Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• demerion

tag

válasz tomiivagyok #79806 üzenetére

Officerként teljes mértékben meg tudom érteni a gm álláspontját. Ha argus progress van akkor extend és addig amig le nem megy nincs más boss. Ha lemegy akkor meg farm úgy is lesz ahova bárki befér kb. Nem tudom hol tartotok, de én személy szerint pl Aggramarra vagy Argusra biztosan nem vinnék be új embert, főleg úgy, hogy előtte nem mythicezett.
    A logjaidat nem láttam így arra nem tudok mit mondani, de a 1.5m dps nagyon karcsúnak tűnik, főleg afflival. Megpróbálhatsz a lock discordon segítséget kérni, elolvasni néhány guideot, átnézni pár másik lock logjait, mit csinálnak máshogy stb, viszont a nagyrészük már rongyosra van paddelve, így érdemes néhány dolgot fenntartással kezelni. A wowanalyzer is nagyon sokat segít, az alapvető hiányosságokat tök jól mutatja.
    A mythic raidelést elkezdeni mindig döcögős, főleg ha a szerveren sincs túl sok guild, viszont ha eljutsz odáig, hogy elvisznek ténylegesen megmutathatod mit tudsz. Ha most nem is, de esetleg a jövőben szeretnél mythicezni tudok egy pár tanácsot adni. Ugye valószínűleg trialként indulnál, ilyenkor nagyon fontos hogy abban a 2-3-4 hétben a maximumot hozd, ne halj meg, mindig csináld amit mondanak, mindig legyél felkészült, főleg ha későbbi bossokra jutsz be meg hasonló alapvető dolgok. Ha esetleg kisebb is a dps-ed nem kell megijedni, nálam például sokkal jobban számít, ha valakinek vannak önálló gondolatai, nem csak addig tudja csinálni a fightot amig minden úgy megy, ahogy elmondtuk és ha valami egy picit máshogy történik akkor pánikol és meghal valami triviális dologban. Ahogy egyre jobban beilleszkedsz, elkezded felvenni a ritmust úgy fog javulni a teljesítményed is, viszont ehhez nélkülözhetetlen hogy a rotád teljesen "izommemóriából" menjen, az elején biztosan meg fogsz halni párszor ha a DPS-edre kell figyelned.

A lényeg az, hogy próbálj fejlődni, keresd meg azokat a dolgokat, amik nem mennek annyira és javíts rajtuk. Ez csak Rajtad múlik, ne add fel :)

Új hozzászólás Aktív témák