Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Gleatcher
aktív tag
válasz
Kraptor #4281 üzenetére
Hát ezért ezt nem mondanám, bár értem mire célzol...
Ha meghalsz és elég xar helyen halsz meg, akkor egyrészt rohanhatsz vissza a hulládhoz, ahol jó esetben nem kempelnek és ha sikerült feléledned, gyakran súlyos pénzeket hagysz ott a javítás után.
Azért ezek nem kis dolgok, bár sztem, te most másra gondolsz, de ezek is elég idegesítőek... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Kraptor #3687 üzenetére
Azért én nem mondanám azt hogy illetlenség magyarul beszélni. Az bunkóság az angolok részéről, hogy elvárják mindenki angolul beszéljen, mikőzben ők b@sznak megtanulni más nyelven. Most mondhatnám azt is, hogy illetlenség angolul beszélniük a general csatin, mert mások nem értik meg. Mindkét oldalról diszkrimináció a dolog. Persze lehet mondani hogy akkor miért mentem angol szerverre. Azért mert nincs más. Angolul még csak csak értek és meg tudom értetni magamat, magyar pedig nincs. Szerintem az a legnagyobb bunkóság ha valaki zokon veszi ezt. Ha zavarja hogy valaki idegen nyelven beszél, valszeg zavarja az is hogy az illető más országból származik.
-
lanyoo
tag
válasz
Kraptor #2509 üzenetére
Írtam már korábban, hogy a fair PvP-t nagyon bírom a játékban, viszont amit ezek az alakok csinálnak, az egyszerű bunkóság. Ez egy játék, én azért fizetek érte,mert nagyon jó kikapcsolódás munka után.
Petie ne nevezd ezt szerepjátéknak, az nem rpg ahol annyit dönthetsz el, hogy szopatsz másokat, vagy nem.
Az a baj, hogy az online közösségekben, hogy a korlátolt kommunikáció miatt a jellemző személyiségjegyek (amiket nem tudsz levetkőzni egy játékban sem) markánsabban jelennek meg. Nyilván nem vagy akkora sült paraszt, hogy az utcán lecsapkodod a kisiskolásokat, de miért van az, hogy többek közt nekem eszembe sem jut, hogy azokat basztassam, akik nem tudnak ellene tenni semmit, csak azért mert megtehetem, és velem is megtették.
Menj el katonának, élvezni fogod. Csak az eleje lesz szar. -
zsombor
csendes tag
-
spyki
tag
válasz
Kraptor #1567 üzenetére
Hidd el,hogy én nem fogok nálamnál kisebb hordásokat támadni,kívéve,ha ő köt belém.Azért mentem pvp-re,mert szeretem a harcot,de abban nem találok élvezetet,ha mondjuk nálam 40 szintel kisebbeket csapok le.Mi abban a kihívás?!( Bár még ez a veszély nem fenyeget!
) Ezen nem fogok válltoztatni,én így játszom.Találkoztam normási hordásokkal is,de sajnos elvétve.Inkább a bunkóbbak a jellemzők.Remélem a honor rendszer javít valamit ezen....
Ezek szerint akkor te is ezt fogod csinálni?Gratulálok!
[Szerkesztve] -
válasz
Kraptor #1476 üzenetére
nem igaz már...ezek mi a rákot gondoltak mégis
mennyi wow fogyott már és nem képesek elég GCt rendelni?
RP szerver igen role playing, ott az van hogy ki kell játszanod a karaktert, ERŐSEN moderált! és ott nincsenek 12 éves kis powaplayer köcsögök.
ja és emelett erősen kell tudni angolul!
nekem marhára bejönne csak hátszotár nélkül nem állok neki az tutimeg kell norm. kapcsolat hogy több időm legyen.
-
-
válasz
Kraptor #1429 üzenetére
jah értem
én meg gameltem éjjel, erre elmegy az árampedig épp horda attack volt.
lvl30as hunter, lvl31es druid if és kharanso közt volt a kereszteződésnél. és épp megjött egy törpe őrjárat (3 lvl30as) és akkor ugrottam volna nekik törpikkel együtt, erre meg kimegy az áramaszittem leverem a monitorom...mire visszamentem selmentek már
-
tjhooker464
őstag
válasz
Kraptor #1327 üzenetére
Nekem nagyon bejön a grafikája! De általában a blizzard játékoknál ez van. De persze ez teljesen emberfüggő
Az EQ2 röl csak föltupírozott videókat láttam úgyhogy inkább nem mondok semmit.
A hangulat és a játékélmény ebben majdnem hibátlan! Amúgy érdekes, hogy azok a játékok amikkel én nagyokat játszottam nem az über grafikával hirdetnek. Például a kotor. Mással nem is nagyon játszotta. Persze w3, diablo, meg sc. Ja fifa
Nekem nem jönnek be a csilivili graf ok. Legalábbis ezek szerint. Minek beszélek én ennyit? Ja tölti onixyát
-
maross
nagyúr
válasz
Kraptor #1306 üzenetére
felteszem ide is a videjot: Bővebben: link
-
-
válasz
Kraptor #1163 üzenetére
ez ismerős ez a kvesztelés közbeni támadás csak épp forditva
dehát mind2 oldalon megvannak ugyanezek az emberek.
nem értem hogy egy magas szintü miért kezd ki egy alacsony szintüvel, ez a gyávaság. én neki ugrok egy +3 szintünek is ha arrol van szo...
de majd ha bejön a honor rendszer akkor vissza lesz ez fogva, mert ha megtámadsz és legyőzöl egy gyengébbet, pl ahogy az esetedben is volt, akkor az arc veszit abbol a honorbol és olyan szintre is lesüllyedhet hogy a saját területén az őrei is megtámadják
nemtom mi a rendszer neve de a működési elve az amit leírtamkbre
remélem minél hamarabb bevezetik ,mert akarom gyűjteni az honort
[Szerkesztve] -
válasz
Kraptor #1097 üzenetére
sztem arra értette hogy a saját karakter akkor indul be, és ami igaz az igaz, attol a lvltl lehet értelmeseket tanulni
akkor kezdheted el osztani a talentpontokat, az lehet hogy nagyobb szinten durvább dolgok vannak de itt kezdődik az igazi játék
én mindjárt megkapom a druidámmal a vízialakot, már kíváncsi vagyoklvl16on kapom és lvl15 végén vagyok már csak 3-4000 XP kell
-
-
n0tr3adY
tag
en inkabb azt mondanam, hogy wownal a beta, stresszbeta, etcetc dolgok azert voltak :
1. bugkereses, error report
2. felmerjek a szerverterhelest
Masreszrol ez gyakorlatilag ugy mukodik, hogy a blizz szervereken lesznek GameMasterek, akik folyamatosan addoljak / fejlesztik a kuldiket, npcket mobokat stbstb...legalabbis szvsz 6 honapig minimum, hogy csinalni fogjak. ugyhogy azt is lehet mondani, hogy a havi 3500ert fizeted a GM-et, hogy karban tartsa a szervert. vagy mifene
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged