-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
hyperspace #71753 üzenetére
-
válasz
hyperspace #40464 üzenetére
Ilyet én is kaptam, engem a rendes wow-europe oldalra dobott, és egyből felkínálta az accountomat (bneten be voltam jelentkezve). Sajnos nem ad +7 napot ingyen nekem
-
krokk
senior tag
válasz
hyperspace #40437 üzenetére
nekem is a newsletteresről jött 7 nap.
de érdekes mert néztem a linkeket és stimmelt minden.
meg accountban azt mondta hogy most nem vagyok jogosult rá (épp van aktív előfizetésem)
de amúgy én legutóbb is kaptam emailt és akkor meg is kaptam a 7 napom.
a linkek a hivatalos oldalra vittek, authenticatorom is van.email.blizzart.com van fejlécben is, szóval kétlem, hogy valami felhasználó lopó email lenne...
azért érdekes mindenesetre.
-
törölt tag
válasz
hyperspace #40437 üzenetére
ez nem hivatalos blizzard email cím, valszeg adathalász....
-
Wolverine
félisten
válasz
hyperspace #40268 üzenetére
Nem is azzal fog, hanem manával.
-
válasz
hyperspace #40257 üzenetére
Hát ez a része nekem is megvolt, abből gondoltam, hogy kb druida itemizáció felé megy el. (spi leather > heal, agis meg tank+dps).
-
szőröscica
addikt
válasz
hyperspace #40258 üzenetére
Köszönöm, nekem is jobban tetszik a combat.
Viszont felmerült bennem egy kérdés, amit nem teljesen értek.
A precision ugyebár ad hit chancet. Ezt mutatja a karakterlapomon a játék, beleszámítja a százalékos értékbe? Mert ma úgy reforge-oltam, hogy meglegyen a 14%-os cap-hez a hit rating (így most 979-es a hit ratingem). Viszont ebben a leírásban a sárga caphez csak 241-es hit ratinget ír, ha 3/3-as a precision. Akkor nekem feleslegesen van 979-es hit ratingem, mert már 241-essel is találna minden sárga támadásom? Szóval reforge-olhatnék expertisere? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
hyperspace #40010 üzenetére
Használati jog nem eladható, csak átruházható. Azt meg tiltja az EULA, amit elfogadtál
-
Telda
addikt
válasz
hyperspace #39897 üzenetére
Pedig múltkorában láttam egy Dragon Souls raid stream-et, ahol a sámánnak működött a recount. Az addon fórumját is olvasgattam, de igazából ott is csak mindenki írja hogy nem jó, de megoldás az meg nincs.
Wolverine te nagy addon guru vagy, nem tudsz valami megoldást?
-
F-ECT$
titán
válasz
hyperspace #39897 üzenetére
Új verziók esetén általában bugosak az addonok, amik néha drasztikus fps esést okoznak.
-
Telda
addikt
válasz
hyperspace #39888 üzenetére
Én sem tudom, mindig azt írja hierloom item van nála, pedig nincs.
Másolj másik szerverre, túl nagy jelentősége nincs, ha instázni akarsz a realmek itt is össze vannak kötve. Meg legalább normálisan lehet dps tesztelni, nincsenek 100e-en a bábunál. -
Telda
addikt
válasz
hyperspace #39828 üzenetére
A te neved nem ismerős az övé viszont igen.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
hyperspace #39682 üzenetére
Így is csinálhatod az átváltást, kisebb macera mint a címet átírogatni.
-
törölt tag
válasz
hyperspace #39682 üzenetére
Nem kell újra letölteni, a kliens jó lesz csak a címed változtasd meg. Nekem meg 4 kari lehetőségem volt csak nem tudták olyan gyorsan levonni mint ahogy meg csináltam őket, ezért lett+2 legalább (lehet le voltak terhelve picit).
-
Telda
addikt
válasz
hyperspace #39671 üzenetére
Eu-tól még az epixet is sajnálják
.
-
törölt tag
válasz
hyperspace #39671 üzenetére
3-4 naponta lehet újakat kérni, át kell akkor majd előtte állítanod US, és az irányítószámot is.
Nálam véletlen módon 10 PTR kari lett. -
törölt tag
válasz
hyperspace #39634 üzenetére
Holy Pala a másik kedvencem, full instant healek és szinte kinyírhatatlan. Priest és Druid viszont elkaphatók.
-
lakisoft
veterán
válasz
hyperspace #39617 üzenetére
El ne rontsd :O )
-
törölt tag
válasz
hyperspace #39613 üzenetére
Bakker tényleg, nem tudom mit csináltál de hazavágtad az egész PTR-t
-
szőröscica
addikt
válasz
hyperspace #39610 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
törölt tag
válasz
hyperspace #39607 üzenetére
Nem azért nyugi
Én se tudok belépni. -
törölt tag
válasz
hyperspace #39602 üzenetére
Én egy darab pvp geart nem kaptam, csak tudnám miért nem
-
lakisoft
veterán
válasz
hyperspace #39552 üzenetére
Szerintem is ... akik eddig játszottak folytatni fogják szerintem egy kieg nem veszi el a kedvét senkinek pandák ide vagy oda.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
hyperspace #39502 üzenetére
Jah persze ez világos
Csak arra akartam utalni, hogy bőven lehet ideje valakinek WoW mellett más játékra is.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
hyperspace #39499 üzenetére
Elég sok ismerősöm van, aki alapvetően a raidek miatt szereti a WoW-ot. Tehát letolja a heti 3 raidet, illetve nyilván ha van új patch / kieg, akkor az új dolgokat a main karijának (max 1 alt), aztán ezt leszámítva offline az idő nagy részébe. Emellé simán belefér a Diablo3
-
Rizzo
aktív tag
válasz
hyperspace #38522 üzenetére
Battlegroups [link]
-
Kis Samurai
tag
válasz
hyperspace #38514 üzenetére
Mivel a wow jelenleg natívan 32bites alkalmazás így kereken 4gb ramot tud használni, de ebbe beletartozik a videókártya ram is.
Egy win7 esetében (tökmindegy hogy 32 vagy 64 bites) kb 2 giga system ram +1gb vga ramot jelent, ami a wow futásához marad erőforrás.
Hivatalos fórumon, mmo-championon kiszivárgott hír, hogy készülőben a 64bites wow.exe, no annak a futtatásához már kelleni fog a 64 bites rendszer, és valószínűleg teljesítménynövekedést is fog hozni magával.Addig csupán attól hogy 64bites oprendszer alól futtatod, fps növekedés nem várható (maximum minimális a friss, nem teleszemetelt rendszer miatt.)
Üdv: /Bocko - Bloodscalp/
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
hyperspace #38512 üzenetére
Ha kevesebb, mint 4gB ramod van, akkor 0%. Ha van legalább 4, akkor annyit amennyit a plusz ram hoz.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
hyperspace #38512 üzenetére
13,28%-os lesz a növekedésed...
Viccet félretéve, egy próbát megér. Főleg, ha van DX11-es videókártyád, a játék ugye futtatható DX11-ben, azt mondják, úgy jellemzően több FPS-t produkál a játék. Százalékkal szerintem senki nem fog szolgálni neked. -
hyperspace
őstag
válasz
hyperspace #38292 üzenetére
segitettem magamon.
-
s.s.j.goku
tag
válasz
hyperspace #33607 üzenetére
THX itt van ami nekem kell.
-
Wolverine
félisten
válasz
hyperspace #33264 üzenetére
Megírtuk a wow.hu-n
Senki sem olvas híreket magyarul?
-
LucifeI2
őstag
válasz
hyperspace #33251 üzenetére
Ez nem igaz, 4.0.1-es patchnél fognak konvertálni elvileg. De az tuti, hogy még Cataclysm előtt.
-
szilchi
őstag
válasz
hyperspace #32830 üzenetére
Eddig azért nem használom/tam trash-en,mert most nincs olyan sigil ami szükségessé tenné
.De majd bemakrózom 80-ra
.
-
-conrad-
addikt
válasz
hyperspace #32767 üzenetére
Ahogy Gyick is írta túl OP lesz a worgen meg a goblin, ebből gondoltam, hogy a régiek is változnak majd. (bár draenei 1% hit is elég jó volt anno)
worgen 1% critet ad nem damage-t, a goblin meg 1% haste-et ad.Sajna worgenre nem lehet rerollolni majd azonnal, várni kell egy ideig vele.
-
Gyick
őstag
válasz
hyperspace #32767 üzenetére
akkor az elég op lesz pvpben.
-
szilchi
őstag
válasz
hyperspace #32756 üzenetére
Blood mennyivel jobb?Azon kívül hogy Cata-ban az lesz az egyetlen tank ág.Annyit néztem ezzel kapcsolatban,hogy blood több HP-t ad (míg a frost több survival dolgot) meg jobb a single target threat (frost jobb AoE threat-ben).Én ezért is választottam a frost-ot,mert pillanatnyilag 5 fősbe (szerintem) ez jobb.
-
Wolverine
félisten
válasz
hyperspace #32755 üzenetére
A Brill és a Naralex live PTR-ek, egyik sem béta realm. Gyakorlatilag biztos, hogy nem kaptál bétakulcsot.
-
SzlobiG
félisten
válasz
hyperspace #32755 üzenetére
Én miért nem kapok?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hyperspace #24241 üzenetére
1,5 hét alatt, napi ~2 óra herbezés=15k gold jött össze.
-
H.O.D.
senior tag
válasz
hyperspace #24241 üzenetére
Ha herbás vagy, Storm Peaks és Zul'Drak gyakorlatilag aranybánya. Talandra's Rose 35g egy stack, Icetorn 35g, Lichbloom 50-60g. Frost Lotus drop rate-je 5% körül van mindegyikből, annak darabja 30g. Hullik még Crystallized Life, meg Deadnettle is, ezek is jól mennek AH-ban. Nekem egy óra alatt 5-600g simán összejön vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest