nem professzionális munka, én festettem sprayvel (első komolyabb projektem) szóval ne nagyon tessék bántani.
A képek mobillal készültek, ezért elnézést előre is.
Kivágtam a ventilátor rácsokat és az elcseszett elforgatott HDD tartó keretet is és a kábelek kaptak egy kék spirált.[link]
[link]
[link]
(Bocs az elforgatás miatt, de csak így hagyja hogy feltöltsem a képet. Tudom, lehetnék igényesebb és feltölthetném valahova.)
[link]Majd lehet, hogy csinálok egy-két beköltözés utáni képet is később.
Üdv!
Dudika -
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #979 üzenetére
Nem volt még személyes tapasztalatom ezzel a házzal, de üres mivoltában nagyobbnak tűnt. Bár az igazsághoz hozzátartozik, a neve mindent elárul.
Ettől függetlenül szépen megcsináltad. -
zH.
senior tag
huh bmeg.. eddig így volt felszerelve a hűtő. 1.1v-nál 90fokig izzasztotta a prime és elmondhatatlanul hangos volt.. ( pedig engem nem zavar ,ha van 1 nagyobb hangja a gépnek )
most vízszintesen felraktam a cpu hűtőt és alulra a ventit ,hogy fújjon. kurvajó a szellőzése a háznak ,fent megy ki a forró levegő ,oldalt pedig a hűvös. így fél óra prime után 70fok. ( 1.1V )
megnézem megy -e ép fesszel 3.8at.. ( + lesz ez még jobb egy normális pasztával ,mert ez kb. 5hónapos ,de azóta már rohadtsokszor le volt véve a hűtő.. - meg amúgy is ilyen 200ft-s cucc. ) -
pincehely
addikt
válasz
Hallod, ha ezt nem tervezed meg előre, akkor szopás a vége
-
válasz
Nagyon dögös.
-
albert8
veterán
válasz
Hát ezt a házatr nem erre tervezték az biztos
csodállak hogy bele tudtad paszirozni -
Cthulhu Dawn
őstag
Beköltöztem...Fu emberek, hogy én ezzel mennyit össze nem szoptam, 1,5 óra volt a beköltözés, és akkor még nem is hosszabbítóztam. Amúgy ezeket a következtetéseket vontam le ez idő alatt:
-nem egy Noctua D14-re lett tervezve a ház
-a Corsair tápoknak iszonyatosan szar sata kábelük van, és iszonyatosan hülyén állnak a csatlakozók is
-nem szabad úgy szerelni, hogy bent van a hűtő, kivéve ha az a célunk, hogy megőszüljünk a beszerelés végére
-a lap nem fér be úgy, hogy fel van szerelve a hátsó ventilátor
-a Corsair tápom 8 pines kábele elég volt az ATCS 840-hez, az Antec Minihez azonban már kevés
-jól néz ki az Antec mini -
-
válasz
Tothgera30 #976 üzenetére
1. Mert ez néz ki normálisan.
Nem sürgős, lehet nem is gépet kap, hanem egy SSD-t a laptopjába.A napi menü most nem jött be, azért thx.
Tegnap éjjel eszembe jutott, hogy csinálok magamnak házat.
Aztán lekevertem magamnak kettőt, és aludtam tovább. -
Akkor 1. minek olyan drága ház?
2. mennyi esélyed van arra hogy használtan kapsz egy kiváló P180 mini-t?
3. Nem 35k, lehet még egy talán így kicsit olcsóbb lesz, amúgy most 30k.Megválaszoljam?
1. felesleges.
2. nem sok.
Így a mai ajánlatom: Antec Aria - használtan. -
válasz
Tothgera30 #974 üzenetére
Teljesen kizárt dolog, hogy 35K-t adnék azért a házért.
A teljes tartalma lesz kb. annyiban....
785G+Athlon X2+2GB ram -
-
válasz
Tothgera30 #970 üzenetére
A páromnak én is P180 minit nézek.
-
válasz
Cthulhu Dawn #971 üzenetére
...vannak hozzá plusz távtartók is, elvileg egy kis zacsiban becsomagolva
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Tothgera30 #970 üzenetére
Egyébként Antec Minihez alapból is csak hat távtartó jár az alaplaphoz?
-
válasz
Cthulhu Dawn #966 üzenetére
Hát esküszöm kiakadok
. Annak az embernek írtam én is, és nekem azt mondta hogy inkább megtartja az asszonynak
. Igen, nekem is volt, de eladtam, mert fehérre vágytam, de most azon töröm a fejem hogy a fehér feket4 festéssel rohadt sokba fog kijönni
.
#967 EarL 007: Akár
.
#968 albert8: Hát nem, az enyémből hiányzott a felső venti és volt egy kis mod, illetve akkor még csak fehéret néztem, most meg nehéz a döntés
.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #965 üzenetére
Még vigye is el hozzád, plusz mellé egy-két maláj kurvát is, nem?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Tothgera30 #965 üzenetére
Jót olvastam jó időben
. Írtam az embernek, hogy ha nem tud cserélni akkor én elvinném az ő fekete példányát. Amúgy neked nem volt már egy Antec Mini-d?
-
válasz
Cthulhu Dawn #962 üzenetére
Megtudhatom honnan vetted, mennyiért kitől, mikor és hogy eladod-e nekem, mert ilyenre vadászok
? Mindezt úgy írom hogy csorog a nyálam a képeket nézegetve, és tiszteletem érte
.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
jones965 #963 üzenetére
A mai nap nagy része a kipucolással fog telni, mivel használtan vettem, aztán ha nagyon olyan kedvemben leszek akkor lehet, hogy beledobom csak úgy magában a gépet, végleges verzióhoz még meg kell vennem pár ventilátort, és a hosszabbítóimon meg kell igazítanom a harisnyákat.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #962 üzenetére
Szép kis Antec ház.
Mikorra lesz beköltözés? -
Hát... ne irigykedj. De nemsokára szerezek egy jó kis P180 mini-t meg egy nagyobb moduláris tápot meg végre egy normális vga-t, dvd írót, stb. és lassan összeáll a dolog
.
Egyhengeresből 450SMC vagy 250, 300-as EXC kellene, mert mindkettőt imádom
. A 4T-t a hangja miatt, a 2T-t pedig a pörgőssége miatt
. Bár motoros karrierem nyár végén véget ért, mert akkor adtam el a 150-es ETZ-m, és lassan a 7 éves autót kéne lecserélni, apámnak meg bepótolni az L200-asba, mert nagyon venné ő is
. Keresztben motorozni pedig amilyen veszélyes, olyan élvezetes, de lassan fel kell nőni, mert otthon várnak és biztonságban haza kell érni
.
-
válasz
Tothgera30 #959 üzenetére
Bár én látnám a te géped, te meg birtokolhatnád az enyémet, és akkor téphetnéd te a hajad.
Egyhengeresből supermoto kéne, vagy 50-es négyütemű robogó.
Mondjuk a supermoto elméleti szinten van pár éve, be kéne addig szerezni egyet amíg nem tiltják be a kanyarban-keresztben-motorozást. -
Látnád az én gépem, itt darabokban áll az asztalon, bár mát tegnap reggel átraktam az új hűtőt
. Amúgy egyetértek, és legtöbbször ront a teljesítményen a gyenge minőségű végdob
. A K7 tényleg jó, de én titokban az egyhengeresek híve vagyok, bár most tavasszal megint lesz a Hungexpón motorkiállítás, és azon szokás szerint idén is részt kell vennem
.
-
-
Simán kibírnád
. Motornál dob nélkül is jó, IFA-nál nehéz elképzelni ugyanezt
.
-
válasz
Tothgera30 #952 üzenetére
Tőlem 200m-re szokott járni az IFA-val, nem akarod, hogy levágja a kipufogóját.
-
-
jones965
Modder
MTH rajongók figyelmébe: aki szeretné még résztvenni mint kiállító az idei nemzetközi MTH versenyen, az még hétfőig ( nov.01. 24:00H) leadhatja a nevezését.
Látom a nevezések közt, hogy azért innen a PH-ról is vannak, akikkel személyesen fogok találkozni.
-
zuchy
őstag
válasz
#97544192 #946 üzenetére
Jah, oké, még nem csináltunk haverral rendes képeket, ezek csak ilyen gyors bemutató szerű volt. Meg a DVD írót egy furattal beljebb csavaroztam a nagy kapkodásba és jönnek a ledek még, amik kikapcsolhatóak lesznek. Azután megcsináljuk a képeket, mert az ő fényképzője kell a művelethez.
-
zuchy
őstag
Amúgy PC-STYLE-ra van esélyem bejutni, vagy már túl sok a CM 690?
-
gooool
őstag
Hali!
Kiraktam a cuccokat apróra,a proci és lap már valszeg el is kelt.
Maradt még a ház és a hűtő.(bocs a reklámért)Ha minden új termék beszerzésre kerül,akkor így alakul majd a gép:
Asrock 880GMH/USB3 R2.0
AMD Athlon II X2 250
AC Alpine 64 Pro(kábel harisnyázva lesz)
Kingston 2x2Gb 1333MHz CL7 KIT
Galaxy 9500GT 512Mb 128bit DDR3
Hitachi Deskstar 160Gb SATA2
NEC AD-7243S
Lian Li PC-V351B(itt is harisnyázok természetesen)
2db AC F12+Xigmatek Monocool(ez már elkészült régebben)
Seasonic S12II 430WKíváncsi leszek a Lián Lajosra,hogy milyen benyomást tesz majd,illetve mennyire fog a szívemhez nőni.
Szépen elrendezve Style-ra esélyes lehet? -
Gaben01
őstag
Köszönöm aero, köszönöm BR4D és köszönöm magamnak.
-
-
Gaben01
őstag
Ha tényleg olyat szeretnél,amiből nem sok van itt ph-n és különleges,de mégse brutál drága: [link]
A dupla radi elfér a tetejében, fehér ventikkel [link],fehér csövekkel esetleg fehér kábelharisnyákkal nagyon jól nézne ki.Úgy is a fekete mánia már lecsengőben van.jone965: köszönöm a lehetőséget,hogy kikerülhetett a gépem az oldalra
-
gooool
őstag
Hali!
Vmi egyedibb házat szeretnék venni,ami nem sok embernek van és szépen mutat az asztalon.
Eddig a Lian Li PC-V351B a nyerő.Láttam MDPC-n is,egy dupla radis víz is elfér benne,szal nem kicsi.
Van esetleg más alternatíva ilyen árban?(ez már igencsak az ingerküszöböm)Köszi a segítséget!
(Azért írtam ide,mert Ti, igényes emberek biztos tudtok mondani vmit,vagy meg tudtok erősíteni)
-
jones965
Modder
-
Atke
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #913 üzenetére
ha jól emlékszem 9 vagy 12 mm-es
-
AndrewTdi
addikt
-
pincehely
addikt
Valakinek van tapasztalata az Accelero S1 felhelyezésről Hd5850-re?
Szeretnék hozzálátni a dolognak, de a külföldi fórumokban sok mindent láttam/olvastam, kéne egy kis hazai tapasztalat is. -
AndrewTdi
addikt
Jó reggelt!
-
-
zH.
senior tag
ma megjött a 692 adv. házam.
sikerült át is pakolnom bele. tetszenek ezek a vinyó rekeszek.. ,ahogyan be kell csúsztatni. bár 5vinyónál nehezebb lehet a sata kábeleket úgy elhelyezni ,hogy a hátlapot fel lehessen rakni.. nekem 2-vel így könnyen ment. nagyon jó anyagokból van ,először azt hittem ,hogy olyan az eleje ilyen benyomható sharkoon feeling lesz.. nagyon pozitívan csalódtam. az egész ház nagyon masszív. a házban lévő alap ventiknek egyáltalán nincs hangja ,csak a 2-3k rpm-en pörgő cpu fan hallatszik ki.. azt lecserélem és teljesen a csend.viszont sokkal jobb a helyzet ,mint az előző házamnál ,itt egyáltalán nem zavaró. majd lehet később belerakom a +2 ventimet..
jah és tetszik ,hogy nem világít - kikapcsoltam az első venti led-jét is - ,így legalább nem kell css - és a többi game ,film ,vagy akármi közben a gépre "figyelnem" -
jones965
Modder
-
-
Atke
senior tag
Albert: Ha nagyon jól megnézed akkor láthatod hogy ez a kábel piros
Meg pl ha zőld,kék, sárga, fehér stb harisnyát húzol a tápodra,akkor a piros elégé eltud ütni...
Nekem fekete kábeleim vannak... ezek nagyrésze eladásra várnakAmúgy az asus az egyetlen, ha jól tudom, aki fekete sata kábeleket ad a lapjaihoz!
-
Atke
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #894 üzenetére
Látom nem csak én vásárolok a mixvil-től
Szép lett nagyon, tetszetős a sárga fekete színkonbó
-
Atke
senior tag
rosszhelyre
Törölhető
-
jones965
Modder
Remélem csak azért van ilyen csend a topikban, mert mindenki gőzerővel csinálja a gépét, hogy az MTH-ra elhozhassa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- RAM topik
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest