Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Akkor nagyon prolis droppokat kaptal

(#85658) hemaka
Az nagyon durva

(#85659) Mister_X
Ugye ahogyan irtam,en amator szinten jatszok,no mythic vagy raid heti 2-3x(csak boostoltak)A karaktereket igy kevesbe is erzem,nem szolnak ram,pro jatekosok mit hogyan csinalok rosszul es ez kihat mindenre.Igy marad,amit videokbol lehet ellesni,de az meg sem olyan.En nem tudom,rosszul jatszok e a palaval,de a dk-t erosebben erzem,amator szinten.Viszont igazat adok neked,hogy magasabb szinten jobb lehet a prot pala,ez nem tudom,mert olyan helyekre nem jarok.Lehet az egyik alma a masik korte,nallam a sorrened a blood dk,prot pala es prot wari a sorrend (monk azt meg tanulnom kell
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)