Új hozzászólás Aktív témák
-
Bopez
tag
Persze a Z68X-UD4 nem fért volna bele a kis Prodigy-be.
Ez egy ASrock H77M-ITX
VGA egyenlőre a csodás Intel HD személyében tevékenykedik a gépben...meglátjuk mi lesz később...
A táp a régi gépből van nem állt szándékomban lecserélni, főleg hogy annó sokat dolgoztam vele hogy nagyon szép legyen...
Kicsit megcsonkítottuk, 25 centis 4pin ATX és 20 centis 24 pin csati lett a gyári hosszú kábelekből
Lényeg hogy vinne egy nagyon erős VGA-t is nevetve, de most kis fogyasztás és kihasználatlanság miatt ez kell, meg ez bőven elég!
Lassan befejezem kell még a világítás meg egy két pepecs dolog, aztán igyekszem képeket csinálni róla -
Bopez
tag
válasz
total90 #6087 üzenetére
Én nem tudom ki mit vesz, de már akkor kiszúrtam mikor Bitfenixék el kezdték reklámozni, aztán mikor PH írt cikket is akkor belezúgtam, azóta azon vagyok, hogy kell egy...
Ha minden igaz én voltam ez első magyarországi tulaja egy ilyennek
Nem bántam meg, rengeteg ötletet adott... -
Bopez
tag
Az úgy akkor jó lesz mert én is feketét rendeltem, és a színösszeállítás is marad a régiből ugyan ez amit te felsoroltál...
De nem aggódok hogy két egyforma megoldást fogunk látni, szóval várom a tiédet is!total90, zuchy: igen engem is megfogott, szerintem nagyon szép, és van benne ötlet...
-
Bopez
tag
Tudom hogy dupla, ne verjetek meg nagyon!
Kérdés, hogy atx csatlakozó véget, krimpelhetőt, nem a csatit hanem a fém anya véget, honnan tudnék szerezni szinte azonnal? -
Bopez
tag
Skacok!
Áruljátok már el nekem, hogy a 24pin hosszabbító ANYA végét mivel szedem szét? -
Bopez
tag
válasz
albert8 #5630 üzenetére
erre gondolok
NEXUS FELFOGATÓ -
Bopez
tag
Skacok kábeles kérdésre hogy hol tudok méterre venni olyan vékony sodort kábelt mint amiből pl a 24 pin is van?
-
Bopez
tag
válasz
Tothgera30 #5601 üzenetére
Nekem meg a szoba azon részét díszíti szóval én nagyon rámegyek, hogy az én ízlésemnek megfeleljen, és oda megy azért pelxi meg fény is
Úgy ezer év múlva ha kész lesz majd tolok fel én is képeket -
Bopez
tag
válasz
Tothgera30 #5599 üzenetére
Én a plexivel úgy vagyok, hogy ha van akkor legyen világítás, ha meg belül úgy megcsináltam, hogy oda vagyok érte, akkor meg jó, hogy van plexi meg világítás...
Mondjuk én csak szoilidan világítom be, hogy lehessen látni a belső elrendezést, de este ne legyen zavaró ha esetleg úgy hagyom..
Amúgy valóban nagyon szépek!
Egyszerű letisztult semmi sallang...
Ezeket valahogy jobban kultiválom mint a transformerekre hajazó csicsa gépházakat! -
Bopez
tag
válasz
Tothgera30 #5597 üzenetére
Ez igen!!
Nyálcsorgatós! -
Bopez
tag
Memóriákat kel jól megválasztani, alacsony profilú bordával, amúgy nagy baj nem lehet elrendezésben nem sokban tér el egy normál ATX-től távolságban legalább is..
De ha mód van rá vidd be a boltba ahol veszed és mérjétek rá ott helyben és kiderül!
Mi is inkább ezt ajánljuk fel a vásárlóknak! -
-
Bopez
tag
Üdv kérdés!
24 pin hosszabbítóból Akasa, vagy Lian-Li? Vagy tökmindegy?
A lényeg 30cm lehetőleg, ne legyen harisnyázva, fekete csatlakozók!
Véleményeket, válaszokat, segítséget előre is köszi! -
Bopez
tag
Na jó én megcsömörlöttem...
Halvány gőzöm sincs milyen színre húzzam be a 8 illetve a 24pin tápcsatikat...
A táp matt fekete, a modulárisok hófehérek, az alaplap fekete, ramok fehérek, ház fekete...
Ha a maradékot is fehérre vagy feketére húzom, iszonyat egyhangú lesz...
Szerintem kiszaggatom az összesetszerk.:
sata kábel még érintetlen, beltéri kábelek mér érintetlenek.. ventilátor kábelek szintén hófehérek...
....ötleteket szívesen elfogadom
-
Bopez
tag
válasz
Prison85 #4982 üzenetére
Igen volt már példa az említett összeállításra, de a fekete mellé nagyot üt..
Én nem véletlen raktam bele rikító zöldet...
Ha lenne egy kis elszántságom a 8pin illetve a 24pin meghosszabbításához, és táp harisnyázásához, végre be tudnám fejezni én is...
Talán majd nyáron kész lesz az enyém is... -
Bopez
tag
Sziasztok!
Kis help kéne.
Molex anya véget hogy lehet házilag szétszedni? -
Bopez
tag
Hétvégén neki állok én is a dolgoknak, nekimegyek a tápnak mint borjú az új kapunak
Aztán ha megjöttek a SATA harisnyák is, rakok fel én is pár képet, kíváncsi vagyok a véleményetekre! -
Bopez
tag
válasz
Recon666 #2946 üzenetére
Néztem, de ez inkább nas szervernek lenne jó, a define minibe viszont befér egy rendes vga, egy Gigabyte H67N-USB3 lap, ebbe egy 2300-as proci, 4Gb memóval, meg mondjuk egy GTX560, és kész a mini config, ami játékra meg melóra is tökéletes lenne.
Innentől már csak berendezés kérdése, ezért is lenne jó a define, több hely kábelezésre normális hűtésre, de mivel micro ATX-et is fogad így akár egy rendes m-atx lapot is bele lehet tenni, szépen bekábelezni, és hibátlan -
Bopez
tag
válasz
Recon666 #2941 üzenetére
Hát nehezebb egy 5 kilóval az tuti mint az én Chieftech tornyom, pedig üresen azzal is lehet embert ölni...
Szép, minimalista, anyaghasználat az bitang, nagyjából minden fém benne, nekem mondjuk az a felső ferde ventilátor nem tetszik speciel benne, de nem tűnik rossznak.
Igazából sikerült egész szépen kifújatni a kuckót ezért nem akarom pont most lecserélni, de ha egyszer eljutok oda, hogy egy új configot rakok össze akkor biztos, hogy fractal házikóba kerül, az R3-kat is megnéztem, nagyon nagyon tetszenek, bár következőnek, egy mini ITX gépet szeretnék összerakni, abból is H67-es lapból ha lehetSzerintem ő lesz a következő: Define MINI
-
Bopez
tag
válasz
Recon666 #2935 üzenetére
Látom te is ott vagy mindenhol
Szép lett a vas, én is gondolkodtam ezen a kuckón, de nincs szívem megválni a chieftech nagy tornyomtól.
Ha megjönnek a harisnyák meg lesz egy kis időm meg csinálni, én is dobok fel pár képet majd a monstrumról, igaz ott kevésbé lehet kábel rejteni, de pont ezért majd rámegyek a szép harisnyázásra.
És szuper a topic, iszonyat sok ötletet meg segítséget lehet meríteni belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest