- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Egy baja van a WOW pvpnek, hogy nem veszítessz semmit, ha megpurcansz. Eddig EVE pvpje tetszett a legjobban, ott majdnemhogy mindent eltudtál veszíteni, ha nem figyeltél oda
-
Kraptor
őstag
válasz
Gleatcher #4275 üzenetére
Nos ezen lehet vitatkozni, de az is tört, sőt WOW nagyon is tört, mert még anno beta idően lett a kód visszafejtve, magyarán feltörve. Ha tényleg ''emulált'' (szerintem ilyen nincsen ezt csak azok mondják akik szebben akarják kifejezni, hogy warez/tört, akármi szerver) szoftverröl/környezetről akarsz beszélni, akkor L2 inkább már emulált mint tört, mert ott a server oldal az kilett adva a nagyközönségnek és nem kellett semmi törést/fejtést csinálni míg WOWnál igen.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Beszarás...moderátor warezol...naon szép
Mostmár mindegyik WOWhoz van 10 napos vendég kulcs. -
Kraptor
őstag
válasz
#32070144 #3699 üzenetére
Amit belinkeltél és idéztél az nem olyan nyelvről beszél mint pl angol, magyar, német, stb...hanem káromkodás és hasonlók. Magyarán ha beórdítod ''f**k you n****ers'' a generalba akkor nagy a valoszínűsége, hogy zárolják pár napra az accountodat. Itt nincs szó arrol, hogy angolt vagy ne angolt használj
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
válasz
faber24 #3690 üzenetére
Hát igen, sajna ez nem csak a magyaroknál van. Azona szerveren amin én játszottam ott annyi spanyol volt, hogy egyszerűen nem lehetett a generalba beszélgetni/kérdezni mert szétspammolták az egészet és csak spanyol dumát láttál rajta. Erröl volt pár forum topic a hivatalos wow oldalon is.
-
Kraptor
őstag
válasz
Tigerclaw #3689 üzenetére
Azért nem egészen igy van. Azért jóval többen beszélnek angolul mint magyarul, meg ugye a játék is angol, tehát azon nem kell meglepődni, hogy az emberek nagy része jobban elvárja, hogy akkor a general is angol legyen és ne 20 nyelven follyon a duma. Mikor megvetted a játékot gondoltad, hogy valamennyi angol tudás kell majd hozzá hiszen angol az egész játék és más emberek is több mint valszínű angolul fognak beszélni.
-
Kraptor
őstag
Nos ha csak simán csevektek magatok között, magyarán nem a generálba, ahol mindenki hallja akinek bevan kapcsolva, azzal nekem semmi bajom még úgy se ahogy a csókának volt, hogy bárki hallhatja, ha elmegy melletettek. Nekem csak az a gáz, ha Generalba mindenki elezdi a saját nyelvén nyomatni, abbol káos tud lenni könnyen. Mondjuk, ha öcséd melletted volt, akkor igazán összedobhatott volna nnyit, hogy any Hungarians? vagy valami hasonlót. Gondolom erre felfigyeltek volna ugyanúgy mintha magyarul mondtad volna. A csókával meg nem kell törődni, ilyenért nem fognak bannolni. Ha meg azért zaklat mert magatok között beszéltetek ''hangosan'' akkor öld meg vagy fuk off.
-
Kraptor
őstag
A nyelvi kommunikációra visszatérve. Generálba csak angolnak kéne mennie azért nevezik Generálnak. Engem ez nagyon feltud idegesíteni mikor telespammolják a generált x nyelvel. General az angol és csakis az, ha angol szerveren játszol. HA meg valakivel grouppolsz vagy van más is a guildedben aki nem magyar akkor meg egyszerűen bunkóság magyarul beszélni úgy.
-
Kraptor
őstag
válasz
Gleatcher #3645 üzenetére
Nincs olyan card az USAban és sehol máshol ami ingame pénzt adna real pénzért. Lehet ilyen dolgokat venni ebayen és más helyeken de ez elvileg tilos és elég szépen bannol érte a Blizzard, ha megtudja. Általában ezeket az ingame moneykat farm botok csinálják, akik csak azért játszanak, hogy RL pénzt csináljanak és ez eléggé elcseszi az egészet.
-
Kraptor
őstag
válasz
killahdrums #3575 üzenetére
Ezek a makrók ui modok totálisan legálisok. Ami nem legális azok a sniffing makrók, mikor maga a gép játszik helyetted. Te csak elindítod a gámét majd a külön kis makrót és voálá a géped automatikusan elindul öldökölni, és hasonlók. Ez elég bőven van fogalmazva de ez a lényeg.
-
Kraptor
őstag
Kártyával történő fizetés jobban megéri, ha a 6 hónaposra fizetsz elő, mert az sokkal olcsóbb. Ha kártyát akarsz csináltatni, szerintem az OTP az nagyon felejtős mert ott huzzák le legjobban az embert. Elég sok bank van már MOn amik jobb feltételeket szolgálnak mint az OTP, ez persze csak magánvéleményem.
-
Kraptor
őstag
Miért van az, hogy a nagy láncok sokkal drágábban adják a GCket mint a kicsi boltok? Ma is láttma a Saturnba 7000 Ftért, nem 67xx ért. Budaörsi Media meg 8e ért adta anno.
-
Kraptor
őstag
válasz
[NQD]Jericho #2712 üzenetére
Az nem 50e hanem 30e körül van. Mint már mondták elöttem, ha nem tetszik nem kell játszani ez nem kenyér és víz, ami az élethez szükséges. Én is szeretnék egy Lambot de ha nincs lové rá akkor nem fogok lopni, hanem csak csurgatom a nyálam. A havi díj meg a szerverek karbantartása, üzemelése, sávszélesség vétele, stb hez kell igazából. Azért megnézem mikor rohangálnak ezrek egy kalóz szerveren
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Nem is beszélve, hogy feltudod magad támasztani és akkor vissza se kell menni de 25%ban romlik a cuccot.
-
Kraptor
őstag
RP elvileg az lenne amit fennt említettetek, de az életben általában majdnem tök ugyanaz mint egy PvE szerver oszt kampec.
-
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #2173 üzenetére
Az mit jelent? A halálfej?
-
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #2171 üzenetére
LOL! Még most sincs? Azt hittem az uccsó peccsbe benne volt a honor rendszer. Akkor nem tudom mi lehetett ahalálfej
-
Kraptor
őstag
Szerintem az jelenti, hogy kitaszított vagy mert olyan rossz a ahonor rendszerbeni állásod. Nem értem mit siránkoztok, végül is háború van a 2 frakció között.
NPCk se kimélnek ha meglátnak
HOrda powa!!
-
Kraptor
őstag
Ja, nagyon durva, hogy még mindig él az accountom, de már márc 14én lejárt
-
Kraptor
őstag
Én mindig igazat mondok
:
''After the initial free one-month subscription ends, players of World of Warcraft will be able to continue playing under one of three different subscription plans. The basic month-to-month subscription plan costs 12.99€ per month (£8.99 in the UK), while the three-month plan costs 11.99€ per month (£8.39 in the UK), and the six-month plan costs 10.99€ per month (£7.69 in the UK). World of Warcraft subscription fees can be paid with all major credit cards, many local cards, direct debit (such as ELV in Germany) and pre-paid game cards, the latter of which will be available in retail outlets where World of Warcraft is sold.
* Sales figures based on internal company estimates and reports from key retail accounts around the world.
**All prices quoted include VAT.''
Bővebben: link -
Kraptor
őstag
válasz
gyuszmok #1844 üzenetére
Én cancelled az accountomat Márc 8 vagy, hogy
Tehát ha valamit megterhelnek akkor balhét csinálok.
Account Status:
Frozen
This account has been frozen and cannot be used for playing. Please add a payment below to reactivate this account
Payment Method:
No subscription currently active
Subscription:
No subscription currently active
Game Time Expires: 14 March 05 11:12 CET
Heheh, ez van az accountombaés még mindig megy, legalább is reggel még ment
Nem néztem azóta.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Azt BLizzard cseszte el. Amcsiban is voltak olyan banok, hogy egy-pár felhasználó nem értette miért lett bannolva. A legjobb az volt mikor egy sráv modemmel nyomult és lagzot mint állat majd ''teleport hack'' ürüggyel bannolva lett.
Disconnect servert sokat fogod látni, mert óriásí kavarodás van az egész játékban. Nekem már rég lejárt ez előfizetésem, de még mindig tudok játszani -
Kraptor
őstag
Lehet a Budakeszi MMben GCt kapni 8db van, d emondjuk az ára egy kicsit drága...8k/db.
Ma láttam egy Lamborghinit...anyám, szép kis kocsi
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Nem én már nem. Nekem annyira nem jött be mint vártam.
Van itt pár érdekes kép:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Mikor PVPt választottad, akkor tudtad, hogy lesznek ilyenek. Ezért vannak a normál szerverek, mert ott ilyenek nincsenek
-
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #1554 üzenetére
Azért nem teljesen. Addig tudsz játszani míg le nem jár az előfizetésed, magyarán az ingyen hónap.
-
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #1550 üzenetére
Oszt játéknak is kész egy darabig
-
Kraptor
őstag
válasz
coolrob #1501 üzenetére
Addons mappát az interface menűböl copyzd valahova máshova. Indítsd el WOwt, lépj be a kariddal a szerverre, majd ki. Nézd meg, hogy a verziószám a .toc fileokban az addons mappádban mind 4216 legyen. Ha mind az, copyzd vissza az addonsmappát az interface mappába, majd launch wow. Ha verziószám nem stimmel, akkor csak simán írd át őket 4216ra a toc fileokban. Tudom, hogy wow 4222 ír ki, de 4216nak kell lenniük a toc fileokban. Most működnie kéne.
-
Kraptor
őstag
Ez nagy LOL!
Tisztelt Előrendelőink!
Sajnálattal kell jeleznünk Önök felé, hogy a magyar képviselettől kapott tájé-koztatás szerint a WoW feltöltőkártyáknak csak egy töredék mennyisége
érkezik be péntekre (2005.03.04.) az országba. Ennek megfelelően ismét csak az előrendelői lista alapján tudjuk az igényeket (korlátozott számban) kielégíteni.
A kielégíthetőnek látszó helyen levő előrendelőinket emailben értesítettük, és felkértük őket, hogy haladéktalanul jelezzék igényük aktuális voltát, hogy feleslegesen ne foglaljanak példányokat aktuális igénnyel rendelkezők elől.
(Az esetlegesen felszabaduló példányokat automatikusan továbbgörgetjük a listán.)
A képviselet tájékoztatója szerint a most beérkező példányok valamikor a pénteki nap folyamán lesznek átvehetőek, és következő adag a kártyából március 21-körülre várható.
Ezúton is szeretnénk mindenkitől elnézést kérni a WoW termékek körül - cégünk lehetőségi határain kívül eső - okokból született helyzetek miatt. -
Kraptor
őstag
válasz
Stephen003 #1465 üzenetére
Hát szerintem nehézkesen fogsz találni WOWt.
-
Kraptor
őstag
válasz
Don Vittorio #1463 üzenetére
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
válasz
Stephen003 #1458 üzenetére
BŐVEN fog futni rajta. Én 1280x1024ben használtam minden full és nem volt egy gigsz sem. WOWnak nincs nagy gépigénye még 500meg ramal is vígan futkározik. Nekem p4 3.6, 1gig ram, 6800GT.
WOW grafikailag nem fogja megterhelni a rendszeredet. Egyedül a GPRsed lesz problémás.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Onnan mondom, hogy a többi mmo játéknál is van ilyen lehetőség de mindegyikért extrát kell fizetni és nem GCarl, hanem kártyával. De a te esetedben ez nem megoldható, csak egy accounton belül tudják megoldani, hogy más szerverre vigyék az egyik karidat. Accountról accountra nem létezik mozgatás.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Nekem mindenki a ban listámon van...még saját magam is
-
Kraptor
őstag
válasz
bélanéni #1322 üzenetére
Én a játékot is szidtam már
A grafika az gyengusz, designosnak designos de gyengusz. A te játékod a Guild Wars lesz
Az tényleg olyan mint a D2. Nem is csoda hiszen pár D2 fejlesztő srác csinálja, kik elmentek a Blizzardtól
WOW jobban hasonlít EQ(2)re mint Diablóra, szerintem.
Megjött a GW pre-order csomagom amcsibólHérfőn kapom meg, mert szüleim címére ment.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Van egy jó kis videjó onyxia gyilkolásáról. Ez a legerősebb szörny a játékban. LVL500 vagy valami ilyesmi
Eddig össz-vissz 2x sikerült megölni egyszer egy koreai csapatnak, de ott bugged volt a szörny és most amcsiknak ahol nem volt bugged a szörny:
Fileplanet basic(ingyenes) reggelés szükséges -
Kraptor
őstag
Most olvasom a general forumban a hivatalos WOW forumon, hogy Blizzard megterhelt pár embernek a kártyáját és nem 1x vagy 2x, hanem vannak olyan emberkék akiket 8x meg 10 megterhelt, anyám! Mindenkinek ajánlom, hogy ellenőrizze a kártyáját ha tényleg valúósat adott meg. Énis ellenőriztem de szerencsére az enyémet nem terhelték meg.
Én még a mai napig se tudok a forumukon írogatni mert Anonymusként imser fel a forum rendszerük. -
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #1245 üzenetére
Ha nem nyomott rá semmi crack exet akkor használható.
-
Kraptor
őstag
válasz
Ekváádor #1178 üzenetére
Aszem én tuom miröl beszél stupidman...én is eljutottam oda egyszer és az összes szörny ?? lvl volt nékem, heheh. Lehet, hogy ez a battleground valami, nem tom de nem volt egy barátságos hely és kietlen is volt mint állat.
Torz,
Minden angol benne még a csomagolás is angol, mert benne volt egy blizzard hirdetéscetli ami általában kimarad a magyarokból. -
Kraptor
őstag
Kaszinózás aszem kilett tiltva. Lehet, hogy nem arra egyre gondolunk, de volt egy olyan parancs, hogy /random és akkor megnyithattad a saját kaszinódat. Nem tuom, hogy müködött, mert kivették a játékból, lehet, hogy az EUban már benne se volt, de most olvasgattam, hogy aszem egy hete se kivették az amcsi verzióból , mert sok volt a spam.
-
Kraptor
őstag
Még fejből nem nagyon vágom a pontos neveket mert annyi van mint állat. Az egyik hajó az Rachtelből indul a Barrensből. Goblin falu a Taurenek/Orckok földjén, nem tuom hova megy mert még nem próbáltam, de jó sok humán szokott átjönni, hogy megkostolják a Horda pengéit
Ma hamarabb hazalógtam és gondoltam, hogy csak úgy gyüjtögetek egy kicsit azt rámtámadt egy 25ös törpe paladin felvolt buffolva mint állat én meg csak szerény 18 vagyok. Szerencsére egy ugyanolyan szintű rogue segített de eléggé gyenge volt pvpben, sikerült elkergetni a törpét majdnem meg is öltem csak egy rohadt npc elkezdett támadni. -
Kraptor
őstag
Memtestet futass és ha kiír hibákat, akkor megvan a problémád. -
Kraptor
őstag
válasz
full idiot #1113 üzenetére
1. Nem hiszem. Grafika nem egetrengető. Sőt egy kicsit elavult is. Hangulatosnak hangulatos.
2. Egy user manulat ami eléggé outdated oszt anyi. Meg persze a 4 CD.
3. Semmire, csak annyi, hogy olyanod is van oszt kész. -
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #1096 üzenetére
lvl 10nél? Inkább 30nál vagy 20 nál
-
Kraptor
őstag
Azért drágább az előfizetés Mon, mert itt VAT-ot is raknak hozzá ami 17,5% és benne van az árban. Az macsik olcsobban játszanak a játékkal mint az európaiak. Tegnap nagyon szerencsétlenkedtek a szerverek és elég lassan ment Blizzardnak, hogy valamit csináljon.
Az mondjuk érdekes, hogy ha GCt veszel, akkor napokban számolja a játékidőt, ha meg kártyával fizetsz, akkor meg hónapokban. -
Kraptor
őstag
Itt egy leírás a hátasokrol:
Bővebben: link -
Kraptor
őstag
Próbáld worldofwarcraft.hun eladni ha itt nem megy.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged