Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X
üzenetére
Nézd én boldog vagyok 370-es wq gearben is,nem vágyom rendes raidre már.
Sok örömöm úgysem lenne benne,csak a fölösleges görcsölés.
Más részt nem is tudnák mindig x időben elmenni raidre.
Mert nem biztos hogy ráérek,általában 10 óra után van az hogy most már nyugi van és tudok játszani békésen,de addig bármi közbe jöhet.
Mythicre se nagyon vágyom,légióban jó móka volt,mert lehetett sokat zsebelni,de BfA-ban már azt sem.
Bár heccből mythic héten szoktam menni.
Ahhoz meg hogy draenoron küldizgessek meg repuzgassak szerintem nem nagyon kell jó gear,BfA content mivel kb nulla,nem is érdekel.
Főleg csak kis karizok meg draenoron szórakozom.Ma is szereztem pár öcsit draenoron meg új játékokat.
M+ hangyányit sem mozgat meg,sem a rendes raid.
Mondjuk motherlode-os engi receptet lehet meg kéne szerezni.
De ez az egyetlen dolog ami érdekel mythicben.
Valszeg M+ vacakolástól meg a sok raidtű el is menne a játéktól a kedvem megint.
De így hogy csak a mókát keresem egyenlőre veszettül jól megvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest