-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
Az ilyenek a legjobbak, én is szoktam büntető körútra menni ha valami okoska azt hiszi hogy CCzni lehet az altjaimat. A múltkor erősítést is hívott az egyik, miután meghalt már párszor, aztán már 3x70-est corpse campeltem egyszerre (mondjuk friss 70esek voltak kékekben, de akkor is lol) Amikor a negyedik is megjött addigra én is hívtam egy guildtársat
A másik meg amikor szerver rémét játszunk, én allis vagyok, hordás haver feljön Ventre, és egymás mellett megyünk körbe-körbe Nagrandban. Ha hordás van ott, akkor én ölöm meg, ha allis akkor ő, marha nagy fórum sírás szokott belőle lenni
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged