Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
djcsefa #3099 üzenetére
Ez még jó kari, jó hardver és ami fő, jó a driver is. Az i740 az maga a sátán VGA-ja, a pokol legnagyobb borzalma.
Nem elég, hogy semmit sem tud, nem használható azon kívül semmire, hogy képet ad, de még azt is szarul teszi.
Ehhez képest bármilyen ATI, NV, 3DFx kari maga az isten ajándéka.
-
djcsefa
tag
válasz
Tothgera30 #3095 üzenetére
Riva TNt 2
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #3095 üzenetére
6850.
-
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #3092 üzenetére
Először a megrendezési feltételeket kell biztosítani, majd utána eldől.
-
djcsefa
tag
válasz
Tothgera30 #3089 üzenetére
Számomra macerásabb lett volna megint lecserélni a vga-t.... és ez a takarólemez azt hiszem hogy
lcsón, szépen gyorsan megoldotta a problémát
-
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #3085 üzenetére
Nekem csak a filózás jutott, mert szívesen cselekednék, csak nincs miből.
-
-
djcsefa
tag
válasz
Tothgera30 #3076 üzenetére
elmondani/leírni tudom...de képek nem készültek
. ígyi is kétóra ráment. (ha jól megnézed ké órája beszéltük h nem jó a kék szín...és láss csodát megoldottam
).
Na szóval: Lépésról lépésre..
Először lemértem a vga hosszát ,szélességét. Ezeket a méreteket rámértem/rajzoltam a fekete plexire (pontosabban a védőfóliára). Ezután Sűrű fogazatú( az nem tépi a plexit) lappal szerelt dekopírral kivágtam. Azután bepróbáltam a helyére .Pont jó lett. Köv: lemértem a kártya keskenyebb részét( a pci-e től a ház eleje felé álló rész.) rájzoltam ezt is a plexire majd kivágtam. Próba , s ismét jó lett.. 2 csavart(ami a blokkot tartja) a vga-ból kicseréltem 2 alaplap-tartó csavarral( 1ik oldala menetesszár a másik anya). Kimértem a csavarok helyét és megjelöltem a plexin. Fúrás, csavarozás és a védőfólia eltávolítása.
Röviden ennyi.ui: amit kihagytam: vízpapírral a széleit simára csiszoltam...
-
-
djcsefa
tag
válasz
Tothgera30 #3074 üzenetére
-
-
djcsefa
tag
válasz
Tothgera30 #3071 üzenetére
vga-csere nem lesz
... ez is cserekártya. másrészről azt írtad hogy fekete v piros nyákos kell..... pont te írtad anno h hagyjam a feketeét??!!
A tartály sztm jó helyen van( mert ha elakartam volna rejteni akkor eleve 5,25s veszek.
-
válasz
djcsefa #3066 üzenetére
Pofás, de pár tanács, szóval a VGA-t cseréld mert az a kék Giga/Sapphire féle nyák nem igazán illik a képbe, így a fekete laphoz piros vagy fekete kari menne. A kiegyenlítő tartály érdemes lenne elrejteni, mondjuk az 5,25"-ös helyeknél. Amúgy tetszik, szóval jó irányban haladsz.
-
zuchy
őstag
Be lett szerezve 1 négyzetméter 1mm-s alu, meg 1m 60X2mm-s cső. Azért ilyen vastag, mert nem volt más. Dremel már nem nagyon viszi el, így hát marad a flex, azzal meg nagyon óvatosan kell mert nehéz a gép, könnyen belekap. Meg még volt egy fél négyzetméter 1,5mm-s lemez, abból van a mostani takarólemezek csinálva.
Fényképezőt tudtam a barátomtól szerezni, nem sokára jövök képekkel is.Jones: durva, igazi erőmű.
Sokat meg az a gép terhelésen? A két VGA alapon 500W a proci is kb 130, akkor húzva megeszik simán 800W-ot is szerintem.
-
jones965
Modder
-
zuchy
őstag
válasz
jones965 #3058 üzenetére
Én küldtem egy 10-est, de cserébe MTH-t kérek az idén.
---- Mindenkinek ----
Nekikezdtem a következő átalakításnak, komplett külsőt tervezek a CM690-re. Vagyis már már meg van tervezve ProE-vel, csak meg kell valósítani. A fedlapot el kezdtem csinálni, de sajnos képeket nem tudok felrakni sehogyan se, elromlott a fényképező...
Van még egy miniDV-s kamera, ha annak az anyagát tudnám digitalizálni, akkor már jó lenne. Majd kitalálok valamit, hogy nyáron se unatkozzanak a topiklakók... és ne csak a levegőbe beszéljek.
Amúgy a porfestés milyen áron mozog? Én úgy tudom, hogy annyira nem vészes az ára, és erős tartós, és szép. -
jones965
Modder
Srácok!
Az amúgy sem alacsony egomattovább növelhetnétek, ha az alábbi linken található gépeimet érdem szerint minősítenétek.
Természetesen az 1-9-ig terjedő számokat el kell felejteni.
Ebben a játékban a tizes a nyerő.A helyesen szavazók vendégeim egy kanyar italra.
-
-
-
jones965
Modder
Tuningra én is plusz tápot használok majd, normál hétköznapokon pedig elész lesz a gépben lévő.
(#3048) Sandrew :- nem értem hogyan jön a munkám a topik témájához.
Egyébként mindíg az, amivel megbíznak. Ez már idestova 20 éve állandó, kiegészítve egyébb beruházások műszaki vezetésével-kivitelezésével.
-
jones965
Modder
Több monitoros rendszer ( 2D surround).
A jelenlegit meghagyom fő monitornak, mellé pedig 2 db monitort tervezek. -
jones965
Modder
-
Igazság szerint én a négyesre szavazok. Az ötös össze van kenve kékkel a hetes meg horrorisztikus áron van.
(#3035) jones965: Eddig nem volt víz az 580-on?
-
jones965
Modder
Hétvégére upgrade.
-
-
albert8
veterán
válasz
Tothgera30 #3030 üzenetére
Aztamindenit, de jól néz ki
bár elég poros lehet a cucc egy idő után -
-
GabN73
addikt
válasz
Tothgera30 #3030 üzenetére
hmmm de gyerebe kis házikó ...
-
Én rosszra, ehhh...
Viszont ez bejövős...
...ő az, matt feketében el tudnám képzelni, viszont a pocihűtő nem lehet valami halk, abból kioperálnám a ventit, VGA-ból kapna egy passzív 5770-et, tápból egy 400-as FSP ZEN-t harisnyázva és menne letöltő, filmező, néha játékos gépnek
.
-
GabN73
addikt
válasz
Tothgera30 #3028 üzenetére
hátőőő, no comment, de rossz az aki rosszra gondol....
-
-
mrbig25
őstag
válasz
Tothgera30 #3023 üzenetére
Természetesen rögzítve lesz.
A gitt csak a hézag eltüntetésére kell, nem pedig rögzítésre. -
-
mrbig25
őstag
válasz
Tothgera30 #3021 üzenetére
0.5-1mm-es illesztési hézagok eltüntetésére kell, tehát nem nagyobb egybefüggő felülethez.
Remélhetőleg ezt a feladatot gond nélkül el fogja látni.szerk: /könnyebben érthető a rajzzal/
eredeti előlap műanyag kerete
piros vonal = illesztési hézag <- ezt kell majd eltüntetni
fekete szín - saját alu előlap -
válasz
mrbig25 #3020 üzenetére
Szívesen, szerintem is jó lesz, mi anno fém-műanyag felületeknél próbálgattunk a trükkök elsajátítását (bár én őszintén ennek nem vagyok nagy híve). Vegyél hozzá sokféle csiszolópapírt és fehér/piros alapozót, így minden csiszolás után letisztítva fújhatsz rá, és száradás után kitűnnek a hibák, azután javítás esetén szintén csiszolás és más színnel való átfestés. Illetve túl sokat és túl keveset ne használj mert egy idő múlva felrepedezik, sőt hőmérséklet-változásokkal is vigyázni kell.
-
mrbig25
őstag
válasz
Tothgera30 #3019 üzenetére
Először nem is gondoltam rá, mert a gittről nekem egyből az ablaküveg rögzítés jut eszembe.
Viszont utánanézve láttam, hogy vannak műanyagra-fémre való javítógittek, szóval ez tökéletesnek tűnik.Köszi
-
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Nemsokára elkezdem csinálni a házam új előlapját.
A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlotok a műanyag és alumínium felületi egyenetlenségeinek az eltüntetésére?! Fontos, hogy később csiszolható, festhető legyen.Trinát mestertapaszt néztem, de nem írják, hogy jó lenne műanyagra...
Ki mit ajánl?
-
jones965
Modder
Nem vártam meg a hétvégét, véglegesítettem a jelentkezésemet..
A BTX-moddal megyek, ha elfogadják a nevezést.Köszi a véleményeket.
-
zuchy
őstag
válasz
jones965 #3008 üzenetére
Szerintem is menjen az első számú. Amúgy ha jól bogarásztam, akkor ez augusztus 17-től 21-ig tart? Meddig lehet nevezni? Nem, nem a mostani állapottal neveznék, csak lehet kevés már az idő.
Ja már látom, augusztus 3. Háát..
Pedig maga az időpont tökéletes lenne, mert nem kellene év közben kihagyni pár napot, és fontos ZH-ról sem maradnék le. -
jones965
Modder
Igaz hogy nem túl aktív a topik, de közvélemény kutatás céljából fordulnék eme kis közösséghez.
A héten véglegesítem a nevezésemet a DCMM versenyére.
Mivel kategóriánként csak 1 gépet lehet nevezni, így kiváncsi vagyok, ki melyik munkámat javasolná a megmérettetésre.Véleményeket a héten várom, előre is köszönöm.
-
aero.
veterán
Én nagyon szívesen adnék bele, de ugyanúgy állok, ahogy tavaly ilyenkor ... a hirdetések sem hozták meg a várt reményt.
-
beteg
őstag
Akkor egy pc-style.hu kedvelő fórumTárs segítségével, aki felajánlott 2 évre szóló díjat és az én 2 éves hozzájárulásommal már 4 évre le van a gond a hosszabbításról, de ha valaki még hozzájárulna, akkor osztozhatnánk a költségen!?
köszi! -
beteg
őstag
hali!
24 nap múlva le fog járni a pc-style.hu domain név!
Meghosszabbítsam?.hu- végződésű domainek esetén:
1 év: 1700 Ft + Áfa
2 év: 2900 Ft + Áfa (17% kedvezmény)
3 év: 4400 Ft + Áfa (17% kedvezmény)
4 év: 5000 Ft + Áfa ! (36% kedvezmény!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest