Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
khmmmm #99555 üzenetére
"Ez az achi rang sorrend melyik honlapon van?"
[ez a legjobb oldal] alternative oldal: [Meg mindig a wowprogress a leglatogatottabb oldal, neha kevesebb pontot jelez vissza]
A ket oldal kozotti lenyeges kulonbseg, hogy mas karaktert tart main karakternek, igy a realmen levo sorrend eltero lehet, de a worl/EU sorrend megegyezo
-
DjDanee87
addikt
válasz
khmmmm #86374 üzenetére
Nekem a legrégebbi kép amit találok most a gépemen az ez: [link]
Nyilván csináltam több screent, ez előtt is, de sajna nem találom a mappát sehol. Lehet már nincs is meg, csak az a pár kép, amit átnevezve máshol is elmentettem. Raidekből AQ40 első 3 bossán voltam, Nefát is öltünk - mondjuk itt éppen nem. Első karakterem egy rugó volt német szerveren, mert a játék felhívta rá a figyelmünket, hogy helyileg közelebb lévő szervert válasszunk a lag elkerülése érdekében
Na aztán hetekkel vagy hónapokkal később megtudtam, hogy a Bloodscalpra kell menni magyarként, és ott csináltam meg a warriorom, amivel már raidelni is eljutottam. Visszagondolva jó szarul játszottam akkoriban, bénán elrendezett átláthatatlan UI-val. Azért fun volt.Most sajna nincs WoW-ra időm, és a classicra sem lesz, pedig szívesen visszatérnék kicsit nosztalgiázni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
khmmmm #66227 üzenetére
Az a 28 millió semmit se jelent. Az csak annyit jelent, hogy ennyi goldot szerzett AH-n történő eladásból. De lehet ezt mind el is költötte AH-ra. Szóval ha elad napi szinten 1000 goldért, de vásárol is 1000 goldért, akkor lényegében 0 gold profitja van, de statisztikában előbb-utóbb összejön a 28 millió. Röviden mondva az csak a bevétel, nem a profit
-
válasz
khmmmm #65829 üzenetére
Majd hétvégén megnézem. MoP nekem 90%-ban kimaradt, WoD előtt 1-2 hónappal kezdtem csak neki, szóval alig tudok onnan valamit. Monkkal és DK-val játszom, mindegyik tudja magát gyógyítani, szóval 10-es raid talán menni fog. Meg a tier seteket szeretem összeszedni, a többi annyira nem vonz (mármint mount, pet, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ASUS TUF 15 3050TI
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest